|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,612
![]() |
Robinho konuştu! Şoke etti!
24.08.2010 26 yaşındaki Brezilyalı golcü Robinho Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye, Türk futboluna çok saygı duyuyorum ama kariyerime Avrupa'da, İspanya ya da İtalya'da devam edeceğim" dedi. Globo'ya açıklamalarda bulunan yıldız golcü transfer döneminin sona ereceği 31 Ağustos'a kadar Manchester City'den ayrılacağını doğrularken tereddütsüz bir şekilde devam edeceği yerin Türkiye olmayacağını belirtti. Robinho Fenerbahçe'nin kendisine resmi bir teklif sunan tek kulüp olduğunu söylerken ve buna "hayır" diyerek teşekkür ettiğini de ilk kez ve resmen açıkladı. Robinho'nun transferi için haberde Beşiktaş'ın da girişimde bulunduğu ifade edildi. Robinho transferiyle ilgili olarak "Şu an bir takım görüşmeler ilerliyor ama henüz netleşmiş bir şey yok. Tek söyleyebileceğim Avrupa, İtalya ya da İspanya olacak" ifadelerini tekrarladı. Haberin sonunda ise Milan ve Barcelona kulübünün Robinho'ya bir dönem olan ilgileri hatırlatıldı. Kaynak:sporx.com
|
|
|
|
#2 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milana gider gibi geliyo bana. Gerçekten üzülürdüm Bjk'ye gitse.
|
|
|
|
#3 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
aykut istemedi diyorlar...
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,488
![]() |
sakın gelmee
|
|
|
#5 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
şahsen ısterdım robinhoyu..yararlı olurmu olmazmı hıc dusunmedım..ama boyle bı yıldıza ıhtıyacımız vardı..en kotu besıktası 1 kez daha "mosmor" etmıs olurduk =))
|
|
|
|
#6 |
|
unforgiven
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 52
![]() |
kulüp dengeleri alt üst etmiş olurduk yıllık 6 m euro istemiş son radde de toplam maliyeti 60 milyon tl yi bulucaktı. camianın baskısını kaldırıp kaldıramıyacağıda meçhul.
demiyceklermi adama her maç o kadar para alıyon oynada görelim.. böylesi daha hayırlı oldu sanki.. |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,612
![]() |
Doğru. Aykut Kocaman "ben dirençli sert oyuncu istiyorum" demiş. Bir kaç yönetici de bu para çok diyince işin peşi bırakılmış. Zaten istenilen peşinatlar da çok yüksek gelmiş.
|
|
|
|
#8 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,147
![]() |
Fenerbahce, Robinho'ya imzayi attirmak uzere. (Kaynak: Telegraph.co.uk)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,147
![]() |
|