|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Evet,hepimiz kahrolduk geçen gece.Ali baba ile beraberdik,ikimizde kahrolduk.Açıkca ikinci travmayı ben hiç beklemiyordum.Bu ikincisi daha büyük oldu.Ama bitti işte.Eğer toparlanmak istiyorsak,sakin olacağız!
Önce maça gelelim; Fenerbahçe bu sezon hiçbir maçta bu kadar gol pozisyonuna girmemişti.Kötü futbolda oynamadı.Sadece golü atamadık.Bu tamamen futbolcularla ilgili bir olay;ama şurası belli ki,hafta içi hiçbir terapi yapılmamış.Aslında istediğiniz kadar yapın,illaki işe yarayacak diye birşey yok. Şimdi ne olmalı: Başkanın bu saatten sonra kalması,Fenerbahçeyi felakete götürür;zira,seneye en küçük bir kötü gidiş,o seneyi de alır götürür.Bu bakmdan,hemen ama hemen acilen kongre yapılmalı(gerekirse,tüzüğe bile uyulmamalı) ve kulübün başına Hakan Bilal Kutlualp veya Saadettin Saran gibi,dinamik insanlar geçmeli.Hadi onlar olmadı,o zaman Mehmet Ali Aydınlar da olabilir. Bence Daum'un işi bitti.Fenerbahçe tarihine 2 sezon son maçta şampiyonluk kaçırtan adam olarak tarihe geçmiştir.Dışardan gelecek bir teknik adam Türkiyeyi muhtemelen tanımıyor olacaktır,bu bakımdan yerli hoca da olabilir.Ancak,ben kesinlikle Aykutu düşünmem! Bence takımda kalması gereken az sayıda oyuncu var; Alex,santos,Lugano,Gökhan Gönül,Özer ve Topuz.İlk 11 için bahsediyorum.Yeni yönetim,akıllı harcama yapmalı ama parayı harcamalı.Aziz gibi göz boyama yapmamalı! Bunlar benim düşüncelerim ama Aziz gider mi?Çok zor.Başarısız olarak bırakmak istemeyecektir.Daha da hırslanır ve daha büyük hatalar yapar. Bekleyelim görelim ama bu son travmayı atlatmak çok zor olacak!Umarım,uzun yıllar sürecek bir çöküş başlamaz. Gördünmü Aziz bey,tesisleşme ile sahadaki durum farklıymış! ------------------- Birkaç cümle daha ekleyeceğim. Bursasporlular,gariban edebiyatını iyi yaptılar.Bursasporu,Bursa şehrinden soyutlamak imkansız.Neresi gariban Bursa'nın!2 milyonluk koskoca şehir; otomotiv endüstrisinin merkezi,Türkiye'nin 2-3 Tekstil üretim merkezlerinden biri.Gelir seviyesi en yüksek şehirlerden biri!Komik oluyorlar,komik. Fransızların başkanı Polata gelince,2 hafta önce lig kirlidir dedin,şimdi tertemiz oldu diyorsun.Fenerbahçeden korkuyorlar!Biz bunlara o kadar kökünden geçiriyoruz ki,kıçlarının üstüne oturamıyorlar! Sevinin bakalım,sevinin!Ne kadar sürecek bu sevinç! |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Ne kadar sakın düşünürsek düşünelim, hem takımda, hem teknik kadroda ve hem de yönetimde çok ciddi şekilde kan tazeleme mecburiyetimiz var.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Cem abim hala elim ayağım titriyor
Sakinleşemedim daha Belki haftaya
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
avrupanın en zengin 20. kulübüyüz diye övünülür ama en güçlü 20. takımımıyız?bu başkan ve yönetimi 13 yıldır o koltuklara çöreklendiler kulübün gelirlerini har vurup harman savurdular.aziz yıldırım gelmeden önceki 13 senede 3 şampiyonluk vardı, oda 13 yılda 20 kat fazla gelire rağmen alınacak 26 kupadan(13 lig,13 fedarasyon kupası) sadece 4 tanesini alabildi hiç bir başarı yok aksine çok büyük bir başarısızlık var.A.Y kendi oyuncağı yaptı Fenerbahçeyi git istanbulsporu satın al bilgini birikimini egolarını orda tatmin et 30 milyon taraftar ile oynama.düş bu kulübün yakasından.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
![]() |
Yahu ne güzel kutlayacaktık caddede şampiyonluğu!O gece caddede dev ekran vardı ve belkide 500.000 kişi!Hiç abartmıyorum,son 10 yılın en görkemli kutlaması olacaktı!Türkiyede hiçbir takımın tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla kutlama yapacaktık.Herkes perişan oldu!Duvarlara yumruk atmaktan beni sağ elim balon gibi şişti
![]() Allahtan caddeye çıkmadım!Belki de hayatımı karartacak şeyleri yapabilirdim! Bizleri bu hale düşürenler utansın! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bizlere bu acıyı yaşatanlara Allah daha büyük acılar yaşatsın.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
amiiiiiiinnnnn!!!
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Bağdat Caddesi pırıl pırıl harika günlerinden birisini yaşıyordu. Hepimiz sarı laci çubuklularımızla caddede turluyorduk. Mado 'da dondurma yemeye girdik çocuklarımla. Benim kötü talihim o anda başladı. arabamı çektiler ![]() Neyse fazla uzakta değildi, gidip parayı bayılınca aldım arabayı
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
|