|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Saran, Fenerbahçe`nin mayıs ayında yapılacak kongresinde başkanlık için aday olacak
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe`nin mayıs ayında yapılacak kongresinde kulüp başkanlığına aday olacağını söyledi. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saran, Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği ve Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği(AFSİAD) tarafından yılın işadamı seçildi. İkbal Termal Otel`de düzenlenen ödül törenin de konuşan Saran, 2 defa aday olduğu için kulüpten ihraç edildiğini hatırlattı. Yargı yolu ile Fenerbahçe Kulübü`ne yeniden üye olduğunu fakat itiraz edildiğini dile getiren Saran, `Türk, Avrupa, Dünya spor tarihinde bir kulüpten 2 defa ihraç edilen başkan adayı yok. Dolayısıyla ben 2 defa ihraç edilmeme rağmen azimliyim. Fenerbahçe Kulüp Başkanlığına aday olduğumu, talip olduğumu defalarca ilettim.` dedi. Başkan olmanın önemli olmadığını, önemli olanın başarılı başkan olmak olduğunu belirten Saran, `Bu günkü durumum Yargıtay`da. İhraç edildikten sonra yargıya başvurdum ve Yargı`da davamı kazanarak geri döndüm. Fakat Yargıtay`a itiraz ettiler. Şu anda onun sonucunu bekliyorum. Eğer karar nisan ayından önce dönerse, mayıs ayındaki kongreye yetişip Aziz Yıldırım`ın karşısına aday olacağım. Eğer yetişmezse de 3 yıl sonraki kongreye yine aday olmayı düşünüyorum.` diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Bir sen eksiktin yani
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|