|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,kardeşler ve abiler
Hakem kötüydü kabul Ve diyelim bu adam bizim düşmanımız Kızalım,sövelim hatta elimize geçerse ağız burun dalalım Pekii ya içimizdekilere ne diyelim ? Başımızdaki başkan Fener sevdasından bahsediyor Ama futboldan gram anlamadığını kabul etmiyor Etmediği gibi anlamadığı konuda bütün kritik kararları tek başına alıyor Ve bu durum Fırat Aydınus gibilerden çok daha fazla zarar veriyor bize Hoca desen evlere şenlik Sezon başında bu adam hoca falan değil dediğimde Şimdilere Aydınus'a yapılan muamelenin benzeri bana yapıldı Adamın takıntıları ve katır inadı var Bu ikisini barıdıran adam bırak Fener'de hoca olmayı,malzemeci bie olamamalı Futbolcular desen hepsinden beter Tek bir yıl aldıkları para hayatlarını garanti almalarına yettiği için herhalde Yaptıkları işe,oynadıkları takıma,o takımın taraftarlarına ve o kutsal formaya saygıları yok Hepsinden önce kendilerine saygıları yok ki böyleler (Birkaçını ayırarak söylüyorum) Bir ayda oynayacakları ve kazanacakları 4 maçtan alacakları prim 100.000 TL'ye yakın Benim bu parayı kazanabilmem için 4 defa emekli olmam lazım Ama bir yılda aldıkları milyonlar + aylık primleri + lüks yaşamları Bunun yanında alabildiğine bir hayran kitlesi + sonsuz bir sevgi Tüm bu yukarda saydığım şeylerin karşılığında tek yapmaları gerekense TOP OYNAMAK Sizin benim şu an top oynamak istesek üstüne para vermemiz gerektiren aktivite yani Hiçbirşeyi takmıyorsa bu topçular bunu düşünmeliler İyi oynadıklarında onlarda çok zevk alır bunu herkes biliyor Ay sonunu nasıl getiririm derdiniz yok,kredi kartınada fazla yüklendim bu ay derdiniz yok Arabanında bakımı geldi neyden kıssamda bakım yaptırsam derdiniz yok Sırtınızda yük taşımıyorsunuz,hergün saatlerce çalışmıyorsunuz Ama dedim ya bıraktım herşeyi sizin TOP OYNAMAYA mecaliniz yok Bir iş ya adam gibi yapılır yada hiç yapılmaz Sizin adam gibi yaptığınız iş buysa vay halimize Sizin çoğunuzun bu ligde bile olmaması lazım,bırakın Fenerbahçe'yi Ama baştan dedik ya,futboldan gram anlamayan bir başkan olunca dümende bunlar normal O sizi yıldız sandığı için sizde kendinizi birşey sanıyorsunuz haliyle Yıldız falan değilsiniz hiçbir zamanda olmadınız Yıldız adam işini layıkıyla yapan adamdır Yıldız adam iş ahlakı olan adamdır Yıldız adam yemek yediği kaba pislemeyen adamdır Söyleyin bakalım kaçınız bu kriterlere uygunsunuz ? Sizden değil futbol takımı,alet takımı bile olmaz Son sözde taraftara ; Guiza'yı Fener forveti için yeterli görenler gibi Daum'u Fener'in hocası olarak yeterli görenler gibi Bilica'yı da Fener defansı için yeterli görenler olduğu sürece Bu takımdan cacık olmaz kardeşler,böyle biline Bir hoca düşünün her hafta bir saçmalığa imza atsın Bir stoper düşünün yenen her golde başrol oyuncusu olsun Bir defans düşünün rakip 3 kere gelsin 2 tane gol atsın Bir forvet düşünün 10 defa karşı karşıya kalsın hiçbirini atamasın Bir orta saha düşünün,yada vazgeçtim düşünmeyin İçim daraldı valla
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
yıl 2008 yürüye yürüye
yıl 2009 sürüne sürüne yıl 2010 öpüle öpüle yıl 2011 yeni slogan için transfer sezonunu bekliyoruz.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Hakeme kızmanın zaten anlamı yok.Alex'in atılması doğru karar,denizin attığı gol de santos aktif ofsayt.Futbolculara da kızmayalım,onların kapasitesi bu kadar,hatta yönetim kurulundakilere de çok kızmayalım;zira enerbahemiz bir diktatörlük gibi yönetiliyor.Tek adam idaresi var ve o adam yetersiz!Bütün mesele başkanda bitiyor.Siz nannetmeyin yönetim kurulu toplantılarında alınan sözde ''müşterek'' kararlara!Aziz ne derse o oluyor!Bu futbolcuları ve antrenörü getiren de odur!O gitmedikçe biz aynı filmi daha çoook izleriz! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
Alıntı:
Aklıma geldide yazamayacağım ![]() Alıntı:
Bu kulübe verdikleri yadsınamaz ama bu kulüpte az şey vermedi Aziz başkana Artı Aziz Yıldırım'dan sonrası tufan gibi göstermek bize yakışmaz Koskoca Fenerbahçe başkan bulamayacaksa vursun kapısına kilit kapansın bu kulüp Aziz Yıldırım hizmetleri olan ama yanlışları hizmetlerini aşmış bir başkanımızdır 3 yanlış 1 doğruyu götürseydi Aziz başkanın doğrusu kalmayacaktı Şimdi isim isim liste hazırlayamam elbette Ama inanın şu an kim geçse bundan kötüsü olamaz Çünkü Aziz Yıldırım'ın ne kendi taraftarları üzerinde Ne camia üzerinde nede futbol kamuoyu önünde inandırıcılığı kalmamıştır Aziz Yıldırım çıkar ve kükrer (aslında kendisi kükrediğini sanar) Rakiplerde aynen şöyle der : " bırakın kükrediği sansın,1 gün sonra kimse hatırlamaz,bizde işimize bakarız" Gelinen acı nokta maalesef budur
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Sezon sonuna kadar bekleyeceğiz...
Çok az da olsa şansımız var...Çok az da olsa... Sonra ne AZİZ başkan kalır ne sesi... Dün gece sabaha kadar uyumadım. Kendimi son nefesini verecek bir hastanın yakını gibi hissediyorum...Sanırım ruh halimin tam karşılığı bu... Kısacası hala umutsuz bir umut var içimde... |
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Valla halimizi bundan daha iyi anlatan bir cümle olamaz : İlker'i bile bezdirdiler
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ben daha direniyorum...
|
|
|