|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İspanyol spor gazetesi AS, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Semih Şentürk'ün, Real Sociedad tarafından izlenmeye devam edildiğini yazdı. "F.BAHÇE KÜME DÜŞERSE SEMİH GELEBİLİR" ''Semih Şentürk, Real Sociedad'ın yörüngesinde'' diyen AS, San Sebastian kentinin takımının, hücumu kuvvetlendirmek için gözünü Türkiye'ye çevirdiğini kaydetti. Real Sociedad'ın transfer için çok fazla para ayıramayacağı vurgulanırken, ''Tek opsiyon olarak, şike iddialarından dolayı Fenerbahçe'nin 2. lige düşürülme olasılığı üzerinde durulduğu'' öne sürüldü. İspanyol gazetesi, ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi ligden düşürme kararı vermesi halinde Semih'in Real Sociedad'a gelebileceğini savundu. Haberde ayrıca, Real Sociedad'ın, 28 yaşındaki Semih'e alternatif olarak, Fransa'nın OGC Nice takımından 27 yaşındaki Eric Mouloungui'yi düşündüğü iddia edildi.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hastirin ordan leyn asıl fener küme düşerse ki bu saatden sonra bu iş hiç olmaz
semihin hiç sosyeteye gitmeyeceğinden eminim
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Fenerbahçe küme düşerse gidecek en son adam semihtir bee, adım kadar eminim hemde, haberinde böyle kolpası pes yani basın
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|