|
|
#1 |
|
Guest
|
![]() Beko Basketbol Ligi´nin açılış maçında Fenerbahçe Ülker sahasında ağırladığı Casa Ted Kolejliler´i adeta dağıttı, salondan 37 sayılık farkla galip ayrıldı. Salon: Abdi İpekçi Hakemler: Aytuğ Ekti xxx, Ozan Çakar xxx, Serkan Sert xxx Fenerbahçe Ülker: Green xx 3, Mirsad xxx 7, Damir Kaan xxx 5, Giricek xxx 15, Vidmar xxx 11, Smith xxx 11, Oğuz xxx 9, Hakan x 3, Rasim x 3, Serhat x, Preldzic xxx 16 Casa TED Ankara Kolejliler: Bell xx 8, Polat xx 5, Caner Erdeniz x 3, Hansen xx 9, Frowell xxx 17, Caner Öner x, Adnan x 4, Özgür x, Volkan x, Ziya x, Cevat x 1. periyot: 24-8 İlk yarı: 45-22 3. periyot: 64-30 5 faul alan: Dk. 31.52 Hakan (Fenerbahçe) Baştan sona üstündü Son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi’nde 2008-09 sezonunun açılış maçında Casa Ted Kolejliler’i 83-46 yendi. Abdi İpekçi’de oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Sarı-Lacivertli ekip, rakibine 6 dakika sayı attırmadığı ilk periyodu 24-8 önde kapadı. İkinci çeyrekte de farkı giderek artıran ve rakibine savunmasıyla göz açtırmayan Fenerbahçe, 17. dakikada 38-12 ile farkı 16 sayıya kadar çıkardığı devreyi de 45-22 önde bitirmeyi başardı. Fark 42 sayıya çıktı İkinci yarıda da oyunun temposunda bir değişiklik olmadı. Giricek ve Smith’in basketleriyle arayı sürekli açan ev sahibi, Ankara ekibine 3. periyot boyunca da sadece 8 sayı şansı tanıdı, son çeyreğe 60-30 önde girmeyi başardı. 4. periyodun hemen başında Vidmar ile skoru 66-30’a getiren Fenerbahçe, Preldziç’in de devreye girmesiyle 38. dakikada farkı 42 sayıya (83-41) çıkardığı mücadeleden rahat bir galibiyet ile ayrıldı. Fanatik |
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
Vidmar çok mükemmel oynadı.
Takımın boy ortalaması ve fizik özellikleri çok iyi. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Sanırım takım sporlarında bu yl yüz akımız Erkek Basketbol takımımız olacak.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Sakatlar gelince daha da güçleneceğimizden eminim,
Efes ile beraber ligin en güçlü 2 ekibinden biriyiz.. |
|
|
|
#4 |
![]() |
Tamam Efes iyi.
Ama fazla abartılıyor bence. Biz çok iyiyiz.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
yok abartmıyorlar,
şimdilik sadece ısınma turlarındalar, eğer uyum sorununu halledip ritimlerini bulurlarsa kimse tutamaz efesi, Ama onları en çok biz zorlarız orası ayrı.. Ayrıca bu sene Efesten Avrupa da çok önemli başarılar da bekliyorum, |
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
Fb tv de maçın tamamını vericekti ama uyku bastırdı izleyemedim ama zaten fark baya bi olmuş pek bi şey söylemeyede gerek yok
Giricek:Taraftar daha çok gelmeli demiş,gerçektende öyle iki senedir şampiyon olan bi takım bunu hakediyor,bende bu sene daha fazla maça gitmeyi planlıyorum sizde elinizden geleni yaparsanız iyi olur
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
the best 7
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 24- Deniz Barış Yaş: 24 Mesajlar: 728
![]() |
efes bizden iyi takım kurdu kabul edelim..
bunun yanında bizim kadromuz ile telekom ve galatasarayın kadroları da eşit seviyede diye düşünüyorum.. şampiyonluk ihtimalimiz bu sene %25 daha heyecanlı bir lig olacak.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ya, hepiniz böyle söylüyorsunuz. Şu Efes'i çok merak ediyorum, izleyelim de bir görelim bakalım. :?:
|
|
|
|
#9 |
|
baskette 2 sene şamp
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 58
![]() |
lig uzun. Play offlar daha önemli. Derbi maçlarını da kazanalım.( adı üstünde derbi, ayrı bir havada oynanıyor). İnşallah 3te 3 yapcaz ligte.
Tell me how Im supposed to breathe with no air? Cant live, cant breath with no air Thats how I feel whenever aint there Theres no air, no air Got me here out in the water so deep Tell me how you gon be here without me? If you aint here I just cant breathe Theres no air, no air No air, No air, No air, No air |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
yoo ben böyle söylemiyorum,bunun sebebi de Efes'in bütün takımı değişti o yüzden beklenen kadar iyi olmayacaklarını ve bizim bu senede şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu düşünüyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|