|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gece derbiyi kazanmak
Hem şansımızın sürmesi hemde eziklerin son ümitlerini kırmamız açısından çok ama çok önemliydi Hakeme ve Guiza'ya rağmen 3 puanı almak harikaydı Yalnız burada bazı arkadaşlar bizleri olumsuzlukla suçluyorlar Hatta eminim bu maçtan sonra bile yazmış diyenleriniz vardır Ama ben yinede doğru bildiklerimi söyleyeceğim 1-Volkan Bu gece 2 pozisyon dışında mükemmele yakın oynadı Gördüğü sarı kart çok ama çok gereksizdi 2-Gökhan Gönül Allah nazarlardan saklasın Sakat haliyle canını dişine taktı 3-Lugano Mükemmel oynadı,Bilica'nın 2 ölümcül hatasını tehlike başlamadan bitirdi 4-Bilica Tamam iyi basıyorsun,sert oynuyorsun Ama Allah aşkına her pozisyonda hakemle yada rakiple didişmeyi bırak artık Penaltı pozisyonunda yediğin halt yetmezmiş gibi birde penaltı noktasını oydun Hakem sana o pozisyon için 2.sarıyı verse kimse gık diyemez Birde penaltı gol olsa eziklerin moralini sen düşün Ya tedavi ol yada git bu takımdan 5-Emre En sakin maçlarından birini oynadı,beni ve bir çoğumuzu şaşırttı Normalde gerilimi yüksek bu maçta her zamankinden saha uysaldı Elinden geldiğince mücadelesini ortaya koydu 6-Selçuk Selçuk'u ben beğenmem ama bu gece fena değildi 5 metreye atamadığı pasları yine olsada vasatı aştı diyebiliriz 7-Santos Beklediğimden çok daha durgundu Bu çocuk Özer'le oynadığında çok verimli olamıyor maalesef Özer sürekli içeri kat edince kanat boş kalıyor,Santos da çıkmaya korkuyor Lakin yinede hal ve tavırları sanki jübile maçı oynar gibiydi 8-Alex Tanrı onu korusun ve sakatlık falan vermesin Fener yönetimide artık bu adamın heykelini Kadıköy'e diksin 9-Topuz Tamam çok koştu ama bir insan bu kadar mı dengesiz olabilir ya Bir tane adam gibi ortası yok,ve 6-7 tane orta yapacak pozisyon bulmasına rağmen Topuz'un yeri ortanın ortasıdır,kim derse desin 10-Özer Maçta Alex'e 2 tane %100'lük gol pası verdi Onun dışında kanatta sıfırdı,Santos'u da oyuna sokamadı böylece Sürekli içeri kat etti durdu ama kanatta oynadığını sanırım kendiside unuttu 11-Guiza Ben bu adam için laf etmekten bıktım Zaten bunu savunanlarla tartışmayacağım artık Maçın kırılmamasındaki tek sorumlu kendisidir Kaçırdığı 2 tane %100 pozisyondan vazgeçtim Kardeşim bir forvet bir tane topa basamaz mı ya? Bir forvet bir tane topu olumlu kullanamaz mı? Ama varsa yoksa Guiza O yüzden bize müstehak 12-Wederson Maçın bitmesine 2 dakika var,1-0 öndesin Toraman denen şahsiyet yoksunu adama koz veriyorsun Maç boyunca pislik yapan adamla aynı seviyeye iniyorsun Ve direk kırmızı görerek takımını en az 2 maç yalnız bırakıyorsun Bravo Wederson,aynen devam et 13- Semih Bugün derbide bir forvet nasıl oynar ders niteliğinde gösterdi Semih Hele 1-0 önde olan ve rakibinden baskı yiyen bir forvet nasl oynarı Türkiye'ye izletti 80 dakika Guiza efendiye atılan tüm toplar duvara çarpmış gibi geri dönerken Semih'e atılan her top ya onda yada rakip sahada kaldı Oynadığı 10 dakikalık dilimde o 10 dakikanın neresinden bakarsanız 5-6 dakikasını eritti Daum efendide yaptığı değişikliğin ne derece geç yapılmış bir değişiklik olduğunu görmüştür umarım Ama Semih bu kimseye yaranması mümkün değil ki Daum'a yaransın Daum İkinci yarıda bizler gibi seyretti maçı Dalga dalga gelen eziklere karşı bir önlem falan yok Tamam adamlara pozisyon vermedik belki,ama adamlar 20 dakka sürklase ettiler bizi Bir hoca hiç mi oyuna müdahele etmez bu durumda ? Guiza denen hayalati nasıl 84 dakka oyunda tuttu şaşmak lazım Ama konu Daum olunca şaşırmıyor insan Daum efendi dua etsin maç 1-0 bitti,yoksa skor yazarları canına okurlardı Hakem Dakika 5 Guiza kaleciyle karşı karşıya,ofsayt kaldırdınız Dakika 23 İsmail Köybaşı ofsayta düşüp düdükten sonra topa vuruyor Sarı kartı var ikinci sarıdan atılması lazım Selçuk'un sarı gördüğü pozisyonda hiçbir şey yok İbrahim Toraman denen kansız maç boyunca pislik yaptı,gıkını çıkarmadın Emre'ye atılan dirseği görmene rağmen devam ettirdin Yardımcı uyarınca vermek zorunda kaldın Maçın bitmesin 5 dakka kala Lugano ile bir ezik yere düştüler Yardımcının ağzından Lugano'yu at sözcükleri döküldü,senin yüreğin yetmedi Çünkü o ana kadar eziklere çalıştığın için vicdanın elvermedi sanırım Son pozisyonda maçın başında göstermen gereken otoriter tavrı maçın sonunda gösterdin Toraman denen zavallıyı atarken yanına Wederson'u da ekleyiverdin Tek yaptığın olumlu hareket bana göre Lugano'nun pozisyonunda devam demen Onun dışında maçın altında ezildin maalesef
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
sadece bu boru başka boru diyorum
|
|
|
#3 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Abi Guiza'yı Beşiktaş'ın 12.adamı olarak değerlendirsek daha iyi olur.
Malum biz 10 kişi başladık maça.
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Vederson bir şey yapmadı hakem sadece İbrahim'e veremedi kırmızıyı baktı Vederson sesini çıkarmaz verdi işte,
Santos'tan bende daha fazla şey beklerdim İbrahim Kaş denen futbol bilgisi olmayan adamın biraz üstüne gitsen sonuç alıyorsun zaten Semih konusunda görüşüm belli zaten
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vederson yanılmıyorsam yan hakeme, söylendi diye kırmızıyı yedi.
12 numara: muhteşemdi..:slap::slap:
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Alıntı:
Bir de Daumu ekle Fatih ciğim.Hatta psikopat Bilica ya,koca klübü muhtaç edenleri de eklemek gerek. Bundan sonra ezik ve de bozukların çığlıklarını zevkle izleyeceğiz. . |
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Horoz ne demiş; ben vazifemi yapar gerisine karışmam, tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan beni ilgilendirmez.
Şimdi biz de boruyu döşedik, ötesine karışmak gereksiz
|
|
|
|
#9 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
takımın eksik yönleri iyice gün yüzüne çıktı bu derbiyle.galibiyetin verdiği sarhoşlukla herşeye sünger çekmemek lazım.
galibiyet çok önemli iyi futboldan da herşeyden de önemli ona amenna. ama şayet şampiyon olur da aynı kadro yapısı teknik ekiple devam etmemize yol açacak diye korkmuyo da değilim. bilica yı anlayabilene aşkolsun.kardeşim senin o yaptıgını dışarda evin önünde toprak zeminde oynayan çocuklar yapmıyodur.gerçi yapıyolardır ama misket oynarken yapıyolardır çukura misketi yollamak için. güizaya zaten diyecek lafım yok artık.umarım dünya kupası kadrosuna seçilir diyorum sadece.
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
![]() Vazifemi yaparım gerisine karışmam deme şansımız yok Çünkü cinconun eline bakıyoruz şu an Bursa'dan puan alsın diye Artı sezon başından beri süregelen istikrarsız futbol korkutuyor beni Kolay maçımız yok maalesef
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|