|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizler ölene kadar fenerbahçeliyiz
amma velakin bu aziz yıldırım mutlka gidecek gitmeli gönderilmeli aziz yıldırım bu kulubün başında olduğu süreçte bu kulüpten bi cacık olmaz taraftarları tarihin en büyük protestosunu yapmaya çağırıyorum kulüpten ne kombine ne bir topluiğne dahi almasınlar biz paraları kulüp için verdikçe bu beceriksizlerde gidip gidip guiza gibi futbolcuları bu kulübe getiriyorlar
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ben zaten iki tane olan altın taraftar kartımı 2007 de iptal ettim.her sene fenerıumdan alışveriş yapardım(eşe dosta hediye).artık maymun gözünü açtı kuruşum geçmez artık önünden geçmem bu yönetim ve başkan olduğu sürece.sadettin saranı kulübü sözde 500 bin dolar zarara uğrattı diye ihraç edenler.aziz yıldırım ve arkadaşlarının kulübe verdiği milyonlarca dolar zarar karşısında ne yapacaklar merak ediyorum.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
5 kuruşumuz girmesin kasaya.
Her sene her sene aynı şeyleri yaştmaya hakları yok. Toplu istifa etsinler. O futbolcuların da hiçbiri hak etmiyor bu formayı. Şampyon olsak her şeyin üzeri örtülecekti. İYİ OLDU! Yeter artık be yeter defolun gidin..
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesinlikle katılıyorum. Taraftar kart başvurusu yapmıştım 2 gün önce. Sabah arayıp iptal edilmesini talep ettim. Baya bi dil döktüler ama ağır konuşmaya başladığımda susup siz bilirsiniz dediler. Çorlu'da fenerium yok. Olsada gidip bişiler almam bu saatten sonra. Takım gerçekten biz Fenerbahçe'yiz coşkusuna sahip olana dek bir toplu iğnem bile Fenerbahçeli olmicak
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
çorbada tuzumuz olsun mantığı son bulsun, zaten bu sene iğne almadım
ama aziz başkanı göndermek için ciddi taraftar protestosuna ihtiyac var
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni tanıdığım güne lanet olsun.
tekrarlanmayan başarı, tesadüftür senin olsun..! (2006~2010) sen bu kulüpten gidene kadar, herhangi bir Fenerium ürünü alan şahsım, top olsun..!
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
dün gene dayanamadım girdim feneriumdan bir şeyler aldım
fenerime helal olsun ama guiza gibi futbolculara haram zıkkım olsun
|
|
|
#8 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
eminim maddi anlamda desteğe devam eden çok kişi olucaktır.yani yine protesto edenlerin protestosu cılız kalıcaktır
|
|
|
#9 |
|
Lazika
Üyelik tarihi: Aug 2009 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 49
![]() |
Sakin birsey almayin arkadaslar. Aziz paralari kendi cebine atiyor. Ah be ahh, Sadettin Saran olacakti bu kulübün basinda, sampiyonlugu 30. haftada ilan etmistik
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
taraftar kart alacaktım ortakta kombine almayı düşünüyorduk bi arkadaşla ama herşeyi mahfettiler,ön eleme maçlarında ne kadar seyirci olur stadta merak ediyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|