|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
Altay ve Tokatspor maçı bilet fiyatları belli oldu.En ucuz bilet yine 44 tl’den satışa sunuldu.Ben yönetimden indirim yapmasını zaten beklemiyordum,ama herkes benim gibi düşünecek diye bir kaide’de yok.İnsaf be kardeşim!
Tokatsporla oynuyorsun ,bu takım 2.ligde. Böyle mi taraftarı tribüne çekeceksin.İndirime gitki hem taraftar maça gelsin hem de lisanslı ürün satılsın.Ama nuh diyorsun peygamber demiyorsun. Ama taraftar gelmeyince konuşmasını bilirsin.Ayrıca resmi sitede her zaman şu yazıyı görürüz. Fenerbahçe’nin büyük taraftarı takımını yalnız bırakmaz yazısını görürsünüz. Bu bilet fiyatlarına sert bir tepki koyulmalıdır.Gerekirse kombinesi olanlar maça gitmeyecek.Böyle engellersin diyecemde,bu da yönetimi kesmez herhalde. Taraftar böylece takımından kopuyor,maça paralılar geliyor,parası olmayanlara ise defol deniliyor. Fenerbahçe,halkın takımı olmaktan çıkarılıyor.Buna bi son verilmesi gerekiyor.Anadolu’daki insanda maça gelmek ister,ama arkadaş fiyatları böyle yüksek tutarsan o da gelmez.Bu Türkiye kupası bir de . Kaç sene önce 12 tl’ye satılan biletler şimdi 44 tl olmuş şaka gibi.İnsan gözlerine inanamıyor.Bu insanlar kimi izleyecek messi’yi ibrahimovic’imi ,tabiî ki de hayır .Bu adamın izleyeceği adamlar alex ,guiza,selçuk’tur.Mesela adamda değil aslında.Mesele, insanların maçlara gitmesini engellemen.Bu böyle gider .Ne demişler. Taraftara selam,Biletlere Zam! Yazan:Cem Kurtuluş http://sallanyuvarlan.blogspot.com/2...tlere-zam.html
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
İndirim yapmışlar nasıl olmuşssa anlamadım.
o kadar yenilgiden sonra,ruhsuz futboldan sonra indirim yapmışlar. herhalde taraftar gelsin demiş 22 tl olmuş.
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Havanın da soğukluğu düşünülürse Yönetim biraz makul olmalı Hem gerçekten parası olmayan Ve bir kez olsun Fener'i izlemek isteyen binlerce kardeşimiz vardır eminim Ne olur şu maç kale arkalarını 5 yada 10 TL yapsalar
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|