|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Şükrü Saracoğlu.
Başbakan. Aynı zamanda... Fenerbahçe Başkanı. ... * Sene 1942, kanarya başkent deplasmanında... Oğlu ve kayınbiraderi maça gitmek istiyor. Baba ters adam, çekiniyorlar, anneye söylüyorlar. Anne, başbakana iletiyor, çocukları maça götür... “Peki” diyor, makam aracına binip, stada geliyorlar. Oğlu ve kayınbiraderinin havaları binbeşyüz, herkes gıptayla onlara bakıyor, şeref tribününe kurulup, en faça yerden seyredecekler. Tam o sırada, başbakan şoföre sesleniyor, “şurda dur” diyor. Duruyorlar... Başbakan cüzdanını çıkarıyor, kayınbiraderine para uzatıyor, “gişe orda, gidin biletinizi alın!” * Başbakan. Fenerbahçe Başkanı. “Avanta yok” diyor. Evladına bile! * E şimdi. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda en faça yerden maç seyretmek için, avanta bilet isteyen savcı, hâkim, emniyet müdürünün durumunu, hangi adalet sistemi sorgulayacak? * Avanta yarış tayı isteyen topçuyu enseledik... Avanta bilet isteyenlerin hukukuna Yargı’tay mı, Danış’tay mı, Sayış’tay mı karar verecek? Yoksa, Başbakanımız Tay’yip Erdoğan mı? * (Şükrü Saracoğlu’nun kirada vefat eden ilk ve tek başbakan olduğunun altını çizmek isterim.) * Ayrıca... * “Kritik maç yapıcaz. Kendi takımında bize karşı forma giyme, biz seni bizim takıma transfer edicez” demek şikeyse... Altyapısından yetiştiği kendi takımı CHP’de forma giyeceğine, gidip AKP’de forma giyen “sol”açık Ertuğrul Günay, bir nevi Emenike değil midir? * Anayasa’ya aykırı davrandığı tescillenen partilerin Meclis’te bulunmasında sakınca yoksa. O Meclis’in çıkardığı yasalara aykırı davranan takımlar niye küme düşürülsün? * “Asker” Bülent’i anlarım, adı üstünde, suçu olmasa bile askerlerin alayını tutukluyorlar.... Ancak, deveyi havuduyla götürenler baş tacı edilirken, Tayfur Havutçu’nun günahı ne? * “Uzun süredir takip ediyorduk, telefonları kaydettik, kameraya aldık, gününü bekledik” demek... Gününü bekleyip, günü gelince kaset patlatmaya benzemiyor mu? * Menajerlik sorularının çalınması ve yandaşlara verilmesi suçsa... KPSS soruları çalınıp, yandaşlara verilmedi mi? Üniversite sınavındaki şifreyi Aziz Yıldırım mı koydu? * “Kusurlu” gol yemek şaibeyse... Folluk olan ve bizzat YÖK tarafından “kusurlu” bulunan ÖSYM Başkanı niye hâlâ kalede? * Vatandaşa, makarna bulgur kömür dağıtmak, “teşvik primi”nin hasosu değil mi? * Kenan Evren iktidar. Ankaragücü süperligde. Turgut Özal iktidar. Malatyaspor süperligde. Mehmet Ağar iktidarda. Elazığspor süperligde. 1970 Kasımpaşa yok. 1980 Kasımpaşa yok. 1990 Kasımpaşa yok. 2000 Kasımpaşa yok. 2002 Kasımpaşalı iktidar. 2004 Kasımpaşa üçüncü ligde. 2005 Kasımpaşa ikinci ligde. 2006 Kasımpaşa birinci ligde. 2007 Kasımpaşa süperligde. Melih Gökçek, Ankaraspor. Oğlu, Ankaragücü. * Buna mukabil... Cem Uzan’ın Adanaspor’u dümdüz edildi. CHP’li İzmir’in takımları, tesadüf o ki, AKP’nin iktidar olduğu sene küme düştü, 9 senedir çıkamıyor. Feyir piley’e uygun mudur? * Londra Belediyespor, Paris Belediyespor yokken... İstanbul Belediyespor neyin nesidir? * Muz cumhuriyetinin adaletine yardımcı olmak maksadıyla, muz orta yapalım, bitirelim... * WikiLeaks belgelerinde, ABD Ankara Büyükelçiliği’nin Washington’a gönderdiği rapor var. Telekulağa, gizli kameraya filan gerek yok, şakır şakır yayınlandı... “AKP’nin belediye seçimini kazanmak için, Trabzonspor’a örtülü ödenekten para gönderdiği” iddia ediliyordu. * Herkes gözaltında. Herkes sorgulanıyor. Bu iddiayla ilgili n’aapılıyor? Son sözüm Ben büyük kulubün bir bireyiyim. Biz Köprüyü Geçene Kadar Başkaları gibi AYI'ya Dayı, Eşş..e Adam Demeyiz..! O Köprüyü Yakar Yıkar Alayını da Ezer Geçer Gideriz...alıntıdır Yazı hoşuma gitti paylaşmak istedim ![]() sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Yazıda süper cümleler var. En çokta Uzun süredir takip ediyorduk, telefonları kaydettik, kameraya aldık, gününü bekledik” demek... Gününü bekleyip, günü gelince kaset patlatmaya benzemiyor mu? cümlesini beğendim.
“Asker” Bülent’i anlarım, adı üstünde, suçu olmasa bile askerlerin alayını tutukluyorlar.... Ancak, deveyi havuduyla götürenler baş tacı edilirken, Tayfur Havutçu’nun günahı ne? cümlesinede çok güldüm
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Özet olarak Fenerbahçe istenmiyor Türkiyede!!!
Zaten bana göre büyük şehirler dışında tutan yok!!Bir Anadolu tarzı öngörülüyor!!Orada ,Cumhuriyet değerlerine bağlı Fenerbahçeye yer yok!!! İstanbul takımlarından sadece Gs değerli!!! Salak Bjk liler de bunu görmüyor!! Bu iş siyasi ve ideolojik aslında!!!.Yazarsam çok fena dokundururum ama yazmayacağım!!! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Yazarsam tam yazacağım bütün sitenin başı derde girer!!O yüzden tam yazmıyorum! Ayrıca bende çekiniyorum açıkcası!! Buyrun Türkiye bu hale geldi!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
iletişim artıyor. Türkiye gelişiyor. elbet anadolunun her bir kenti artık daha bir fazla kendi takımını tutacak. gs avrupada yaptığı işler yüzünden biraz taraftar kaptı. tabi bunlar biraraya gelince fenerbahçenin taraftar oranı ile kulübün etkinliği ve gücü azaldı. bunun altında derin siyasi komplolar aramak bence doğru değil. anadolu tarzının ortaya çıkması doğal bir süreçtir.
hem ortaya çıkan delillere bakılırsa kimi ve neyi savunacağımızı iyi tespit etmemiz gerekir. biz fenerbahçeli doğduk fenerbahçeli ölecek bir kuşağız. bu kara günler atlatılır. üç beş seneye kalmaz avrupanın devleri arasına gireriz.
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Ortada henüz birşey yok!!şİKE diyorlar ortada kaç futbolcu var??? Evvelallah Fenerli doğduk,Fenerli öleceğiz! Ama bu gerçekleri değiştirmiyor!!Şike sahada yapılır!En az 50 futbolcu tutuklanmadan ,bu iş tezgahtır! Siz bana başka türlü bir şike tarzı söyleyiniz lütfen?? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Yazarin kalemine saglik.
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
katıldığım ve katılmadığım noktalar var ama güzel bir yazı olmuş
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Ben de Ataryemezspor'un başkanıyım. Hafta sonu takımlarımızın maçı var. İkimiz anlaştık. Ben sana 500 bin USD para gönderdim, senin takım bize yatacak diye konuştuk. Ve maçı da bezin takım kazandı. Konuşmalarımız kayıt altında. Para transferleri kayıt altında. Ama senin kendi takımındaki futbolcuları nasıl ayarladığın tam olarak tespit edilememiş. Hangi futbolcunla ne konuştun bilinemiyor. İşte kanuna göre seninle ben suçu işlemiş oluyoruz ve 6222 sayılı yasaya göre BEŞER sene hapis cezasına çarptırılıyoruz. Fakat hangi futbolcunun bu işe nasıl bulaştığı anlaşılamadığı için, yakalanıp cezalandırılan bir futbolcu olmayabilir. Bu işin adli yönü. İşin Futbol Disiplin Talimatnamesi boyutu biraz farklı. Biz seninle aramızda anlaşıp, bu alışverişi yapmış olsak bile, maça yansıyan bariz "yatış" unsurları tespit edildiği takdirde takıma Futbol Disiplin Talimatındaki cezalar uygulanır. Yoksa, seninle benim aramda kalan alışveriş sebebiyle kulüp bazında tamamlanmış şikeden dolayı işlem yapılmasına gerek görülmeyip; yöneticinin mahkumiyeti gözönüne alınarak teşebbüs sebebiyle puan silmekle yetinilebilir. ![]() Etik Kurulun karar vermekte zorlandığı haberini bununla birlikte değerlendirdiğimizde, Etik Kurulun şikenin sahaya yansıyıp yansımadığı konusunda emin olamadığı anlaşılıyor.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|