|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
![]() Yerini, gollerini ve formasını kendisinden 6 yaş küçük veliahtına bırakan Niang Sow'u şöyle anlattı: "Sow, çok iyi hedefleri olan bir oyuncu. F.Bahçe çok iyi bir seçim yaptı. Sow, F.Bahçe ile ilgili sorular sordu. Doğruları, içimden geleni söyledim. Takımda arkadaşlık ortamı olduğunu, saygı değer bir teknik adamla çalışacağını ve muhteşem bir taraftar olduğunu söyledim. F.Bahçe'yi özlüyorum. Tüm takım arkadaşlarımı, taraftarları, İstanbul'u... Dia davet ediyor. Afrika Kupası maçlarından sonra bulursam geleceğim." Dia: Ona muhteşem taraftarı anlattım Issiar Dia ise, elleriyle F.Bahçeli yaptığı arkadaşını anlattı... Onu ikna ederken sarı-lacivertli taraftarlardan bahsettiğini söyleyen Senegalli, "F.Bahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu, bize katacağı çok şey olduğunu söyledim. İstanbul'u, stadın atmosferini ve muhteşem F.Bahçe taraftarını anlattım. Sow'un en iyisini yapacağından eminim. Avrupa'nın büyük takımlarından da teklifler vardı. O da büyük bir takım olan F.Bahçe'yi seçti" ifadelerini kullandı. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Sow'un çubukluyla sahaya çıkacağı ilk maçı iple çekiyorum.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
senegal elendi onun için daha fazla puan kaybetmeden en kısa zamanda takıma motive edilmeli ama durumumuz ne olucak orası meçhul.
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım 8jk maçında sahada olacak Q7 ile birlikte...!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|