|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Sevilla filmi vizyonda Şampiyonlar Ligi'ndeki son şansını yarın Porto karşısında kullanacak olan Fenerbahçe'de yönetim ilginç bir psikolojik çalışma başlattı. Sarı-lacivertliler, futbolcuların motivasyonunu yükseltmek için eski kasetleri devreye sokuyor. Yöneticiler, ilk olarak, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla deplasmanında alınan zaferin kasetini izlettirip, oyuncuları havaya sokmak istiyor. Deplasmandaki tarihi maçta Fenerbahçe, normal sonucu 3-2 mağlubiyetle geçen maçta direnmiş, penaltılarla rakibini elerken coşkulu bir sevinç yaşamıştı. Fenerbahçe, ilk maçı 3-2 kazanmayı bilmişti. Bu karşılaşmaya ait görüntüleri Samandıra'da vizyona sokacak olan yönetim, böylece futbolcuları heyecanlandırmayı planlıyor. Yöneticiler de kampta! Ankaragücü maçında çok kötü oynayan takıma desteğini sürdüren yönetim, Fenerbahçeli taraftarlardan da Porto maçında takımın yanında olmalarını isteyecek. Sarı-lacivertlilerde yarınki karşılaşmanın çok farklı bir atmosferde geçmesi tüm yöntemler devreye sokulurken, yöneticiler de galibiyet için üzerlerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Takımı maça şartlandırmak için, genç yöneticilerin de Samandıra'ya gidip, toplantılara katılması kararlaştırıldı. Bu şekilde futbolcuların, yönetimin yanında olduklarını görmeleri hesaplandı. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek olan kazancın bir bölümünün de prim olarak oyunculara dağıtılması kararı alındı. Kaynak : Milliyet
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
çok zor be gerçekten çok zor sevilla ruhu
çok zor kazanılan bir ruh kazanıldığı zamanda tarihi maçlar oynadığın maç olur o ruhu yakalaman için Fenerbahçeliliğin ne demek olduğunu bilmemeli futbolcular ama ne yazıkki ben göremiyorum
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bırakın sevilla maçlarını yaa.,,
En iyi motivasyon, "Kardeşim , çıkın adam gibi oynayın, İsterseniz yenilin,ama oynayın...diyeceksin oynamayanı da eşşek sudan gelinceye kadar oynatacaksın... |
|
|
|
#4 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Al benden de okadar çok güzel açıklamıssın
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
on vurup bir sayacaksın
nasıl dolarları euroları veriyorsan |
|
|
|
#6 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
ozaman her maça bir macera çıkaralım
bundan sonraki maçada 4-3 lük gaziantep maçını izletelim böyle sürüp gitsin Allahım sabır ver |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|