|
|||||||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Guiza sizce bu haline rağmen neden 1 sezon boyunca hep oynatıldı,yada bu hali başarılıda bizmi bir şeyden anlamıyoruz
Lütfen cevap verirken Daum'a olan sevginiz yada antipatiniz,Aziz Yıldırım'a karşı olan sevginiz yada antipatinizi bir kenara bırakın Çünkü bu farklı bir durum bu adam bir futbol katili gibi bir şey maalesef ! Ben kendi görüşümü belli edeyim,açıkçası ben Aziz Yıldırım'ın Guiza'yı bilerek oynattırdığını düşünenlerdenim,sebebide para ile satmamız Şimdi buna inanmayanlar olabilir ki başta bende inanmıyordum ama düşünüyorumda başkanın her türlü klübe ağırlığını koyabildiğini biliyoruz,nasıl son haftalarda yaptıkları ile takımı ayakta tuttuğunu Alex yuhalanırken onu layarak ona tekrar güven vermesini ve bunun gibi vs bir kaç olayı hatırlıyoruz yani bu Guiza bu kadar kötü iken Aziz Yıldırım'ın Daum'a,sen nasılda yedekteki iki golcünü görmezlikten gelirsin diyebilicek biri olduğunu hepimiz biliyoruz,ama belliki demiyor dememesinin paradan başka bir sebebide yok sanırım.Şimdi o paranın kat kat fazlasının kaybedilmesinde Guiza'nın payı ise çok büyük maalesef,konu hakkında sizlerinde görüşlerinizi almak istedim konu saptırılmaz ise sevinirim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu konuya bermuda şeytan üçgeni diyorum muratçım..!
başkan-daum ve güiza üçgeninde kaybolan Fenerbahçe...!
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koskoca takımın bir seenesini malamat etti bu guiza denen
ağlamış suratlı kendide malamat olsun dilerim tanrıdan
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
![]() |
bu adamı alanda sonra ısrarla oynatanda kabahatli ben burada en az suçlu guiza diyorum .....çünkü bu kadar kötü adamı oynatan ve oynatılmasına göz yuman yönetim ve daum daha suçludur
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi başkan bu adamı oynat diye baskı yaptı
Daum efendi nerde senin şerefin,haysiyetin ve Köln Spor Akademisinden aldığın diploman? Aziz Başkan nerde senin Fenerbahçe aşkın ve o müthiş iş adamlığın? Kendi şirketinde bu kadar verimsiz bir adamı yıllar boyu çalıştırır mısın?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|