|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 6
![]() |
İlk konumu bu şekilde açmak istemezdim ancak elbirliğiyle kulübümüzden çalınanlara hiçbir FENERBAHÇELİ gibi bende sessiz kalamadım. Daha önceden diğer takımların bizlere yaptığını bizim de onlara yapma zamanımız artık gelmiştir. Avrupa da bizi değil rakiplerimizi destekleyen tüm takımların artık karşısındayım.
Bizden (ç)alınan Şampiyonlar Ligi'nde artık sonuna kadar İnter'i, destekliyorum, gönülden CSKA'nın turu geçmesini istiyorum, Lille'in rakibini sahadan silip sürüpmesini istiyorum. Hem de Şampiyonlar Ligi tarihine geçecek farklı skorlarla... Bakalım masabaşı oyunları Avrupa'da sökecek mi? Birkaç sene önce bizim neredeyse aynı gruptan nasıl bir futbolla çıktığımızı dünyas alem biliyor bakalım bu masabaşı adamları neler yapabilecek? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Babacım,
Biz hep öyle idik ben hiç bir zaman avrupada bu puştları desteklemedim ki. Zaten Ali Şen'i sevmem zamanında gese'ye yardım ettiğinde de kızmıştım. Benim imkanım olsa trabzonun yurt dışındaki maçlarına FB forması ile rakip tribüne giderim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 6
![]() |
şimdiye kadar ülke puanıydı şuydu buydu diyorlardı ya bu dakikadan sonra ülke puanının falan yalan olduğunu gördük...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Lille dışında hepsi Trabzon'a içerde dışarda koyar zaten
Lille fransız takımı pek deplasmanlarda açılmazlar belki onlardan puan alabilirler
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Bursaspordan daha beter olurlar inşallah! Zaten umurlarında değilki, averaj takımı olacaklarını zaten biliyorlar, onların derdi euro yani tamamen duygusal.
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Inter CSKA ve lille bayrakları alıp. Trabzon'lar oynayacakları gün balkona asacağım.
Aramıza hoş geldin renktaşım.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
banane trasşsporun maçından .gol yeme rekoru kırmaları en büyük temennim.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de normalde bi yerlere kadar gelsinler aman fark yemesinler ülke puanı bilmem ne derdim de yok bu şeref yoksunlarına her şey müstehak. İnşallah fark yerler 6'da 6 yapıp
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Kendinsahalarinda bile1-0 yenilseler üzülürün. Her .Mac en az 3-4 yemwliler
|
|
|
|