|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() Teşekkürler Lugano 2006-2007 sezonundan bu yana Profesyonel Futbol Takımımızda forma giyen Uruguaylı futbolcumuz Diego Lugano, Fransa’nin Paris Saint Germain takımıyla sözleşme imzalamıştır. Kendisine bugüne kadar Kulübümuze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahçe camiasi Lugano’nun çubuklu formamız için akıttığı teri, sahada hiç bitmeyen enerjisini ve o cesur yüreğini hiçbir zaman unutmayacaktır. Yolun açık olsun Diego... FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
İyi adamdı be.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
çocukken seyrettiğim yılmaz şen i(jilet yılmaz,kemik yılmaz) hatırlatıyordu bana.yolu açık olsun.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
![]() |
resmi açıklama gelene kadar bir şey söylemek istemedim.
veda için resim çektirmişler o resim adamı duygulandırıyor be böyle olmamalı vedalar,adamın zoruna gidiyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Anlamıyorum arkadaş
Biz kimiz para için futbolcumuzu satıyoruz Neymiş maddi sıkıntı falan filan Ulan ne maddi sıkıntısı Luganodan gelecek 3-5 milyon euroya kalacak kadar düştük mü biz Maddi destek istedinizde yapmadı mı bu taraftar Madem düşürmediler bizi var gücümüzle savaşacağımza Sahada en çok savaşan adamımızı satıyoruz !
|
|
|
|
#7 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Selçuk açıklama yapmış başka oyuncuların gitmesini istemiyorsanız taraftar kartı alın diye millet enayi değil açıkçası yani klüp bu kadarda batmadı bu açıklamalar ile gülünç duruma düşüyoruz bence
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Şimdi konuşturmasınlar insanı Güiza'ya 14 verdiler kaça gitti adam bilmiyoruz bile. Kulubüde oturup yıllık 2'şer 3'er milyon almayı biliyorlar. Taraftar zaten elinden geleni yapar muhtaşmışız gibi konuşmasınlar şöyle.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
Diego Lugano, ''Fenerbahçe için tekrar dönecek misiniz?'' sorusu üzerine de, ''Her zaman futbol içerisinde dönüşler olabilir. Ben Fenerbahçe içinde bir etap bitirdim. Yeni takımımla yeni bir etaba başladım ama her zaman için Fenerbahçe tabii ki benim kalbimde, gönlümde, her yerimde olacaktır. Bir gün geri dönüş olacaktır, bununla ilgili net bir şey söylemek de zor ama şunun altını çizmek gerekiyor, Fenerbahçe'ye profesyonel anlamda şimdilik veda ediyorum ama her zaman Fenerbahçe kimliğini üzerimde taşıyacağım'' dedi.
Teşekkürler bunu söylemen bile yeterli.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|