Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 21-05-2010, 01:12   #1
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road
Standart Sizce Guiza'nın bu halini görmezden gelen kim? Yada bizim görmediklerimizmi var hala

Guiza sizce bu haline rağmen neden 1 sezon boyunca hep oynatıldı,yada bu hali başarılıda bizmi bir şeyden anlamıyoruz

Lütfen cevap verirken Daum'a olan sevginiz yada antipatiniz,Aziz Yıldırım'a karşı olan sevginiz yada antipatinizi bir kenara bırakın
Çünkü bu farklı bir durum bu adam bir futbol katili gibi bir şey maalesef !

Ben kendi görüşümü belli edeyim,açıkçası ben Aziz Yıldırım'ın Guiza'yı bilerek oynattırdığını düşünenlerdenim,sebebide para ile satmamız
Şimdi buna inanmayanlar olabilir ki başta bende inanmıyordum ama düşünüyorumda başkanın her türlü klübe ağırlığını koyabildiğini biliyoruz,nasıl son haftalarda yaptıkları ile takımı ayakta tuttuğunu Alex yuhalanırken onu layarak ona tekrar güven vermesini ve bunun gibi vs bir kaç olayı hatırlıyoruz yani bu Guiza bu kadar kötü iken Aziz Yıldırım'ın Daum'a,sen nasılda yedekteki iki golcünü görmezlikten gelirsin diyebilicek biri olduğunu hepimiz biliyoruz,ama belliki demiyor dememesinin paradan başka bir sebebide yok sanırım.

Şimdi o paranın kat kat fazlasının kaybedilmesinde Guiza'nın payı ise çok büyük maalesef,konu hakkında sizlerinde görüşlerinizi almak istedim konu saptırılmaz ise sevinirim

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-05-2010, 01:26   #2
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

ben bu konuya bermuda şeytan üçgeni diyorum muratçım..!
başkan-daum ve güiza üçgeninde kaybolan Fenerbahçe...!

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-05-2010, 13:06   #3
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

koskoca takımın bir seenesini malamat etti bu guiza denen
ağlamış suratlı kendide malamat olsun dilerim tanrıdan
Eski 21-05-2010, 13:10   #4
hayalet34
Yeni SK
hayalet34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
hayalet34 is on a distinguished road

bu adamı alanda sonra ısrarla oynatanda kabahatli ben burada en az suçlu guiza diyorum .....çünkü bu kadar kötü adamı oynatan ve oynatılmasına göz yuman yönetim ve daum daha suçludur
hayalet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-05-2010, 13:41   #5
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Hadi başkan bu adamı oynat diye baskı yaptı
Daum efendi nerde senin şerefin,haysiyetin ve Köln Spor Akademisinden aldığın diploman?
Aziz Başkan nerde senin Fenerbahçe aşkın ve o müthiş iş adamlığın?
Kendi şirketinde bu kadar verimsiz bir adamı yıllar boyu çalıştırır mısın?
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama