|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Rubin Kazan'ın Güiza'yı transfer etmek için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunduğu belirlendi.
Fenerbahçe'nin yaramaz çocuğu Daniel Güiza'ya, ülkesinden sonra şimdi de Rusya'dan teklif var. 14 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Fenerbahçe'de ilk iki sezonunda tam bir hayal kırıklığı yaratan Okçu'ya, Rusya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Rubin Kazan'ın talip olduğu öğrenildi. Kadrosunda iki Türk oyuncu Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke'yi bulunduran Rus ekibinin, Güiza için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunduğu ve bonservisi için 5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Bonservisini ucuza kapatarak Fenerbahçe'den ayrılmak istediği için, sağlık kontrolüne geç giren, sakat olduğunu ileri sürerek idmanlara katılmayan Daniel Güiza, futbol yaşanntısını ülkesinde sürdürmek istiyor. Bu doğrultuda, daha önce formasını giydiği Getafe kulübü, kendisini istemiş ancak bonservis bedelini yüksek bulmuştu. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, çıkardığı olaylar nedeniyle kadroda tutmaya sıcak bakmadığı ve basın toplantılarında açıkça eleştirdiği Güiza'yı göndermeye kararlı olan yöneticilerin, Rubin Kazan'ın 5 milyon Euro'luk teklifini yukarı çıkarması durumunda, bu transfere onay vermesi bekleniyor.
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ya ne yukarısı ya. Ver kurtul ya.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Ha gayret kurtuluyoruz galiba
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Müdavim
![]() |
Yok abi direkten falan döner
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
bedava verin bu adama ruslardan baska kimse para vermez
|
|
|
#7 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alan da Guiza gibiyse kesin out :(
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|