|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Trt işi iyice abarttı Hakan Şükür gibi amigo geseliyi sırf iyi insan diye yorumcu yaptı,her Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısında '' Ama Kadıköyde'ki gs maçındada Fenerbahçe'nin ilk golü ofsayttı '' diyen bi adamı yorumcu olarak hala kanalında tutan bugünde Spiker konusunda rengini belli etti bence.
Maçı sunan kişiyi Stadyum programını sunarken çok severdim eli yüzü temiz efendi birine benziyor ama bugün bütün sempatim yerini nefrete bıraktı,resmen amigoluk yaptı ataklarımızda kısık sesini Manisa'nın ataklarında hatta kanat ortalarında çığlık şeklinde heyecanlı bi şekle dönüştürdü. Maçın başından beri Manisa'nın nasıl turu geçiceğinden bahsetti gol gelincede ikinci gol için neler yaptı konusu gündeme geldi. Attığımız golde ise '' Lugano 10 Fenerbahçeli oyuncu ile sevinmek yerine Manisa yedek klubesine gitti '' dedi ! yahu adam bizim yedek klubeye gidiyor arada bi kaç metre fark var. Sonra geldi maçın sonunda taraftarı övüyor ama ne fayda sen bu taraftarı maç içinde delirtirsen,Trt Spor Klubü yazdım çünkü bi takıma mensupmuş gibi davranıyor artık !
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Manisa'nın turu geçecek skoru yakalaması yada maçta iddiasını sürdürmesi onların işine geliyor.O yüzden Manisa'nın ataklarında çığlık atıyordu Alex golü atınca sus pus oldu.
Normaldir,alıştık artık.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Aleni Fener düşmanlığı yapıyor trt denen kanal!Bunlar 2000 yılından itibaren gs yalakalığı yapıyorlar.Bende maçı seyrederken sinir oldum adamın anlatış şekline.
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Manisaspor amigosu gibi bir sunucu vardı resmen. TRT'ye yakışmadı
|
|
|
|
#5 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Özellikle taraftar Samanyolu şov yaparken söylediği sözler beni deli etti. Neymiş bursa taraftarı Ankaragücü maçında Samanyolu ile çok güzel bir şov yapmış, şimdi de Fenerbahçe taraftarı güzel bir şov yapıyormuş. Arkadaş Samanyolu bizim neredeyse ikinci marşımız gibidir. Saraçoğlu'ndaki her maç öncesinde biz bu şovu yaparız. Şimdi Bursalılar da kendilerini birşey sanacak. Zaten başımızda her tezahüratı kendilerinin "yarattığını" iddia eden bir kara karga sürüsü var.
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
trt'yi maçlar haricinde izlemiyorum
sizde izlemeyin obrektiflik ve tarafsızlığı kayboldu
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
trt yi maç yayınları hariç izlemiyorum.maçları izlerkende sesi kısıyorum.kaba etime anlatıyor maçı anlatan.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
lugano yorumunu yapınca sinirlendim,,sesini kapattım,,başka yapacak bişey yok,,
bu ara spikerlerden çektiğimiz ne ,,hepsi çakma spiker olmuşlar sevgiler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
gerçekten bu adamları gördükçe spiker olasım geliyor.
|
|
|
#10 |
|
~
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 18 Mesajlar: 2,035
![]() |
Daha doğrusu Anti Fenerbahçeli bir spiker. Her maç böyle yapıyor.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|