|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cahiliyietimi bağışlayın.
Sefa reis denen Sefa Kalya çarşıdanmış önceden pararyı görünce bize sırnaşmış zamanla tribün lideri olmuş. Aslında gerçek Fenerbahçeli değildir. Doğru mu bu okuduklarım. Tek bir yorum değil bu bir kaç yerden. Özet geçtim ben. Zaten kişilerin rüzgarına kapılıp gitmek bana göre değil sevmedim adamı bi türlü. Ama bunlar doğru mu yine de öğrenmek lazım?
|
|
|
|
#2 | |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Alıntı:
Ama para için sırnaşması falan bilemiyorum. Zaten Fenerbahçe formasıyla da hiç görmedim kendisini.
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
bu haberin geçtiği bir forumda hemen altında müthiş bir kanıtlayıcı yazı vardı ancak nerden baktığımı hiç hatırlamıyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 28 Mesajlar: 4,738
![]() |
Ben öyle bir şey duyduğum an gülüp geçmiştim bir arkadaşım söylemişti,
İnanmıyorum açıkçası.
|
|
|
#5 |
|
kadıköyün boğası #9
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 572
![]() |
Olabilirimsi, GFB kazancının % kaçı Fenerbahçe SK'ya aktarılıyor ?
|
|
|
|
#6 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kendini Fenerbahçeye değil de bu adama adayanlar yüzünden soğudum Gfbden zaten. Yoksa Gfbnin yaptıklarını inkar edecek değilim.
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
Alıntı:
ama urfa da kupa finalinde yakından gördüm yani bir adam bjkliyse bile bu kadar numara yapıyor olamaz.para mara ne olursa olsun bilemem ama ben kendisinin hasta bir Fenerbahçeli olduğuna inanıyorum bjk haberleri asılsızdır
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
Ben doğru olduğuna inananlardanım
Benim reisim değildir o ayrı, arkasından koşan çok kişi var niye koşuyorlar evet o da var. Senede 2 defa umreye gidiyor simit sarayları altta cipler lüks elbiseler reislik böyle mi oluyor biletler gökten geliyor tabi Beşiktaş haberleri doğrulanmış görenlerde vardır benden büyüklerde bunu bilir. 1993 te yanılmıyorsam Fenerbahçe tribününe fişlenmiştir tabi başkaları tarafından ona o yolu açanlar vardır galatasaray tribündende sebo çarşıdaydı. Yaşamışlardan öğrendim ben bunu. Para kimde var Fenerde ee bırakırlarmı bırakmazlar. Zaten o geldikten sonra tribünlerin ne hale geldiği biliniyor. Kendi doğrularımdır kullanıcı adımla ilgisi yoktur not olarak yazıyım dedim. Çünkü ''KFY'nin ruh olduğuna inananlardanım.
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,047
![]() |
Cem öncelikle tekrar hoşgeldin foruma.
Valla bu işlerde inanılmaz rantlar oluştu son yıllarda insanlar artık bunu neredeyse profesyonel olarak yapmaya başlayacaklar.
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
Uzun zaman yazamıyordum böyle bir giriş yapayım dedim. Artık rantlar oluştu hemde öyle böyle değil.
Gfb yi suçlayamam tamamen gfb yi sefa kalya kurmadı hem onun çevresinde kombine dağıtıyor diye dolaşanlar var . Profesyonel olarakta yapıyorlar,tribünleri öldürende onlar bana göre. Bu sene sonumuz hayır değil,ilk maçta kavga çıkacak belliki. Aslında konuşulcak çok şey var. 90ları başından itibaren yaşamadım abilerim anlattı ben dinledim. Forumda Cem abimiz bu konuda bilgili. Ben bedava bilet almadım hiç,ki benim anlayışıma ters. Ne yönetimden destek isteyen bir gruba destek veririm, ne de rant olan bir gruba. Dediğim gibi Gfb yi gfb yapan kim bunu herkes biliyordur. İlk dönemler. Kasımpaşa ve Esenler neden ayrıldı sizce?
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|