Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Geyik Muhabbet > Geyik Muhabbet

Geyik Muhabbet Gırgır Şamata Eğlence... Atılan Mesajlar Toplam Mesajlarınıza Dahil Olmaz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 10-01-2012, 15:15   #1
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road
Standart Temel

Temel Vatikanda gezerken upuzun bir kuyruk gorur.

"Nedir bu kuyruk..?" diye sordugunda;

Kuyrugun diger ucunun kiliseye uzandigini ve vatikan kilisesi tarafindan cennetin parca parca satildigini,

1000 dolar verenin de cennetden bir parca satin alabildigini ogrenir.

Kuyrugu takip edip kiliseye ulasir, kapidaki gorevlilere

"Ben cehennemi satin almak istiyorum.." der.

"Olmaz burada cehennem satisimiz yok, cennetden bir parca almak istiyorsanda siraya gir.." derler.

Temel cehennemi almakda kararlidir ve israrini da surdurur.

Kapida Temeli ikna edemeyen gorevliler, icerde Papa'ya durumu anlatirlar.

Papa gulerek;

"Gidin sorun bakalim cehennemin tumune ne kadar veriyormus bu akilsiz adam.." der.

Kapiya inip Temele sorarlar;

"10.000 dolar veririm.." demis.

Papa Temeli iceri cagirtir, hazirlattigi evragi da Temele imzalatip 10.000 dolarini da aldiktan sonra arkasindan gulerek ugurlarlar.

Disari cikan Temel, kapida gunlerdir cennetten bir parca satin almak icin bekleyen binlerce kisiye elindeki belgeyi gosterip;

"Eyyyy usaklar; cehennemin tumunu ben satin aldim, artik cennet icin ugrasmaniza gerek kalmadi, dagilabilirsiniz....."

Son durum su:

Pazarliklar suruyor, Temel'i cehennemi iade etmesi icin ikna turlari suruyor, ama o 10 milyon dolarda israrci...

Seni gidi Temel seni!10.000 e alıp 10 milyon istemek ha!!
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2012, 01:33   #2
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

En yakın komşusundan 10 kilometre uzakta, yaşlı karısıyla birlikte yaşayan çiftçi, eğlence olsun diye bir dişi yavru domuz almış. Domuz kısa sürede büyümüş ve çiftleşme zamanı gelmiş. En yakın erkek domuz 10 kimoletre uzakta bulunduğundan ve domuz "domuz gibi" inatçı olduğundan, yaşlı çiftçi bu seyahati el arabasıyla yapmaya karar vermiş. Kan ter içinde kaldıktan sonra dişi domuzunu çiftleştirmiş ve erkek domuzun sahibine sormuş:
-Hamile kalıp kalmadığını nasıl anlayacağım?Adam:
-Yarın, demiş, çayırda yatıp debeleniyorsa hamiledir yok çamurda yatıyorsa değildir, yine getireceksin.
Adam aynı yolu el arabasıyla yeniden katedip evine dönmüş. Ertesi sabah pencereden baktığında domuzun çamurda yattığını görmüş. Çaresiz domuzu el arabasına koyup yeniden çiftleştirmeye götürmüş. Ama yine aynı sonuç. Aradan günler geçmiş, domuz hep çamurda yatıyor. Yorgun bir günün sabahında, adam karısına ümitsizce seslenmiş,
-Şu camdan bak bakalım, domuz çayırda mı debeleniyor, çamurda mı?Kadın cevap vermiş,
-Valla, ne çayırda ne çamurda, el arabasına binmiş bekliyor

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-01-2012, 01:39   #3
mcem
Eski Açık

Alıntı:
۱۹٥٦ isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En yakın komşusundan 10 kilometre uzakta, yaşlı karısıyla birlikte yaşayan çiftçi, eğlence olsun diye bir dişi yavru domuz almış. Domuz kısa sürede büyümüş ve çiftleşme zamanı gelmiş. En yakın erkek domuz 10 kimoletre uzakta bulunduğundan ve domuz "domuz gibi" inatçı olduğundan, yaşlı çiftçi bu seyahati el arabasıyla yapmaya karar vermiş. Kan ter içinde kaldıktan sonra dişi domuzunu çiftleştirmiş ve erkek domuzun sahibine sormuş:
-Hamile kalıp kalmadığını nasıl anlayacağım?Adam:
-Yarın, demiş, çayırda yatıp debeleniyorsa hamiledir yok çamurda yatıyorsa değildir, yine getireceksin.
Adam aynı yolu el arabasıyla yeniden katedip evine dönmüş. Ertesi sabah pencereden baktığında domuzun çamurda yattığını görmüş. Çaresiz domuzu el arabasına koyup yeniden çiftleştirmeye götürmüş. Ama yine aynı sonuç. Aradan günler geçmiş, domuz hep çamurda yatıyor. Yorgun bir günün sabahında, adam karısına ümitsizce seslenmiş,
-Şu camdan bak bakalım, domuz çayırda mı debeleniyor, çamurda mı?Kadın cevap vermiş,
-Valla, ne çayırda ne çamurda, el arabasına binmiş bekliyor
Eski 11-01-2012, 01:41   #4
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

Barda uzun süre tek başına içki içen adam bir süre sonra barmene "Biliyor musun, ben sol gözümü ısırabilirim" demiş Doğal olarak barmen buna inanmamış. 1,000,000 Lirasına iddiaya girmişler. Adam, takma olan sol gözünü çıkarmış; ısırmış ve barmenin hayret dolu bakışları arasında parayı cebine atmış. Bir kaç kadeh daha içtikten sonra adam gene barmene dönmüş ve "Biliyor musun" demiş; "ben sağ gözümü... de ısırırım!" Adamın tavırlarından kör olmadığını; dolayısıyla öbür gözünün de takma olamayacağını düşünen barmen, parasını kurtarabilmek umuduyla hemen 1,000,000 sına iddiaya girmiş. Adam sakin sakin takma dişlerini çıkarıp sağlam olan sağ gözünü de ısırmış. Aradan bir kaç saat geçince, müşteri barmene "İki milyonunu kurtarmak için sana bir fırsat vermek istiyorum" demiş. "İki milyonuna iddiaya girerim ki bu oturduğum yerden taaa öbür köşeye yerleştireceğin bir bira şişesinin içine, bir damla bile etrafa sıçratmadan işeyebilirim." Barmen uzun uzun bu işin altında nasıl bir üç kağıt olabileceğini düşünmüş; bulamamış ve iddiayı kabul etmiş. Salonun en uzak köşesine bir şişe yerleştirmişler ve adam işemeye başlamış. Değil etrafa bir damla damlatmamak; ortalığı tam anlamıyla berbat etmiş. Barmen paralını kurtarmanın sevinciyle olduğu yerde zıplamaya başlamış. Biraz sakinleşince adama dönüp "Kesinlikle kaybedeceğini bile bile neden böyle bir iddiaya girdin?" diye sormuş. "Kaybettiğimi de nerden çıkardınız?" demiş adam; "Şu karşı masada oturan iki asık suratlı adamı görüyor musunuz? İşte onlarla ""barın orta yerine işerim, barmen de sevinçten zıplar"" diye 5'er milyon lirasına iddiaya girdim"

Eski 11-01-2012, 01:44   #5
mcem
Eski Açık

Alıntı:
Barda uzun süre tek başına içki içen adam bir süre sonra barmene "Biliyor musun, ben sol gözümü ısırabilirim" demiş Doğal olarak barmen buna inanmamış. 1,000,000 Lirasına iddiaya girmişler. Adam, takma olan sol gözünü çıkarmış; ısırmış ve barmenin hayret dolu bakışları arasında parayı cebine atmış. Bir kaç kadeh daha içtikten sonra adam gene barmene dönmüş ve "Biliyor musun" demiş; "ben sağ gözümü... de ısırırım!" Adamın tavırlarından kör olmadığını; dolayısıyla öbür gözünün de takma olamayacağını düşünen barmen, parasını kurtarabilmek umuduyla hemen 1,000,000 sına iddiaya girmiş. Adam sakin sakin takma dişlerini çıkarıp sağlam olan sağ gözünü de ısırmış. Aradan bir kaç saat geçince, müşteri barmene "İki milyonunu kurtarmak için sana bir fırsat vermek istiyorum" demiş. "İki milyonuna iddiaya girerim ki bu oturduğum yerden taaa öbür köşeye yerleştireceğin bir bira şişesinin içine, bir damla bile etrafa sıçratmadan işeyebilirim." Barmen uzun uzun bu işin altında nasıl bir üç kağıt olabileceğini düşünmüş; bulamamış ve iddiayı kabul etmiş. Salonun en uzak köşesine bir şişe yerleştirmişler ve adam işemeye başlamış. Değil etrafa bir damla damlatmamak; ortalığı tam anlamıyla berbat etmiş. Barmen paralını kurtarmanın sevinciyle olduğu yerde zıplamaya başlamış. Biraz sakinleşince adama dönüp "Kesinlikle kaybedeceğini bile bile neden böyle bir iddiaya girdin?" diye sormuş. "Kaybettiğimi de nerden çıkardınız?" demiş adam; "Şu karşı masada oturan iki asık suratlı adamı görüyor musunuz? İşte onlarla ""barın orta yerine işerim, barmen de sevinçten zıplar"" diye 5'er milyon lirasına iddiaya girdim"

Oğlum bu güzel fıkraları biliyorsun da bugüne kadar niye bizi mahrum ettin???
Eski 11-01-2012, 01:47   #6
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Oğlum bu güzel fıkraları biliyorsun da bugüne kadar niye bizi mahrum ettin???

abi ne zaman fıkralarını okusam,
aklıma geliyor sizin paylaşımının altına iliştiriyorum.
ne bileyim aslında siz teşvik ediyorsunuz.

Eski 11-01-2012, 01:52   #7
mcem
Eski Açık

Alıntı:
abi ne zaman fıkralarını okusam,
aklıma geliyor sizin paylaşımının altına iliştiriyorum.
ne bileyim aslında siz teşvik ediyorsunuz.
Aslında bu ''örgüt'' kurma suçuna kadar gider biliyorsun!!!
Eski 11-01-2012, 01:55   #8
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
Aslında bu ''örgüt'' kurma suçuna kadar gider biliyorsun!!!

hazır konu teşvik,örgüt şikeden açılmışken..

Kadının biri Doktora gitmiş, Dr. bey kocam benimle hiç ilgilenmiyor demiş.
Dr. da kocan ne iş yapar diye sormuş.
Kadında kocam Fanatik FENERBAHÇELİ maçlara gider demiş.
Dr. kadına sen ozaman sarı kırmızı pijama al yatakta onu giyin yat demiş.
Kadın hemen gidip sarı kırmızılı pijamayı almış. Gece giyinip kocasının yanına yatmış. Bizimki bi bakmış hemen çullanmış kadının haşatını çıkarmış.
Hergün aynı muamele kadın usanmış. Tekrar doktora gitmiş, Dr.Bey sarı kırmızı pijamayı giydiğimden beri kocam hiç üstümden inmiyor mahfoldum demiş.
Dr. da o zaman sarı lacivert pijama giyin demiş. Kadın hemen sarı lacivert pijama almış gece giyinip yatmış.
Bizimki bi bakmış Sarı Lacivert rengi görünce gülerek hanımına demiş ki
Bak biz adamı böyle s.ke s.ke FENERBAHÇELİ yaparız demiş.

Eski 11-01-2012, 01:59   #9
mcem
Eski Açık

Alıntı:
hazır konu teşvik,örgüt şikeden açılmışken..

Kadının biri Doktora gitmiş, Dr. bey kocam benimle hiç ilgilenmiyor demiş.
Dr. da kocan ne iş yapar diye sormuş.
Kadında kocam Fanatik FENERBAHÇELİ maçlara gider demiş.
Dr. kadına sen ozaman sarı kırmızı pijama al yatakta onu giyin yat demiş.
Kadın hemen gidip sarı kırmızılı pijamayı almış. Gece giyinip kocasının yanına yatmış. Bizimki bi bakmış hemen çullanmış kadının haşatını çıkarmış.
Hergün aynı muamele kadın usanmış. Tekrar doktora gitmiş, Dr.Bey sarı kırmızı pijamayı giydiğimden beri kocam hiç üstümden inmiyor mahfoldum demiş.
Dr. da o zaman sarı lacivert pijama giyin demiş. Kadın hemen sarı lacivert pijama almış gece giyinip yatmış.
Bizimki bi bakmış Sarı Lacivert rengi görünce gülerek hanımına demiş ki
Bak biz adamı böyle s.ke s.ke FENERBAHÇELİ yaparız demiş.

Yahu hadi birşey demedik baştan,ama çiçek gibi açıldın be!

Hadi örgütten kurtarın da,bu sefer fena ''terörden'' gidersin!!
Eski 11-01-2012, 02:06   #10
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:

Yahu hadi birşey demedik baştan,ama çiçek gibi açıldın be!

Hadi örgütten kurtarın da,bu sefer fena ''terörden'' gidersin!!

bu değil...!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama