|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar eski konu çok şişmişti konuyu yeniledik
muhabbete burdan devam ya istanbulada havalar hiç serinlemeyecek sanki yatamadım sıcaktan deli gibi bağırasım geliyor
|
|
|
#2 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
bu aralar yine iyi ramazan in başları felaketti...
şükür bu ara o kadar yorucu sıcaklar yok...
|
|
|
#3 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
o yorucu sıcaklar 2-3 gün devam edecekmiş
|
|
|
|
#4 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
o kadar sıcak degıl yaw :S
1-2 hafta oncesını hatırlatmayın bana yaşam mucadelesi veriyordum..sımdı uyumam ıcın odadakı pervane yetıyo sagolsun.. ama soyle bı durum var haliyle gec yatan bırıyım nıtekım saat 6 yı gecmıs olmasına ragmen ayaktayım sorun su ki nemden dolayı uyanamıyorum, hele okul zamanı kış olsa bıle uyanmakta ınanılmaz gucluk cekıyorum, sımdı napıyosun dıye sorarsanız ornegın bugun saat 6'ya ceyrek kala uyandım..butun gunum gıdıyor, 12 ye 1'e kadaar dışarda olsam bıle hayatımı bılgısayara endekslemıs durumdayım
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
klima allah senden razı olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
benim mesaj sayısı durmadan düşüyor ne iş anlamadım ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SEVGİLİ RENKDAŞLARIM BU YAZIYA HEPİNİZİN DİKKATİNİ ÇEKMEK İSTİYORUM BUGÜN BASIN YAYIN ORGANLARINDA SEVGİLİ AYKUT HOCAYA SAYIN BAŞKAN TÜM CAMİA DESTEK OLSUN O İÇİMİZDEN BİR DEĞER DİYOR, SAYIN BAŞKANIM TARAFTARLARIMIZ FORMAMIZI TERLETMİŞ SEVGİLİ AYKUTA SONUNA KADAR DESTEK SİZ MERAK ETMEYİN AMA SİZ ÖNCE YILLARDIR YANINIZDA HER AN BULUNAN... SEVGİLİ DOSTUNUZ SAYIN ALAADDİN METİNE SÖYLEYİN BU TÜR DÜŞÜNCELERİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞMADAN ÖNCE AYKUT HOCAYLA YÜZYÜZE BAKTIĞI TAKIMIMIZIN UÇAK SEYEHATLERİNDE PAYLAŞŞSIN.BU YAZILAR KAMUOYUYLA PAYLAŞILIRSA SİZİN HOCAMIZA DESTEK MESAJLARINIZ HAVADA KALIR VE İŞİNE MÜDAHALE ETTİĞİNİZ DÜŞÜNÜLÜR.BU VESİLE İLE BU AKŞAM OYNAYACAĞIMIZ MANİSA MAÇINDA TAKIMIMIZIN TARAFTARLARIMIZIN YARASINI AZDA OLSA DİNDİREBİLECEKLERİ BİR SONUÇ ALMALARI DİLEKLERİMLE.
Volkan Ballı facebookta yazdı az önce. Doğru söze ne denir seviyorum bu adamı ya..
|
|
|
|
#9 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Offf offf. Bayram öncesi bu kadar yorulur mu bi adam ya. :S
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aktif kullanici : 131
baya ilerleme var forumda |
|