Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 26-05-2010, 11:46   #1
EmrahErtem
Müdavim
EmrahErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
EmrahErtem is on a distinguished road
Standart Sampiyon taraftar

Çok,ama çok agir bir sezon geçirdik.Bir anlamda büyük depremler yasadik ve sarsildik.
Ne yasanilanlara bir anlam verebildik halen,ne de yasatilanlara.Agir ve puslu bir havanin içinde nefes almaya çalisirken, çok hirpalandik,çok yipratildik
Öyleki,zaman zaman ne çok düsmanla mücadele ediyormusuz diye biz bile sasirdik,inanamadik.Kurtlar dumanli havayi sever bilirdik ama ne çok kurt olma heveslisi varmis, anlayamadik.
Ihanetleri,komplololari,timsah gözyaslarini,ardi ardina gördükce üzüldük,kirildik.
Çevremizde, bu günleri hep dört gözle bekleyen, sözde dostlarimizin alaylari ve küçük görmeleri ile sikildik.
Nice insanlarca,hatta esimizin dostumuzun yaptigi horlamalari, nemli gözlerle karsiladik,yutkunduk.
Basin denen firildaklarca,büyük baskilara maruz kaldik.Bu yapilanlari zevkle seyreden ve kirli hesaplar içinde olan eski tanidik simalarimizin, yaptiklarini gördükçe,bizler utandik.
Karanlik bir gece çökmüstü üzerimize,bitmek bilmez bir sekilde uzadikça uzadi,aydinlik için bir kandil gibi yanan yine biz olduk,yandikca yandik.
Yasatilanlari ve yasadiklarimizi hafizamizin bir kösesine koyduk ve bu agir ,puslu havanin dagilmasi için yine ayaga kalktik.
Tüm yasanilanlara,tüm eziyetlere,tüm çabalara ragmen dimdik ayakta,renklerimizin aski için yine yollara aktik.
Herseye ragmen,ellerimizi gelecegimize uzattik.
Tüm Fenerbahçe camiasina,tüm Fenerbahçe taraftarina, bu mücadeleleri ve yasadiklari aci olaylara ragmen,bu ölümsüz aska olan bagliliklarina , hayranligimla tesekkür ediyorum
Önemli olan ,zor günlerdeki tesekkürdür,vefadir.
Sizler gibi Fenerbahçelilerle, renktas olamaktan gurur duyuyorum.
Herkes sampiyon olabilir.
Ama hiçbiri,böyle SAMPIYON TARAFTARA sahip olamadi
Yıllar önce Denizli faciasından 1 ay sonra bu yazıyı bi yerde görmüştüm o günden beri bilgisayarımda saklıyorum tekrar paylaşma gereği duydum
Eski 26-05-2010, 13:07   #2
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Sevgili kardeşim birlik ve beraberlik güzel şey
Artı yazıda çok güzel duygulara parmak basıyor
Hepsine eyvallah ama bir büyük takım bu kadar kısa zamanda aynı travmayı yaşamamalı
Aziz başkan ve yönetimi yanlışlarına devam ettiği sürece bu ve bunun gibi yazılarla daha çok karşılaşırız
Benden sana tavsiye bu yazıyı bilgisayarında tutmaya devam et
Çünkü bu başkan ve yönetim olduğu müddetçe kısa zamanda aynı travmayı yaşamamız kaçınılmaz

NOT:
Bu arada forumun yazı bütünlüğü açısından yazı karakterlerini ve büyüklüğünü değiştirdim
Rica etsem bundan konu açarken ve yorum yazarken klasik fontu kullanalım
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-05-2010, 13:22   #3
EmrahErtem
Müdavim
EmrahErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EmrahErtem is on a distinguished road

Alıntı:
Fatih Çelik isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili kardeşim birlik ve beraberlik güzel şey
Artı yazıda çok güzel duygulara parmak basıyor
Hepsine eyvallah ama bir büyük takım bu kadar kısa zamanda aynı travmayı yaşamamalı
Aziz başkan ve yönetimi yanlışlarına devam ettiği sürece bu ve bunun gibi yazılarla daha çok karşılaşırız
Benden sana tavsiye bu yazıyı bilgisayarında tutmaya devam et
Çünkü bu başkan ve yönetim olduğu müddetçe kısa zamanda aynı travmayı yaşamamız kaçınılmaz

NOT:
Bu arada forumun yazı bütünlüğü açısından yazı karakterlerini ve büyüklüğünü değiştirdim
Rica etsem bundan konu açarken ve yorum yazarken klasik fontu kullanalım

Uyarın için teşekkürler Fatih abi

Bu yönetim ve teknik kadro olduğu müddetçe dediklerine harfiyen katılıyorum. Ben Fenerbahçe sevgisini evlat sevgisine benzetiyorum.Bazen evlatlarda hayırsız çıkabiliyor ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Fenerbahçe sevgisi de öle bişi bizlere 2 aynı travmayı yaşattığı halde kişiler hariç ne nefret dahi edemiyoruz. Trabzon maçından çıkarken bir anlık sinirle aynen şu lafı söyledim bundan sonra ne maça gelecem ne de bir ürün alacağım bu yönetim gidene kadar. Ama yine dayanamayıp kombinemi aldım ne diyelim abi kendimce sahip çıkıp desteklemekten başka bir çarem yokmuş gibi görüyorum kendimi
Eski 26-05-2010, 19:37   #4
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
EmrahErtem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Trabzon maçından çıkarken bir anlık sinirle aynen şu lafı söyledim bundan sonra ne maça gelecem ne de bir ürün alacağım bu yönetim gidene kadar.
Sorma. Ben de aynı duyguları yaşadım kendi kendime. Stada girdiğimizde her koltuğa bir tane Fenerbahçe Bayrağı konulmuştu. Çıkışta o bayrakları eve götürmeyi düşünmedim. Lanet olsun diyerek orada bıraktım. Bir çok taraftar sırtındaki formayı, elindeki güzelim bayrakları fırlatıp atmışlardı. toplamaya kalksan ciddi ganimet vardı. İnan onları tekmeleyip gidenleri gördüm hep. Evet yaptıkları doğru değildi, ama taraftar bu hale düşürülmemeliydi.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-05-2010, 21:17   #5
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

ertesi günü telefonumun sesini kapattım 100.yıl marşı çalıyordu korktum etraftaki o alaycı bakışlardan ama daha sonra kendimden utandım ve silkindim çok garip duygular yaşadığım oldu şu an ise düzgün paralı bir iş bulursam kombine almayı düşünüyorum

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-05-2010, 23:58   #6
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Alıntı:
EmrahErtem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Fenerbahçe sevgisini evlat sevgisine benzetiyorum.Bazen evlatlarda hayırsız çıkabiliyor ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Aynen kardeş
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-05-2010, 00:59   #7
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

güzel bir konu,anlam yüklü duygu ve düşünceler
eşliginde yazılmış bir yazı.
yazanda,paylaşanda dert görmesin..
yazıdaki herşeye rağmen varya
(pek nadir ve olumsuzluklar sonuçunda ,cümlenin başında kullandıgım kelimedir-güzeldi)

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama