|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
![]() Fenerbahçemiz, İngiliz ekibini pes ettiren teklifiyle ara transfer döneminin de en pahalı transferlerinden birine imza attı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Moussa Sow için 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkaran sarı-lacivertliler, Avrupa’da ara transferin en pahalı 3. transferine imza attılar. Listenin ilk sırasında Anzhi’den Dinamo Moskova’ya 14.5 milyon euro karşılığında giden Macar Balazs Dzsudzsak yer alırken, 2.’lik Almanya’nın Freiburg takımından, Newcastle United’a 11.7 milyon euroya transfer olan bir başka Senegalli Papiss Cisse’nin oldu. Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Lille takımından kadrosuna kattığı Moussa Sow’un Menajeri Paul Tavares, sarı-lacivertlilerin Senegalli oyuncuyu Liverpool’un elinden kaptığını açıkladı. Fransız basınına konuşan Tavares, “Liverpool, Sow’u almak için ciddi girişimlerde bulundu. Hatta Fenerbahçe’ye imza atmadan önceki gün tekliflerini de masaya koydular. Ancak önerdikleri miktar Türk ekibinin teklifinden çok uzaktaydı” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Umarım bu maliyete değer.
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
İnşallah.
Ama ben hücum olarak daha derli toplu ve üretken olacağımıza inanıyorum....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|