Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 03-01-2012, 11:50   #1
HABERCİ
SarıKanaryalar Yönetim
HABERCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
HABERCİ is on a distinguished road
Standart Saraçoğlu'na Mescit Yapılıyor

Her tribününe bir mescit açmayı planlayan yönetim, yer arayışlarına başladı.Yöneticiler, yaptıkları araştırmada devre arasında tuvaletlerde ve koridorlarda karton üzerinde namaz kılındığını tespit etti. Mescit yapılması için düğmeye bastı.

FENERBAHÇE Yönetimi, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın yoğun isteği sonrası mescit açmaya karar verdi. Sarı lacivertli taraftarların kulübe mescit açılması için yaptığı başvuruları değerlendirmeye alan yöneticiler, yaptıkları araştırmada (kamera kayıtları dahil) taraftarların maçların devre arasında tuvaletlerde ve koridorlarda kartonlar sererek namaz kıldığını tespit etti. Bunun üzerine stadın her tribününe bir mescit açmayı planlayan F.Bahçe Yönetimi, tribünlerde mescit için yer arayışlarına başladı. Önümüzdeki günlerde projelendirilecek olan mescitler taraftarın hizmetine kısa süre içinde açılacak.
Türk Telekom Arena’da var, İnönü’de yok
Beşiktaş İnönü Stadı’nda herhangi bir mescit bulunmazken, son yapılan Türk Telekom Arena’da mescit var. Ancak Türkiye’de mescitlerin statlarda çok fazla yaygın olduğu söylenemez. Özellikle Anadolu kentlerinde halkın daha muhafazakar olduğu gerçeği göz önündeyken statlarda mescit bulunmuyor.
Barça’nın mabedi Nou Camp’ta kilise var
Ülkemizde çok fazla yaygın olmayan bu uygulama dünyanın önemli statlarında ise uygulanıyor. Barcelona’nın mabedi olan Nou Camp Stadı’nda hem futbolcular için hem de taraftarlar için kilise var. Futbolcular ya da taraftarlar ibadetlerini rahatça yapabiliyorlar. Ülkemizde ise bu uygulama çok az statta var.
Başkent’in 19 Mayıs Stadı’nda yok
Ankara 19 Mayıs Stadı’nda taraftarların ya da sporcuların ibadet edebileceği herhangi bir yer yok. Ancak Ankara’nın diğer statlarında mescitler var. Yenikent Asaş Stadı’nda protokol tribünün altına bir mescit yapılırken, Cebeci İnönü Stadyumu’nda maraton tribünün altında bir mescit bulunuyor. Avni Aker’de de taraftarlar için bir mescit bulunuyor.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19590011.asp
HABERCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-01-2012, 11:54   #2
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road

Hay Allah'ım ya bi' bu eksikti..
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-01-2012, 12:58   #3
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Alıntı:
Özgür isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hay Allah'ım ya bi' bu eksikti..
Ne sakıncası var?

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-01-2012, 12:58   #4
tαrαftαr
webmaster
tαrαftαr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
tαrαftαr is on a distinguished road

Bence de bir sakıncası yok.
Eski 04-01-2012, 00:35   #5
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

adı üzerinde mabed zaten...

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-01-2012, 01:25   #6
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road

Ezan saatine denk gelen hiç maç oynandı mı bu sene?Oynandı ise kaç maça denk geldi?

sefa ve tayfasının operasyonu.

Türk Telekom Arena'da olmasa şaşardım.

Her yere mescit açılacaksa Cami'ye ne gerek var.

İlkokullara ve tüm eğitim kurumlarına da açalım,hastanelere,mahkemelere,sinemalara,alış veriş merkezlerine,şehirler arası otobüsler ile THY uçaklarına,kışlalara,v.b.

Hatta İran'da olduğu gibi görevli devlet memurları olsun evlere baskın yapıp seccade var mı diye kontrol etsin.Oruç tutmak zorunlu olsun.Kadınlar başı açık sokağa çıkamasın.Beş vakit namaz da zorunlu olsun.

Erbakan Hoca'ın dediği gibi kurbağayı kaynar suya atmayacan sıçrar kaçar bu yüzden soğuk suya koyup kısık ateşle işe koyulacaksın ki anlamasın başına geleceği.

Büyük bir plan'ın(artık saklayan da kalmadı yeni anayasa için gelen önerileri duysanız aklınız şaşar meclisde dini yeminden tutunda neler neler) parçası olduğu için mahsuru var.

Biraz sonra herşey rafa kalkacağı için umursamamak lazım aslında ya...

Kayıtsız kalmamak ve canım da Aziz Yıldırım'ın yanına Ergenokan sanığı olarak gitmek istediğinden yazıyorum.

Meczup olduğumdan sizler de beni idare edersiniz.

Fırlatığınız zaman langırt diye açılan iglo çadırlar var katlanınca erkek el çantası büyüklüğünde olan(katlamasıda otuz saniye) bir firma üstüne mescit diye yazıp pazarlasa.Portatif mescit.
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-01-2012, 15:22   #7
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ezan saatine denk gelen hiç maç oynandı mı bu sene?Oynandı ise kaç maça denk geldi?

sefa ve tayfasının operasyonu.

Türk Telekom Arena'da olmasa şaşardım.

Her yere mescit açılacaksa Cami'ye ne gerek var.

İlkokullara ve tüm eğitim kurumlarına da açalım,hastanelere,mahkemelere,sinemalara,alış veriş merkezlerine,şehirler arası otobüsler ile THY uçaklarına,kışlalara,v.b.

Hatta İran'da olduğu gibi görevli devlet memurları olsun evlere baskın yapıp seccade var mı diye kontrol etsin.Oruç tutmak zorunlu olsun.Kadınlar başı açık sokağa çıkamasın.Beş vakit namaz da zorunlu olsun.

Erbakan Hoca'ın dediği gibi kurbağayı kaynar suya atmayacan sıçrar kaçar bu yüzden soğuk suya koyup kısık ateşle işe koyulacaksın ki anlamasın başına geleceği.

Büyük bir plan'ın(artık saklayan da kalmadı yeni anayasa için gelen önerileri duysanız aklınız şaşar meclisde dini yeminden tutunda neler neler) parçası olduğu için mahsuru var.

Biraz sonra herşey rafa kalkacağı için umursamamak lazım aslında ya...

Kayıtsız kalmamak ve canım da Aziz Yıldırım'ın yanına Ergenokan sanığı olarak gitmek istediğinden yazıyorum.

Meczup olduğumdan sizler de beni idare edersiniz.

Fırlatığınız zaman langırt diye açılan iglo çadırlar var katlanınca erkek el çantası büyüklüğünde olan(katlamasıda otuz saniye) bir firma üstüne mescit diye yazıp pazarlasa.Portatif mescit.

Eski 04-01-2012, 17:46   #8
hemicuda
Eski Açık

Alıntı:
Toprağın Dostu isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tamam işte sefa'nın tayfası yukarda yazdığım gibi.

Ben bu sene birinin kombinesi ile maça gidiyorum.Her fırsatta sefa'nın tayfasının yuvalandığı tribünden yerli yersiz "Allahu ekber" diye tekbir getiriyorlar.

sefa'nın AKP yandaşı olduğunu ve fg cemaatı ile ilintili olduğunu anlamak için özel bir bilgiye sahip olmağa gerek yok.Ne zaman tribünlerden bu olaylar yüzünden bu iki kanada alehte slogan atılsa saldırıyorlar köpek gibi.Onlara ne?te ile fg sefa'nın babası mı?Olsa kaç yazar?
Eski 05-01-2012, 00:46   #9
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam işte sefa'nın tayfası yukarda yazdığım gibi.

Ben bu sene birinin kombinesi ile maça gidiyorum.Her fırsatta sefa'nın tayfasının yuvalandığı tribünden yerli yersiz "Allahu ekber" diye tekbir getiriyorlar.

sefa'nın AKP yandaşı olduğunu ve fg cemaatı ile ilintili olduğunu anlamak için özel bir bilgiye sahip olmağa gerek yok.Ne zaman tribünlerden bu olaylar yüzünden bu iki kanada alehte slogan atılsa saldırıyorlar köpek gibi.Onlara ne?te ile fg sefa'nın babası mı?Olsa kaç yazar?
Akpli olsa ne Chpli yada Mhpli
Önemli olan bir ihtiyacın kapatılacak olması
Yapacaklardan Allah razı olsun

Eski 05-01-2012, 05:22   #10
hemicuda
Eski Açık

Alıntı:
Toprağın Dostu isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akpli olsa ne Chpli yada Mhpli
Önemli olan bir ihtiyacın kapatılacak olması
Yapacaklardan Allah razı olsun
Biz sefa ve ekibini senelerce eleştirdik.Bu şike olayları çıkana kadar bir kere adamın siyasi görüşünden bahsettik mi?Hayır.

Bu operasyonun arkasında iktidar ve fg olduğunu anlamayana ahmak deniyor ya da yandaş.

Tribünler bu iki kanat için alehte sloğan attığında sefa ve ekibi köpek gibi saldırmaya başlar ise adamın maşa olarak kullanıldığını paralı asker olduğunu tabi konuşuruz.

İhitiyaç deyince...Tanrı başka dert vermesin.

Günü geldiğinde geldikleri gibi giderler.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama