|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda yaşanan sürpriz gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor… Yaşanan tartışmalar ve bölünmeler sonrası ilk sürpriz çıkış Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'den geldi.Demirören “TFF yönetimi olağanüstü seçim kararı alsın” talebinde bulundu. Bunun üzerine “kabul edilmesi” planlanan “1 kereliğine af” çoğunluk tarafından reddedildi. TFF Başkanı M.Ali Aydınlar sürpriz bir konuşma yaparak, genel kurula ve özellikle F.Bahçe camiasına sitem etti. “Görevi bırakmayı düşünüyorum” diyen Aydınlar yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelip seçim kararı alalım diyeceği öğrenildi. SPORX SAATLER ÖNCE DUYURDU! AYDINLAR, İSTİFA YOLUNDA! TIKLAYIN... TFF, 27 OCAK CUMA SAAT 14:00'TE TOPLANACAK TFF olağanüstü genel kurulunda yaşanan flaş gelişmenin ardından kulisler hareketlendi… Önce Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören yaşanan kaosun ardından "Verdiğimiz önergenin geri çekilmesini ve seçime gitmemizi talep ediyorum" teklifi getirdi. Ardından söz alan TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, "Arkadaşlarımızla bir karar vereceğiz” diyerek istifa sinyali verdi. Bunun hemen ardından kulislerde önerge krizi hemen unutuldu ve muhtemel yönetim seçimi konuşulmaya başlandı. Kulislerde TFF'nin olağanüstü genel kurula giderek seçim yapması görüşü ağırlık basarken başkanlık için Mehmet Atalay ve Haluk Ulusoy isimleri ön plana çıktı. Bazı kulüp başkanlarının, "Ulusoy UEFA sürecinde tücrübeli o gelsin" talebi gündeme gelen ilk teklif oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifa gündemiyle ilgili yapacağı toplantının 27 Ocak Cuma günü saat 14:00'te gerçekleştirileceği öğrenildi. Toplantının bugün yapılması bekleniyordu ancak toplantıya katılacak bazı kişilerin özel işleri ve başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın uçağının 17.00'de kalkacak olması nedeniyle toplantının ertlenmesi kararı alındı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Sanmıorum.
İstifa etmeyecektir. Etmesinin bu gidişatta hiç bir etkisi olmayacaktır. Olayı sonuçlandırmadan giderse bu yönetim zaten dar ağacına çekilecektir ki bunu göze alamazlar.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,084
![]() |
yarın Mehmet Ali Aydınlar'ın seyahata çıkacağı haberleri duyuruldu malum. bu önceden planlanan bir seyahatmış. hani istifayla bağdaştırılmasın
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
şu olaylar bitsin yada ne bileyim nefes almak için fırsat verilsin şükür namazı kılar bir dahada tv ye çıkmaz bence
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Yeni yönetim de mahkeme sonucunu bekler, olur biter.
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Bence istifa etsin anasını satayım...
Ulan arkadaş, savcı fenerbahçeli em.md.fenerbahçeli, federasyon başkanı fenerbahçeli, tahkim kurulunun çoğu fenerbahçeli, ağır ceza mahkemesi hakimi fenrbahçeli, yani bu davada en etkin müdahil merciileri fenerbahçeli oğlu fenerbahçeli. Onlar fenerbahçeyi kayırırcasına değilde adil karar almamak için yırtınıyorlar, fenerbahçeli olmayanlar ise fenerbahçe düşmesin diye yırtınıyor. Bu ters tezat herşeyi açıklıyor aslında. Haa MAA nın hataları olmadımı oldu tabiikide. Ama insanlar biraz empati yapsın. 15.yüzyılda yaşamıyoruz ki öyle caart diye giyotine çekip baltayı indirelim. Ben MAA nın yerinde olsam alın çok sevdiğim fenerbahçemi benimle karşı karşıya getirmeyin başkanlık sizin olsun der istifayı basarım.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
okyanus ötesi ziyarettir.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Ünal Aysal dün konuk olduğu 32. Gün Programı'nda şu sözleri söyledi:
- Mehmet Ali Aydınlar, en az bir Fenerbahçe Yöneticisi kadar Fenerbahçeli.
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
tff koltuğunda durduğu hergün gs ye hizmet fenerbahçe ve türk futboluna zarardır.tff başkanı olduğundan beri gs alehine hiç bir karar çıkmamıştır ne tahkimden nede pfdk dan.gs stadında adam bıçaklanır 60 bin lira para cezası ile geçiştirilir aynı suçtan fb ve bjk nin sahaları kapatılır.gs yıllardır rakip takımların oyuncularını ayartır en son örnek ambarat yine görmezden duymazdan gelinir oysa fifa ve uefanın kesin talimatları vardır bu hususta,rakibe kasti tekme atan melonun cezası fenerbahçe maçı öncesi indirilir,gs nin rakipleri hiç bir maçı 11 kişi tamamlayamaz vs,vs..fedarasyon ve kurulları hep gs lilerden oluşmuştur.şimdi bu fedarasyonda fb li başkan olsan ne olur olmasan ne olur.ikisindede kaybettin m.a.a.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|