|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Bu akşam videolig sitesinde gollere bakıyordum.Gençlerbirliği'nin ilk golüne bakınca kim bu çoçuk diye ilgilendim.
1.80,yirmi yaşında,ortasahanın ortası,solu ve önü oynuyor,milli takım kariyeri parlak. En önemlisi Fenerbahçe'li. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
fiziği de nuri şahine benziyor.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Soner Aydoğdu transferide bitiyor galiba...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
3 senedir takip ediyorum kendisini
Fenerbahçe'ye gelsin dediğim 3 adam Alper Özgür Soner 3'üde geliyor galiba ![]() Yanlız bu adamlar gelirse kesinlikle ama kesinlikle Selçuk gitmeli yani Alper eğer Emre ile yan yana yada Cristian'dan sonra 2.tercih olmayacaksa Selçuk tercih edilecekse vallahi almayalım Sezer geldiğinde Sezer için üzüldüm yazmıştım hakikatende öyle oldu adamı kadroda tutamıyoruz bide sakatlandı üstüne tamam 1 senesi gitti adamın ömründen
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|