|
|||||||
| Futbol Maç Analizleri Fenerbahçemizin maçlarının öncesi ve sonrasını, takım kadrosunu skoru ve oynanan futbolu analiz ettiğimiz forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
![]() ![]() Fenerbahçe - Beşiktaş 05 Şubat 2012 Pazar 19:00
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Beşiktaş Derbi öncesi şok!Beşiktaş'ın Mersin İ.Y ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada siyah beyazlıların Alman futbolcusu Roberto Hilbert ve İsmail Köybaşı sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldılar.
Fernandes'in Fenerbahçe maçında oynayamayacak olmasının ardından, M.İ.Y maçında kırmızı kart gören Quaresma da Kadıköy'de forma giyemeyecek. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Quaresma resmen Kadıköy'e gelmek istemedi
ben bunun kadar yattığı yerden para alan ama taraftar tarafından yağlama yıkama yapılan adam görmedim 8taşı yenemez isek yazıklar olsun fark falan beklemiyorum sadece kazanalım yeter Fernandes olmadan 8taş bir hiç Quaresma sadece Bjk'nin atıcağı gollerin ölçüsünü etkiler
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Playoff statüsü nasıl acaba. Yine ikili averaj varsa bu maçı almamız lazım
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Bu adamları yok diye bizimkilerin rahatlamaması lazım. Aslında bir bakıma Samsun yenilgisi iyide oldu. Motivasyon zaten derbi öncesi otomatikman olacaktır ama yenilgide rehaveti engelleyecektir diye düşünüyorum. Bu arada Samsun seyircisinede yazıklar olsun. Skor 2-1 iken kümeye tezahüratlarına, re'sen kendilerinin muhatap olacağını hatırlatıyorum.
Q7 enteresan bir kişilik. Mersinli adama arkadan çift dalması hiçbir mantıkla açıklanamaz. Bence gitmek istiyor. Benc adaşında dediği gibi fernandes bunlar için en önemli eksik. Köybaşıda öyle... Ciddiyeti ve konsantrasyonu elden bırakmamamz gerekiyor. Maç bence beklenilenin aksine zor geçecektir.
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Beşiktaş Türkiye'nin en kolay pozisyon veren takımlarından biri
Egemen falan hikaye Sow uyum sağlar ise 2 gol kesin atarız biz bunlara ki atamaz isek yazık olur bence o kadar kötü savunma yapıyorlar çünkü
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beşiktaşıı dörtlüyecegizzz...!
|
|
|
|
#8 |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 766
![]() |
Haklıyız kazanacağız
![]() Pankart falan açmışlar ama boşa acıtasyon yapıyorlar ![]() + Sow da oynarsa güzel maç olacağı kesin gibi ..
|
|
|
|
#9 |
|
Fanatik insan
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 26 Mesajlar: 385
![]() |
sanki yenecez gibi. başkan döneminde teke tek maçlarda geçtik bunları. kadıköyde de son yıllarda öndeyiz. umarım futbolcular ve antranör gününde olurlar.
|
|
|
#10 |
|
Fanatik insan
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 26 Mesajlar: 385
![]() |
pileyofda iki takımında puanları aynıysa pileyoffDAKİ KENDİ ARALARINDA OYNANAN MAÇLARA BAKILACAK.BU MAÇ SADECE PUAN ARTTIRMA MAÇI
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|