|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Klupler bonserviste anlaşmışlar.Futbolcuyla anlaşmak kaldı geriye.Serdar çok iyi bir alternatif hatta direkt ilk 11 oynayabilir.
kaynak: Twitter'da Emek Ege yazdı ntvspor muhabiri... EmekEge Fenerbahçe @serdar_kesimal ın transferi için Kayserisporla anlaştı.. Emek Ege bunu yazdı
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
ntv spor un saydasındada var bu haber almışız sanırım. gs liler kuduruyor biz kimi alacaz bize adam kalmadı die
yobodan mı vazgeçtik yoksa alternatif olarak mı aldık anlayamadım her ne olursa olsun çok iyi transfer
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
hayır ntvspor.net daha yazmadan ben bu konuyu açtım.ilk olarak yazıda da belirttiğim gibi Emek Ege nin tweetinde gördüm.o sırada ntvspor daha açıklamamıştı.
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Orhan Şam'ı normalde stoper olduğu içinde aldılar bence
Bekir'de var Serdar'da Ya Yobo ile anlaşılamadı yada ön libero denenicek Yobo Bence Yobo ön libero denebilir bir süre,tutarsa Serdar ilk 11 oynasın Yobo oynamış ön liberoda zamanında bence iyi olabilir yabancı sınırlamasındanda iyi kar ederiz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Başkan Yobo'yu alamazsak Avrupa'dan çok daha iyisini alacağız dedi. Ama yerliler arasından da iyi oyuncular almalıyız demişti. Haklı. 3 kulvarda yarışacaksak eğer çok geniş bir kadro lazım.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ben ceyhun gülselamın alınmasını isterdim hem stoper hemde önlibero oynayabiliyor.2008 de 3+1 yıl imzalamıştı 3 yıl bitti trabzonla belki opsiyon ondadır bedava bile alınabilir bencede iyi bir transfer olur .
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
açıklama yapmış kesinleşen bir şey yok diye
ama söz verilipte gelmez isen Aziz Yıldırım'dan çekiceğin var demektir. Aziz Yıldırım Mustafa ile ilgileniyoruz dedi bjk aldı o yüzden Serdar'dan hemen söz alındı Milli Takım sonrasındada imza atılması düşünülüyor Kayseri'ye para dert etmeyin bizden başka kimseye vermeyin dendi sanırım.Ve bence akıllıca bir davranış oldu çünkü Gs'nin çok istediği bir isim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Serdar gelirse cidden çok sevinirim.
Gerçekten çok kaliteli bir stoper. Şu an kulüple anlaşılmış,oyuncuyla görüşülüyormuş. Milli Takım dönüşü resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
en son milli maçta serdara çok dikkat etmiştim çok beğenmiştim
vay be diyordum ilk kez bir teknik stoper gördüm zamanlamaları çok iyi falan ayrıca hızlıda %99 bizde zaten |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
serdar ağır olan savunmamızı canlandıracaktr bence lugano ile müthiş bir ikili oluşturabilir eğer sabırla denenirlerse yeni uche högh olabilirler.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|