|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Elbette henüz değiliz,sadece ''n'' si kaldı.Aslında hepimizin içinde inceden inceye bir korku var,2006 tekrarlanır mı diye?..
Futbol her tür sonuca açık ama el insaf;papaz her zaman pilav yemez! Buna rağmen çok disiplinli ve dikkatli olmak gerekir.Dua edelim ki,hafta içi sakatlılar olmasın.Santos kesin iyileşmeli,ona çok ihtiyacımız olacak.Eğer ilk 30 daikika içinde 2 gol bulursak,3-4 farklı yeneriz hamsiyi! Unutmayalım,Bursa'nın maçı da kolay değil,ama ben onların bjkyi bir şekilde geçeceğini zannediyorum. Maç bitince de hep beraber: ŞAMPİYON FENEEER,EN BÜYÜK FENEERR,ALKIŞLAYIN ULAN ......... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Herkes şampiyonluk gemisine bilet bulmanın derdine düştü
Ben size aylar önce dedimdi basının dolmuşundan inin şampiyonluk gemisine binin diye
|
|
|
#3 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
...n inşallah.
|
|
|
#4 |
|
Fenerbahçe !
![]() |
şampiy18 !
|
|
|
|
#5 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Sadri Şener çıkıp saçma sapan açıklamalar yapmasada şu kolpa basın da birşey aramasa bizden.
Santos Santos Santos ! Al benden bu harf sana hediye abi "N"
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TranzoN'un kuyruğunu,yani N'yi keser
ŞampiyoN oluruz inşallah
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Bursa kazanamaz umarım yoksa Trabzonu yendik diye konuşurlar gene çenesi düşük ezik görmek istemiyorum ben etrafımda valla
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
Şampiyonuz bu sene herkese inat...
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|