|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Maça gitmeyeli hatrı sayılır bir zaman olmuştu gerek bilet fiyatları gerekse iş güç vs nedenlerden dolayı gidememiştim bugüne kısmet oldu böyle bir zamanda tribünlerin bu kadar dolu olması beni çok mutlu etti beklentilerimin üzerinde bir seyirci vardı
Olumlu yönlerinden bahsetmek istiyorum öncelikle, Dediğim gibi stadın dolması herkesin bitmek bilmeyen enerjisi takımı havaya sokmak istemesi yani kısacası taraftar müthişti hala başım ağırıyor dönüşte vapurda bile zıpladık yani ![]() Maça gelirsek Guiza'nın isteği ve attığı gol çok iyiydi Santos'u beğendim bide belki hücum anlamında çok destek veremedi ama çok çalıştı bir çok atağı kesti vede sol bek olmasına rağmen açık ve net söyleyebilirimki o olmasaydı Emre çıktıktan sonra topu ileriye asla çıkaramazdık genel anlamda yararlı oldu yani Maçta başka olumlu bir şey yoktu başka maalesef tribünlerdende bahsettim zaten, Olumsuzlara geçersek eğer, Başta Özer'den bahsetmek istiyorum, Berbat !!!!!!!!!!!!!!!!! Her ayağına geleni kaptırdı bi kere konsantrasyon 0 Adam geçme konusunda özgüven eksilerde Orta yapması gereken anlarda anca top benden çıksın diye cılız bir orta yapıyor anca Santos ile uyumu hiç yoktu bir ara pası attı o kadar onun dışında hiçbir şey yok adam kaçsın Özer diye bekliyor Özer'in kafa başka yerde Ve en kötüsü belkide yürüdü sahada çoğu zaman top onda değilken öle gezdi hiç istekli değildi kaçak oynadı derler ya aynen öyle toptan kaçtı,belki genel anlamda bu kadar ağır sözleri haketmiyor ama beni çok çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bugün Daum,Emre'yi çıkarttın eyvallah ama bu takımda Selçuk ile Deniz ortada aynı anda en son Bursa deplasmanında oynadı ve gördük ne olduğunu Emre çıktı takım ileri çıkamadı,koy Mehmet'i ortada dene Alex,çok etkisizdi ondada biraz konsantrasyon eksikliği vardı sanırsam pozisyonlarda çok uzak kaldı, Mehmet Topuz,arada bir kaç çalım attı ama sağ tarafta kayboluyor bu çok belli artık onu ortada denemeliyiz bir şekilde yoksa gününde olmasını bekleriz anca Deniz,yani iki kontra atağımızda iki pas attıki yani gelde bu adama laf söyleme delirdik ya !!! Genel anlamda maç hakkında bir şey söylemek gerekirse çok az pozisyonlu vasat bir maç oldu izleyebildiğim kadarı ile takım kötüydü ama ben rakiptede bir şey göremedim zevksiz bir maç oldu
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alex berbattı
emre sanki kart görmeye çıkmıştı özer hadi tam iyileşmemiş diyelim selçukla topuza niye kabak patlıyor anlamadım ayrıcada guizayı attığı o golde tebrik ederim
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
İlk kez maç esnasında 2-3 dakka uyumuşum
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Alıntı:
Özer çok kötü yani yeri değil diyerek bence Daum'a bu konuda haksızlık etmiş oluruz yani top ayağına geldiğinde formsuz adam belli oluyor sağdada oynasa bugün aynı Özer olurdu Santos gibi klas teknik adamla anlaşamıyorsan
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Özer kanat adamı değil Santos'la oynayacak bir tane adam var bu takımda O da Wederson'dur Onun dışında Özer'e de yazık ediyor Taraftarın önüne atıyor çocuğu
|
|
|
|
#6 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Emre aşırı derecede hırçın top oynuyor, tamam hırslı topçu bu özelliğini seviyorum; ama fazlası da zarar,her maç her maç olmaz..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|