|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Sana 'kazma' dediğim için özür dilerim
Yalanım yok... Oldum olası seni sevmedim... İlk andan itibaren kıl kaptım... İnter'e attığın o "muhteşem golde" bile yan çizdim... Gole şapka çıkardım ama sana yine de "kazma" dedim... Seni savunanlara da sinir oldum... -"Tek bir yeteneği var, muhteşem şanslı" dedim... Maçtan önce yeğenim seni överken ben yerin dibine soktum... Ama 95 dakika sonunda utandım... Sana "kazma" diyen ben çok ayıp etmiştim... Hakkını bugüne kadar teslim etmemekte direnmiştim... Özür dilerim Deivid, sen değil "kazma" olan benmişim... Bu özürüm oynadığın futbol için değil sadece... Ayak bileğin kırıldıktan sonra verdiğin profesyonelce mücadele için...Dediklerine göre bir ay daha sahaya çıkmasan hakkınmış... İşte bu özrüm onun için... İşini sevdiğin, aldığın paranın hakkını verdiğin için... Bir de... 80. dakikada artık tükenmişken... Ayakta kalmak için verdiğin o müthiş mücadele için... Galatasaraylı futbolcular bile "bitti" artık dediğinde... Adnan Polat'ı kaçırtan... Bana "kapak olan" o gol için... Ve elbette... Öyle bir sakatlıktan sonra... Aylar sonra ilk 11'de sahaya çıkıp... Maçın yıldızı olduğun için... "Kazma" dediğim için sana... Senden özür dilerim Deivid... Hacer Alkan(internethaber)
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
aynen vallahi bende devide karşı çok mahcubum
ayrıca selçuğa karşı konuşanlarında biz nasıl devide karşı günah çıkarıyorsak onlarında selçuğa karşı günah çıkarmaları gerekir |
|
|
|
#3 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 36 Mesajlar: 305
![]() |
Bende durmadan uğur boral'a sallıyorum buradan ama inşallah artık oda beni utandırır.
|
|
|
#4 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Devide karşı mahçup olanlardan biride benim
ilk geldiği sene derdim hep bi insan bu kadar mı antipatik olur diye ama geçen senden beri en sempati duyduğum futbolculardan biridir Devid
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
uğur borala selçuğa her zaman laf ederim
ama deivide en kötü döneminde bile laf etmedim yeteneğinden şüphem yoktu ama ilk sene gerçekten çok şansızdı artık acıyordum herife bi kerede bu adam gol atsın diye Şimdi kendini kanıtladı özgüveni geçen sene zirve yaptı oyun stiline bayılıyorum , tam benim istediğim forvet tipi ( kanat oynuyor ama olsun ) bravo deivid |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Deivid senden bin kere özür dilerim vallaha dediklerimin hepsini tıktın ağzıma ama nolur Uğur'da tıksın artık !!
|
|
|
|
#7 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
ben deivid hakknda başta bi cacık olmaz diyodum ama gün geçtikçe kendini kanıtlıyor daha fazla söze gerek yok...
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,330
![]() |
Böylece görüyoruz, 2-3 sene önce Deivid, Edu, Lugano kim derken adamlar takimimizi kurtariyorlar!
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,537
![]() |
daum aurelioyu
zico deividi bize kazandırdı sıra dedede |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 48 Mesajlar: 2,281
![]() |
Deivid'e karşı kimse mahçup değildir.Adam ilk sene santfor oynatıldığı için ambale oldu.Deivid için kimse çok gol kaçırıyor,atamıyor demedi saha da dolaşıyor,takım bir kişi eksik oynuyor,etkisiz eleman dedi.Kimse Deivid'in alınmadan önce maçlarını seyretmedi ama takımın teknik direktörü eski takımında nerde oynamış diye hem bigi sahibi olmalı,antremanı da kendisi yaptırdığı halde adamın santfor oynamaması gerektiğini bir sene sonra bulursa bu Deivid'in kusuru değil bizi yanıltan,Deivid'i kepaze eden teknik direktörün kabahati olur.Bizim vebalimiz olmadığından geçmişte Deivid'in eleştirilmiş olması eleştirenlere zeval getirmez.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|