Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 21-03-2010, 00:14   #1
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road
Standart Stattan gözlemlediklerim

Maça gitmeyeli hatrı sayılır bir zaman olmuştu gerek bilet fiyatları gerekse iş güç vs nedenlerden dolayı gidememiştim bugüne kısmet oldu böyle bir zamanda tribünlerin bu kadar dolu olması beni çok mutlu etti beklentilerimin üzerinde bir seyirci vardı

Olumlu yönlerinden bahsetmek istiyorum öncelikle,
Dediğim gibi stadın dolması herkesin bitmek bilmeyen enerjisi takımı havaya sokmak istemesi yani kısacası taraftar müthişti hala başım ağırıyor dönüşte vapurda bile zıpladık yani

Maça gelirsek Guiza'nın isteği ve attığı gol çok iyiydi Santos'u beğendim bide belki hücum anlamında çok destek veremedi ama çok çalıştı bir çok atağı kesti vede sol bek olmasına rağmen açık ve net söyleyebilirimki o olmasaydı Emre çıktıktan sonra topu ileriye asla çıkaramazdık genel anlamda yararlı oldu yani
Maçta başka olumlu bir şey yoktu başka maalesef tribünlerdende bahsettim zaten,

Olumsuzlara geçersek eğer,

Başta Özer'den bahsetmek istiyorum,
Berbat !!!!!!!!!!!!!!!!!
Her ayağına geleni kaptırdı bi kere konsantrasyon 0
Adam geçme konusunda özgüven eksilerde
Orta yapması gereken anlarda anca top benden çıksın diye cılız bir orta yapıyor anca
Santos ile uyumu hiç yoktu bir ara pası attı o kadar onun dışında hiçbir şey yok adam kaçsın Özer diye bekliyor Özer'in kafa başka yerde
Ve en kötüsü belkide yürüdü sahada çoğu zaman top onda değilken öle gezdi hiç istekli değildi kaçak oynadı derler ya aynen öyle toptan kaçtı,belki genel anlamda bu kadar ağır sözleri haketmiyor ama beni çok çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bugün

Daum,Emre'yi çıkarttın eyvallah ama bu takımda Selçuk ile Deniz ortada aynı anda en son Bursa deplasmanında oynadı ve gördük ne olduğunu Emre çıktı takım ileri çıkamadı,koy Mehmet'i ortada dene

Alex,çok etkisizdi ondada biraz konsantrasyon eksikliği vardı sanırsam pozisyonlarda çok uzak kaldı,

Mehmet Topuz,arada bir kaç çalım attı ama sağ tarafta kayboluyor bu çok belli artık onu ortada denemeliyiz bir şekilde yoksa gününde olmasını bekleriz anca

Deniz,yani iki kontra atağımızda iki pas attıki yani gelde bu adama laf söyleme delirdik ya !!!

Genel anlamda maç hakkında bir şey söylemek gerekirse çok az pozisyonlu vasat bir maç oldu izleyebildiğim kadarı ile takım kötüydü ama ben rakiptede bir şey göremedim zevksiz bir maç oldu

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 00:20   #2
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

alex berbattı
emre sanki kart görmeye çıkmıştı
özer hadi tam iyileşmemiş diyelim
selçukla topuza niye kabak patlıyor anlamadım
ayrıcada guizayı attığı o golde tebrik ederim
Eski 21-03-2010, 00:23   #3
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maça gitmeyeli hatrı sayılır bir zaman olmuştu gerek bilet fiyatları gerekse iş güç vs nedenlerden dolayı gidememiştim bugüne kısmet oldu böyle bir zamanda tribünlerin bu kadar dolu olması beni çok mutlu etti beklentilerimin üzerinde bir seyirci vardı

Olumlu yönlerinden bahsetmek istiyorum öncelikle,
Dediğim gibi stadın dolması herkesin bitmek bilmeyen enerjisi takımı havaya sokmak istemesi yani kısacası taraftar müthişti hala başım ağırıyor dönüşte vapurda bile zıpladık yani

Maça gelirsek Guiza'nın isteği ve attığı gol çok iyiydi Santos'u beğendim bide belki hücum anlamında çok destek veremedi ama çok çalıştı bir çok atağı kesti vede sol bek olmasına rağmen açık ve net söyleyebilirimki o olmasaydı Emre çıktıktan sonra topu ileriye asla çıkaramazdık genel anlamda yararlı oldu yani
Maçta başka olumlu bir şey yoktu başka maalesef tribünlerdende bahsettim zaten,

Olumsuzlara geçersek eğer,

Başta Özer'den bahsetmek istiyorum,
Berbat !!!!!!!!!!!!!!!!!
Her ayağına geleni kaptırdı bi kere konsantrasyon 0
Adam geçme konusunda özgüven eksilerde
Orta yapması gereken anlarda anca top benden çıksın diye cılız bir orta yapıyor anca
Santos ile uyumu hiç yoktu bir ara pası attı o kadar onun dışında hiçbir şey yok adam kaçsın Özer diye bekliyor Özer'in kafa başka yerde
Ve en kötüsü belkide yürüdü sahada çoğu zaman top onda değilken öle gezdi hiç istekli değildi kaçak oynadı derler ya aynen öyle toptan kaçtı,belki genel anlamda bu kadar ağır sözleri haketmiyor ama beni çok çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bugün

Daum,Emre'yi çıkarttın eyvallah ama bu takımda Selçuk ile Deniz ortada aynı anda en son Bursa deplasmanında oynadı ve gördük ne olduğunu Emre çıktı takım ileri çıkamadı,koy Mehmet'i ortada dene

Alex,çok etkisizdi ondada biraz konsantrasyon eksikliği vardı sanırsam pozisyonlarda çok uzak kaldı,

Mehmet Topuz,arada bir kaç çalım attı ama sağ tarafta kayboluyor bu çok belli artık onu ortada denemeliyiz bir şekilde yoksa gününde olmasını bekleriz anca

Deniz,yani iki kontra atağımızda iki pas attıki yani gelde bu adama laf söyleme delirdik ya !!!

Genel anlamda maç hakkında bir şey söylemek gerekirse çok az pozisyonlu vasat bir maç oldu izleyebildiğim kadarı ile takım kötüydü ama ben rakiptede bir şey göremedim zevksiz bir maç oldu
Tv başında olsaydın kesin uyurdun
İlk kez maç esnasında 2-3 dakka uyumuşum
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 00:30   #4
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Alıntı:
alierkan1957 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alex berbattı
emre sanki kart görmeye çıkmıştı
özer hadi tam iyileşmemiş diyelim
selçukla topuza niye kabak patlıyor anlamadım
ayrıcada guizayı attığı o golde tebrik ederim
abi Mehmet Topuz'u hem çok severim hemde hep savunurum yani günah keçisi anlamında demedim onu ama fazla para alan oyuncular biraz ekstra bir şey yapması lazım,tamam yeri orası değil belki ama top ayağına gelincede ekstra bir şey yapmadı

Özer çok kötü yani yeri değil diyerek bence Daum'a bu konuda haksızlık etmiş oluruz yani top ayağına geldiğinde formsuz adam belli oluyor sağdada oynasa bugün aynı Özer olurdu Santos gibi klas teknik adamla anlaşamıyorsan

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 01:29   #5
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi Mehmet Topuz'u hem çok severim hemde hep savunurum yani günah keçisi anlamında demedim onu ama fazla para alan oyuncular biraz ekstra bir şey yapması lazım,tamam yeri orası değil belki ama top ayağına gelincede ekstra bir şey yapmadı

Özer çok kötü yani yeri değil diyerek bence Daum'a bu konuda haksızlık etmiş oluruz yani top ayağına geldiğinde formsuz adam belli oluyor sağdada oynasa bugün aynı Özer olurdu Santos gibi klas teknik adamla anlaşamıyorsan
Kardeş sağ veya solla alakası yok
Özer kanat adamı değil
Santos'la oynayacak bir tane adam var bu takımda
O da Wederson'dur
Onun dışında Özer'e de yazık ediyor
Taraftarın önüne atıyor çocuğu
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 01:59   #6
Amorphis
Fai la tua vita!
Amorphis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 7- Mamadou Niang
Amorphis is on a distinguished road

Emre aşırı derecede hırçın top oynuyor, tamam hırslı topçu bu özelliğini seviyorum; ama fazlası da zarar,her maç her maç olmaz..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama