|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Emenike Selçuk gelir mi
Sarı lacivertli takımın eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, yakın çevresine, “F.Bahçe, Emenike ve Selçuk İnan’la anlaşmaya vardı” ŞAMPİYONLUK yolunda Trabzon’la amansız bir yarışa giren F.Bahçe’de yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Sarı lacivertlilerin, bu sezona damgasını vuran iki futbolcu şimdiden anlaşmaya vardığı ve bu transferlerin sezon sonunda resmiyet kazanacağı belirtildi. F.Bahçe’nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen’in yakın çevresine, “Aldığım duyumlara göre F.Bahçe, Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emenike’yi bitirmiş. Her iki futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Ortam uygun olmadığı için şimdiden açıklamayı uygun görmüyorlar” dediği belirtildi. F.Bahçe’nin kaptanı Alex’in, “Türkiye’de forma giyen en iyi Türk futbolcu” dediği Trabzonsporlu Selçuk İnan ile yine ligimizdeki en iyi yabancı oyunculardan biri olarak gösterilen Karabüksporlu Emenike’nin sarı lacivertli takıma transferiyle ilgili gelişmeler de bir hayli ilginç... Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini “Avrupa’ya gitmek istiyorum” diye uzatmayan Trabzonsporlu Selçuk İnan’ın menajerleri, milli futbolcunun Avrupa’da bir takımda oynayacağını söylüyor ama işin aslının böyle olmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe’nin 31 Mayıs’ta serbest kalacak olan Selçuk’u bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katacağı ifade ediliyor dedi. Nijeryalı golcü için Yobo aracı olacak F.Bahçe’nin Emenike’ye olan ilgisini bilmeyen yok. Sarı lacivertlilerin Nijeryalı golcüyü vatandaşı Yobo’yu aracı kullanarak ikna ettiği, Karabükspor’la da bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Karabükspor Yönetimi her ne kadar Emenike için 10 milyon dolar bonservis ücreti istese de genç forvetin sözleşmesindeki bir maddeden dolayı bu transferin daha uygun şartlarda sonuçlanabileceği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Rubin Kazan kulübü, Emenike için 5.5 milyon dolar önermiş ancak Karabükspor kabul etmemişti. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Müthiş iddia!
Sarı lacivertli takımın eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, yakın çevresine, “F.Bahçe, Emenike ve Selçuk İnan’la anlaşmaya vardı” dedi. Hürriyet gazetesinin haberine göre, şampiyonluk yolunda Trabzon’la amansız bir yarışa giren F.Bahçe’de yönetim, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Sarı lacivertlilerin, bu sezona damgasını vuran iki futbolcu şimdiden anlaşmaya vardığı ve bu transferlerin sezon sonunda resmiyet kazanacağı belirtildi. F.Bahçe’nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen’in yakın çevresine, “Aldığım duyumlara göre F.Bahçe, Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Karabüksporlu Emenike’yi bitirmiş. Her iki futbolcu önümüzdeki sezondan itibaren sarı lacivertli takımın formasını giyecek. Ortam uygun olmadığı için şimdiden açıklamayı uygun görmüyorlar” dediği belirtildi. Fenerbahçe’nin kaptanı Alex’in, “Türkiye’de forma giyen en iyi Türk futbolcu” dediği Trabzonsporlu Selçuk İnan ile yine ligimizdeki en iyi yabancı oyunculardan biri olarak gösterilen Karabüksporlu Emenike’nin sarı lacivertli takıma transferiyle ilgili gelişmeler de bir hayli ilginç... Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini “Avrupa’ya gitmek istiyorum” diye uzatmayan Trabzonsporlu Selçuk İnan’ın menajerleri, milli futbolcunun Avrupa’da bir takımda oynayacağını söylüyor ama işin aslının böyle olmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe’nin 31 Mayıs’ta serbest kalacak olan Selçuk’u bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katacağı ifade ediliyor dedi. Nijeryalı golcü için Yobo aracı olacak F.Bahçe’nin Emenike’ye olan ilgisini bilmeyen yok. Sarı lacivertlilerin Nijeryalı golcüyü vatandaşı Yobo’yu aracı kullanarak ikna ettiği, Karabükspor’la da bonservis konusunda büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Karabükspor Yönetimi her ne kadar Emenike için 10 milyon dolar bonservis ücreti istese de genç forvetin sözleşmesindeki bir maddeden dolayı bu transferin daha uygun şartlarda sonuçlanabileceği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Rubin Kazan kulübü, Emenike için 5.5 milyon dolar önermiş ancak Karabükspor kabul etmemişti. http://www.htspor.com/trabzonspor/ha...4-muthis-iddia |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
yalanlanmış ama ben ikisininde geliceğini düşünüyorum
Alex'in en iyi Türk oyuncu Selçuk demesi falan belli ki konuşuluyor Emenike kesin alınmalı Alex gittikten sonra çift forvetin banko adamı olur Yada bizimkiler paranın ucunu göstersin bir sonraki sene için anlaşma yapılsın bu senede Karabükte oynasın biraz daha kendini geliştirsin öbür sene için anlaşılsın Niang ve Semih'in durumuna göre bence para ile mümkün bir şey bu basına sızmadan
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
emre-selçuk ikilisi güzel olur gerçekten. ama bu takımda bi emre daha olsa dediğimiz oluyor ya hani.
benim favorim antepten murat ceylan. emreye benzetiyorum sitilini,hırsını. inşallah bu forma altında görürüm onu. emenike transferinde hala tereddütlerim var. ileride topu ayağında saklayabilen,bulduğunu ampul gibi asan forvet lazım bize. niang gibi ikili mücedelerde pes eden ve pas vermekten aciz bir forvet değil ama. yani tam olarak aradığımız adam drogbadır. sezon sonu ayrılacak chelseaden. alırsak müthiş olur. oynadığı 2-3 sene bize yeter artar bile. önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde drogba çok faydalı olur.
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Sivas'taki Kadir Bekmezci.
Orta sahamıza ilaç olur. Ama almayız kesin.
|
|
|
#6 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
hiç dikkatimi çekmedi. bilemiyorum.
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Emre Belözoğlu'nun daha iyi fiziklisi ve daha sakini desem?
Ve 25 yaşında, Almanya alt yapısı var. Kötü takımda bir pırlanta şu anda.
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
ben takip ediyorum teknik açıdan bence yeterli değil
he Selçuk'tan Cristian'dan daha yararlı olur orası ayrı Ben Holmen'i istiyorum İ.B.B'deki bıktım artık kapalı kutu tanınmamış orta sahalardan bu adam hem gol atıyor hem teknik hem güçlü hem çalışkan ne bileyim on numara adam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
bursa maçında sal emenikeyi sahaya bakalım 0-0 bitecekmiydi o maç
![]() niang iyi hoşta çok zayıf güçsüz gözüküyor |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|