|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Beko Basketbol Ligi'nde bu akşam oynanan Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen play-off final serisinde sarı lacivertli taraftarlar, futbol takımının son maçta Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda kaçırdığı şampiyonlukla ilgili ilginç pankartlar açtı. İşte dikkat çeken o pankartlar...
![]() http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Ga...92&p=1&rid=155Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında, yine salonu dolduran ve takımlarına destek veren Fenerbahçeli Ülkerli taraftarlar, ilk yarıda takımlarına destekten çok yönetime tepki gösterdiler. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda özellikle pota arkası tribününde yer alan sarı-lacivertli taraftarların tepkileri dikkati çekti. “İçimiz yanıyor stat yansa ne olur”, “Aciz yönetim istemiyoruz”, “Asıl suçlular içimizi yakanlar” ve “Şükrü Saracoğlu ceza evi” şeklinde pankartlar açan taraftarlar, aynı şekilde yaptıkları tezahüratlarla tepkilerini dile getirdiler. Bu arada, tribünde “Diktatör istifa” şeklinde bir pankartın da yer alması dikkati çekerken, salondaki bazı taraftarlar ise daha çok takımlarını desteklemekle ilgilendiler. http://www.hurriyet.com.tr/spor/bask...49.asp?gid=373
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Hepsine halal olsun
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
helal olsun artık tepki koyma protesto zamanı.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
gereken tepkiyi dün koyduğumuzu düşünüyorum umarım ders çıkarması gereken çıkarır mesajımız yerine ulaşır
|
|
|
|
#5 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Bunca yıllık başkanı tanıyorsam ASLA ders mers çıkartmaz. Aksine, daha çok sinirlenir, o pankartları açanlara saydırır, o da yetmez bütün taraftarlara saydırır, bilet fiyatlarını tavana çeker vs...
|
|
|
#6 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Alıntı:
Geçen sene aynı politikayı yaptıda ne oldu kendisi kaybetti sonra ne oldu anında geri vites hiç bişey yapamaz biz sesimizi çıkartmadıkça bu adam hem bize hem Fenerbahçemize ciddi ciddi zarar verecek. 17 takımın 17 side bu adam yüzünden bize düşman
|
|
|
|
|
#7 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Daha güzel ya. Bilet fiyatlarını tavana çeksin, taraftar gitmesin. Bir protesto da oradan gelsin. Sonra fenerium'dan alışveriş kesilsin. Bir darbede öyle yesinde ulan ben ne aptal herifim, bu takımı hak etmiyorum deyip çekip gitsin.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
O adam kolay kolay gitmez kardeşim!Şimdi daha da hırslandı ve daha çok hata yapmaya meyilli.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel pankartlar çook..