|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
TFF'den tarihi karar!
Türkiye Futbol Federasyonu,tarihi bir karar alarak seyircisiz maç oynama cezasını kaldırdı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, aldığı yeni kararla Türk futbolunda seyircisiz maç dönemini sona erdirdi. Disiplin talimatının ilgili maddelerine uymayan takımlara verilen "maçlarını seyircisiz oynama" cezası, yapılan değişikliklerin ardından artık uygulanmayacak. TFF'den şu açıklama yapıldı: "Bugünden itibaren, kuralları ihlal ederek seyircisiz maç oynama cezası alan takımların karşılaşmalarını; kadın izleyiciler ile yanlarında anneleri olmak şartıyla on iki yaş ve altı çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklarımız da resmi refakatçileriyle birlikte bu maçları tribünden takip edebilecek" denildi. Dünya futbolunda bir ilk olma özelliğini taşıyan bu kararla, Türk futbolunda seyircisiz maç oynanmayacak. Tribünlerin boş kaldığı, sessiz ve coşkudan yoksun karşılaşmalar futbolumuzda artık yaşanmayacak. Yapılan değişikliğin neticesinde, talimatnamenin eski hükümlerine göre verilen cezalar da yeni kurallara göre uygulanacak. Yapılan bu değişiklikle, futbolun güzelliklerinin unutulduğu olaylı karşılaşmaların ardından "cezalı" takımlar, kadınlarımız ve çocuklarımız sayesinde futbolun güzelliklerini ve değerlerini hatırlayacak. Talimatnamenin revize edilen 102. maddesine göre, karşılaşmalar için hiçbir ücret talep edilemeyeceğinden kuralları ihlal eden kulüpler, maç hasılatından eskiden olduğu gibi yine mahrum kalacaklar." Yeni karar ilk kez, Salı günü Fenerbahçe ile Manisaspor arasında oynanacak lig maçında uygulanacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
nasıl yani manisa maçı seyircilimi bizim şimdi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
evet
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
'' fener lütfen gol gol gol ''
![]() iyi oldu bu iyi yalnız umarım kahveden toplayıpta görevli yaptığı insanları toplamazlar gene abaza görevlilere denk gelirsek bayanları rahatsız edebilirler ki kesin ederler
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben gitsem tezahurat olarak eksiklik çektirmezdim valla
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Evet
Gitmeliyiz bu maça
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
seyiricili maca sadece kadinlar gidebiliyomus tuh
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
ilk uygulamanın bize denk gelmesini istemezdim açıkcası.
kararı nası etki yaratacak maçlardan sonra göreceğiz ama şöyle söylim bizim stad 50 kişi 20 bin kişi gelirse çok iyidir. maçın havasına yine bi katkısı olmaz.hatta ve hatta ben bu süreçte bizim takımın havasını bozmasından bile korkuyorum seyircisiz oynasalar iyidi ibb maçıyla müthiş ötesi bi kucaklaşma yaşayacağız çünkü. burda 12 yaş altı çocuk sahibi olma şartı konmasa belki çok az da olsa iyi bi karar olabilirdi ama bayanların holiganlık yapmayacağını kim garanti edebilir ? bence saçma bi karar seyircisiz oynama cezasını tamamen kaldır amenna. başka yöntemler bulunmalı
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
12 yaş altında çocuk sahibi olma şartı yok
12 yaş altındaki çocukların yanlarında annelerinin olması şartı var yani ben öyle anladım.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
evet ben yanlış anlamışım dikkatli okuyunca öle olduğu anlaşılıyor.
kararın etkisini ilk maçtan itibaren göreceğiz bilet temini nasıl olacak ücretsiz olacak sanırım tüm tribünler açılacak mı vs bakalım nasıl bişey olacak yalnızca türkiye de görülebilecek bi uygulama
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|