|
|
#1 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 99- Deivid De Souza Yaş: 20 Mesajlar: 470
![]() |
![]() ![]() Geçen yılın coşkusunu yitiren bir takımdan, dün geceye kalan çaresiz bir resimdi. Bayram hürmetine bir şeyler bekledim. Onca eleştiriye karşı, Fenerbahçeli futbolculardaki kazanma ruhunun açığa çıkmasını bekledim. Olmadı..Bir şeyleri değiştirmeye gücü yetmeyenleri dğiştirmenin zamanı gelmedi mi? *** Fenerbahçe'nin tutuk bir başlangıcı vardı, maç boyunca da tutuk kaldı. Güiza'nın etkisiz oyununu, tribünlerin sevgisini kazanacak gösterilerle ödeştirme biçimi, haksız bir alışverişti. Takım yine Alex'in ayaklarına emanetti de, birkaç gün önce, Alex'in yarısı Sivas'ta imha edilmişti. *** Dinamo Kiev koşarken ve topu koştururken, sarı lacivertliler orta alanda pozisyonları geveliyordu. "Nerde" dedim, "Geçen yıl pozisyonların üzerine titreyen Fenerbahçe?" Selçuk orta alana göz kulak olmak için defansın önüne yerleştirilmişti ama birinin ona göz kulak olması zorunluydu. Emre ve Maldonado bir semtin dar sokaklarında gezintideydi ve içler acısıydılar. Kim iyiydi ki zaten? Kanatsız uçak ne demekse, ilk yarıdaki Fenerbahçe oydu. *** İkinci yarıda aşina olduğumuz Fenerbahçe'den fragmanlar izledik. Her ne kadar kaleye ilk şutumuzu 47. dakikada çekmiş olsak da, bir dakika sonra Emre-Alex ve Güiza aynı pozisyonu harcamakta ustaydılar. Golü atmakta acemi. Sonraki dakikalarda da, Dinamo Kiev ne istediyse yaptı... Orta alanı parselledi, Pas oranını yüksek tuttu. Kanatları istediği biçimde kullandı. Onlar yenilmemeye gelmişlerdi ve istediklerini aldılar. *** Şükrü Saraçoğlu'nda devleri yenmenin sihri bozuldu. Fenerbahçe, kaybetmeyi göze alamadığı için kazanamazdı zaten. Dünkü sonuç, şampiyonlar ligi düşlerinin belini kıran bir sonuçtur. Hatta bana sorarsanız UEFA hayali bile zora girmiş demektir. Takvim
|
|
|
#2 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Devamlılık yoksa ortada sihir diye bir şey yoktur.Onun adı tesadüftür..
|
|
|
|
#3 |
|
''F'' Tipi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 23 Mesajlar: 851
![]() |
Tesafüdüf değildir
Hatta hiç bir başarı tesadüf değildir Çalışmsışsındır emeğini alırsın Belki birazda şans gereklidir Ama tesadür değildir Ne çimpmun kupayı alması tesadüf Nede bizim çeyrek finale çıkmamız
|
|
|
|
#4 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Bunu ben söylemiyorum.Elin Avrupalısı diyor...Hatta geçen de Alman kanalı söyledi..
|
|
|
|
#5 |
|
''F'' Tipi
![]() |
Yabancıların dediği herşey doğru zaten
En iyisini onlar bilir Onlar diosa doğrudur
|
|
|
|
#6 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Şampiyonlar ligindeki prestiji o gevurlar sayesinde topluyorsun arkadaşım!Araplardan değil...
|
|
|
|
#7 |
|
''F'' Tipi
![]() |
Yabancı demek
Bizden başka demek ben neyim yada sen nesin Bizden başka herkes yabancıdır Ben burada araplar bu konunun dışında die bişey dedim mi Saptırmada üstüne yok
|
|
|
|
#8 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
IQ kaç senin canım kardeşim ? Maşallah pek bilgilisin..
|
|
|
|
#9 |
|
''F'' Tipi
![]() |
Öleyimdir..
|
|
|
|
#10 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Bak canım arkadaşım benim sorunum kesinlikle seninle değil.Üstüne sakın ha alınma! Diyorum ya futbol takımı top oynamıyor..Bu da adama koyuyor.Bilmem anlatabildim mi? Takır takır top oynasın isterse 5 tane yesin ama yeterki oynasın! Bana o bizden daha kötü olan Portoya , kieve puan kaptırmak koyuyor..Geçen seneki takım olsa yenerdik demek koyuyor! Bu sene şampiyonlar ligine yakışmamak koyuyor..Aziz yıldırımın vesvese kompleksleri, ve dahası.. Yarın öbürgün Gsla Besiktasla oynayacağız..Sen onları bu futbolla yeneceğimizi düşünüyormusun ? Kusura bakma ama düşünen yoktur heralde..Eminim sende düşünmüyorsundur.Merak etme ben ANTİFENERBAHÇELİ değilim..Sonuna kadar fenerbahçe destekçisiyim fakat şu kötü fenerbahçeyide savunmayın artık..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|