|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Uefa'nın bizi ihraç ettiğini yada 1 2 gün önce gelip '' Fenerbahçe'yi düşürün yoksa 8 yıl men ederiz '' dediğini inanmıyorum.Diyelim ki dedi ki zaten böyle bir durumun olucağını çok önceden biliyorduk Tff böyle bir durumun cezası olduğunu bugün öğrenmedi bunun kararı bu kadar geç alınmamalıydı.
Neyse benim demek istediğim konu Şenez Erzik ne iş yapar ? Hiç mi haberi yok olanlardan çıkıpta bilgi alıp duruma el koyamazmıydı ? Ben demiyorum bize kıyak geçilsin ama bu Fenerbahçe neden ihraç edilip Trabzon alınıyor yada kanıtlanmamış bir şey için Porto ve Milan'a yapılmayan neden benim ülkeme yapılıyor demiyor mu ? Zamanında Ali Şen Galatasaray'ı kurtarma olayı vardı.Abilerimizden bu konunun detaylı anlatımını istiyorum,açıkçası benim pek bilgim yok o konuda.Şimdi nerede bu Ali Şen
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyler bu iş uefanın işi değil anlayın artık
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
abi bende bunu vurguladım zaten ama bu adam yani çıkıpta neden duruma el koymuyor sonuçta senelerdir orada hiç mi söz sahibi değil hiç ne bir açıklama yaptı ne bir şey bu konunun ardından
Türkiye'yi 3.Dünya ülkesi olarak görüyorlar diyoruz peki o zaman bu adam niye orada o zaman o Türk değil mi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boş ver murat kafanı takma fazla hayat devam ediyor
zaten zamanla anlayacaksın olayı her şey zaman akışında kendini açığa çıkarır
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
fenerbahçe ne çektiyse kendine fenerbahçeli diyen tff başkanlarından çekti.
şenez erzik=bu havuz belasını o başımıza sardı M.A.A=ipimizi çekti cezamızı kesti.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|