|
|||||||
| Futbol Maç Analizleri Fenerbahçemizin maçlarının öncesi ve sonrasını, takım kadrosunu skoru ve oynanan futbolu analiz ettiğimiz forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 32 Mesajlar: 26
![]() |
allahım ya rabbim kafayı yememk elde değil yahu 95 dakka forvetsiz oynuyoruz bienvenüyü forvetten saymıyoruz çıkması yönünde en çok itek alan oyuncu neyse çıkıyor ve sonra biz bienvenüyüde arıyoruz koskoca fenerin haline bak yahu oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo offffffffff........of
|
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
caner stoch harıc fark yaratacak adam yok takımda
herkes düz adam anca sagına soluna 5 metre pas atar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
![]() |
Hayatım boyunca hiçbir deplasman maçında bu kadar üstün oynadığımızı hatırlamıyorum
vallahi çok iyi oynadık forvetsiz anca bu kadar oluyor ben takımı çok beğendim 10-0 biticek maç az daha 1-1 bitiyordu çok şükür attık
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben müsadenle ziegleri ve sonrasında gönülüde eklemek istiyorum.
|
|
|
|
#6 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Son toplarda kötüydük. Forvet hattını güçlendirmekte sıkıntılarımız var. Topuz'un kanatta oynamasına karşıyım ben. İki kanatta da oynayabilecek bir Stoch var elimizde. Onla birlikte uyumlu canla başla koşan bir de Caner. Forvet hattını kalabalıklaştır. Zaten oyun senin elinde. Neden bu tek forvetle uğraşmak
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
![]() |
genel olarak diyorsanız bilmemede bu maçta forvet hattını kalabalıklaştırıcak forvet yoktu ki yedekte.
Bienvenu zaten geziniyordu birde onun yanına genç Recep Niyaz'ı koyupta çocuğu ateşe atmak mantıksız olurdu bence
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|