|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Transfer görüşmelerine hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de, tüm dikkatler Asamoah Gyan üzerine dönmüş durumda.. Fakat başkan Aziz Yıldırım'ın sürpriz bir isimle daha anlaşacağı kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Özellikle Yıldırım'ın medya mensuplarını Dostluk Kupası'na götürdüğü uçakta bu dedikodu tavan yaptı.. Fakat Aziz Yıldırım, kesinlikle bu ismin duyulmasını istemiyor..
Yine de bu, sürpriz bir yıldız transferi yapılacağı gerçeğini değiştirmiyor. Çünkü Yıldırım, gazetecilerle birebir ve 'off the record' yaptığı sohbetlerde bunun sinyalini vermekten de zevk duyuyor.. Şu an Türk spor medyası bu ismi ortaya çıkarmak için uğraş içinde.. Hatta fallar açılmaya başlandı bile.. Son olarak Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Akşam yazarı Alaattin Metin, bu yıldız çalışmasını isim vermeden köşesinde yazıcnca biz de ufak çaplı bir araştırma yaptık.. Ve alınan cevapların çoğu, Robinho oldu.. Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu, 2010 Dünya Kupası'nda da boy gösteren eski bir Real Madrid'li...* 26 yaşında ve geçen sezon İngiltere'de aradığı ortamı bulamadığı için Santos'a gitmek istedi ve kiralandı.. Kendi liginde 19 gol attı.. Formda ve alınabilir bir yıldız.. Hele Brezilya kolonisi haline gelmiş Fenerbahçe'nin ikna gücü de daha yüksek olacaktır. İşte Alattin Metin'in yazısından bir alıntı: "Golcü olarak Asamoah gelecek.. Daha da önemlisi, bu üçlünün arasına çok ama çok ünlü bir yabancı daha alınacak. Bu konuda ciddi duyumlar almaya başladım"
|
|
|
#2 |
![]() |
Robinho açıklaması!
23.07.2010 Fenerbahçe Kulübü'nde forvet transferi gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpten bugün basında çıkan Robinho haberi hakkında bir açıklama yapıldı. İşte açıklama... "Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde Deniz Derinsu imzası ile yayınlanan bir haberde kulübümüzün Brezilyalı futbolcu Robinho'yu transfer edeceği öne sürülmektedir. Sabah Gazetesi bu haberinde Akşam Gazetesi yazarı Sayın Alaattin Metin'in birgün önce yazdığı haberi kaynak göstermektedir. Ancak Sayın Metin'in yazdığı haberde Robinho ismi ya da bir başka futbolcunun ismi geçmemektedir. Bu haberden yola çıkarak Robinho ismini sayfalarına taşıyan Sabah Gazetesi'dir. Kulübümüz Robinho'yu transfer etmek adına herhangi bir çalışma yürütmemektedir. Dolayısıyla söz konusu haber doğru değildir. Taraftarlarımızın kulübümüz tarafından açıklanmadıkça transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız." Ayıp!!! Benim artık hiç güvenim kalmadı. Çıkıp efendi gibi, evet Robinho için teklif yaptık. Ama parayı çıkıştıramadık deseniz sırmalarınız mı dökülür.
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Robinho Dia transferinden sonra intihar olur
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Dia'yı alınca Robinho defteri kapanmıştır diye düşünüyorum.Gelecek yabancı forvete geleceği için.
Eğer yabancı transfer yapılacaksa stopere yada ön liberoya yapılmalıdır.
|
|
|
#5 |
![]() |
Aykut Kocaman en başından beri guclu ve sert futbola yatkin adam aradiğından Robinho'yu istemiyormuş. Ama Aziz Yıldırım bomba patlatmak için aykut Hocayi dinlemeyerek bu transfere çok hevesli olmasına rağmen, para meselesi halledilemediginden transfer gerçekleştirilemedi
|
|
|
#6 |
|
ATLANTiS
Üyelik tarihi: Jun 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 29 Mesajlar: 109
![]() |
Adı geçen oyuncuların alınacağını beklemek hayalcilik olurdu
kendi payıma artık ben bu dolmaları yemiyorum bu yönetim aylarca kıçı kırık krasiç'in peşinde dolandı durdu olmayınca bildik senaryo dia takıma kazandırıldı (ne verip vermeyeceğini görecegiz) bilgim olmayan futbolcular hakkında yorum yapmakatan nefret ederim çünkü Son sözüm bu gyan mıdır nedir bu adamı alırlarsa ikinci bir guiza vakası yaşarız benden söylemesi Bizim aradığımız özellikte oyuncu olmadığı gün gibi aşikar
O gözlerde derin bir hüznün ateşe verilmiş şehirlerini görüyorum" seviyorum yağmurdan askerlerini" yangın yerinin korkak otları gibiydi içimde yaşattıklarım" ıslak kaldırımların soğuk sokakların tadında özgürlük Ve ben şimdi çıplak ayaklarımla koşuyorum kağıt helva şeker tadında aşklara... |
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne malum belki bizim için hayırlı olmuştur robinyonun alınmaması
belki dia daha faydalı olacaktır takıma en azından fazla tanınmış bir futbolcu değil kendi göstermek için üst seviyede mücadele edecek bir futbol açlığına sahiptir robinyo denilen adam bence bitik genç yaşında her şeyi yaşamış futbolun zirve takımına transfer olmuş adamdan ne beklenirki adam ingilterede bile tutunamadı iyi olsa city bırakırmıydı
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
robinho adam değil !
( Ahmet Çakar tarzı ) |
|
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
![]() |
Stoch-Dia gibi iki genç yetenekli ve futbola aç oyuncular alınması çok iyi oldu.Ali ağabeyime katılıyorum.Robinho erken yaşta zirveye çıktı öyle adamlardan bi hoşaf olmaz.
|
|
|
#10 |
![]() |
Krasiç'in kıçı ne kadar kırıksa, Robinho da o kadar hayaldi.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|