|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Saha dışında bizi iyi temsil ediyorsun hocam tamam ama şu saha içindede cesur ol artık ! Bıktım artık rakiplerden korkmandan Fenerbahçe teknik direktörüsün sen...
Ordu maçındada söyledim ama bana hoca ne yapsın takımı o kadar motive etmiş şimdi eleştirmek olmaz dediniz. Duygusallığa gerek yok ! Rakipleri iyi oynatan bizim takım,Aykut Kocaman'ın '' üstümüze gelin biz gol yemek istiyoruz '' taktiği. Dakka 15 mi 10 mu ne,takım berbat Selçuk sakatlanıyor oyuna giren Gökay ! Biz Sezer'i neden aldık ? Yada Sezer Alex'mi geri gelmeyen bir adam mı hayır. Sezer geldiğinde onun adına üzüldüm demiştim gene aynı düşünüyorum adamı cürüteceğiz. Öndeyiz rakip 10 kişi Dia Alex Bienvenu şu 3 adamı aynı anda oynatmak aklına mı gelmiyor hocanın,Türkiye'nin en iyi kontra atak timi var ama kullanmaya zahmet etmiyoruz çıkar Ziegler ve Semih'i Caner'i sol beke al ortayada Sezer'i yesek bile 3-1'den az bitmezdi bu maç Kapanıyorsanda taktiğini ayarlayıp kapanıcaksın Semih ne anlar sağ açıkta oynamaktan hocam dalgamı geçiyorsun. Cristian tüm maç yürüdü ama yok Sezer'i oyuna alamıyor adam ya yok. Stoch diye bir adam var ama oda yok.Gol yememe üzerine kurulan bir kadroyu sen değil senin rakibin yapıcak sen Fenerbahçe'sin En azından Kadıköy'de rakibe saldıran biz olmalıyız 1 pozisyon bulup kazanmaya çalışan bir takım olduk
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Stoch, Sezer ve Özer oyunu etkileyen oyuncular ve oynatılmıyorlar.Cristian gerçekten torpilli bu takımda. Bilicaya ümit bağlamaktan artık vazgeçsek iyi olur. Orhan sağda Bekir stoperde başlamalıydık.
Bence Aykut hoca gerçekten de kendisinin de geçenlerde söylediği "alttan almanın anlamı yok" lafını taktik planlarken de uygulamalı.
|
|
|
#3 |
|
Misafir
![]() |
hocamızın böyle garip dönemleri oluyor..
bu maçın aynısı geçen seneki 6s maçıydı.. tek fark onlardan gol yemediğimiz gibi atamadık da.. hoca o maçta hata yaptığını kabul etmişti ama bu maçta o hatadan ders aldığını söyleyemeyiz.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Ayrıca elinde stoch gibi bir füze adam var, 1-1 den sonra caneri solbeke çek koy stoch u sol açığa zieglerin yerine , dia yıda sağ açığa ortadan adaşın dedği gibi sezer cristian alex ileride semih, ne yapayım ben 1-1 i kadıköyde. Bİrde üstelik bir ilk yaşanmış ve tribünlerimiz bayanlarımızla ayrı br güzelliğe bürünmüş. Ben hocamızı çok seviyorum, herşeye rağmen olabilir ,doğaldır diyorum ama oda artık biraz varyasyonlrı genişletsin, lütfen......
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
![]() |
ben sizin kadar iyimser olamayacağım.Çünkü hoca bu maçlık yapmıyor bunu her maç yapıyor.
savunmaya gerek duyuyoruz her maç 2 3 gol atıcak bir kadro kurmuyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,083
![]() |
hoca stochun defansif yönünü zayıf buluyormuş, o yüzden uzun zamandır şans vermiyormuş
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
![]() |
Semih zaten harika defans yapar normaldeki yeri sağ bekti dimi ondan oynuyor sağda
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|