|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
![]() Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına giren Bursaspor yöneticilerinin, Rıdvan Dilmen ile görüştüğü bildirildi. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve İkinci Başkan Osman Çelik'in, İstanbul'da Rıdvan Dilmen ile bir araya geldiği, bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Dilmen'in, Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı, görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. İkinci Başkan Çelik, yaptığı açıklamada, Rıdvan Dilmen dahil, birkaç teknik adamla görüştüklerini söyledi. Çelik, ''Temaslarımız sürüyor, henüz bir anlaşmaya varılmadı. Ama şunu söyleyebilirim; Bursaspor'un başına Türk bir teknik adam getireceğiz'' dedi. kaynak-hürriyet
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Teknik Direktörlük kariyer ve tecrübesini ilerletsin.
Ondan sonra düşünür, bakarız Fenerbahçe için
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Oyunu okuması,müdahalesi ..v.s. iyi de,
öncelikle iyi bir hocanın yanında çalışması ve bir takım teknik detayları öğrenip kendini geliştirmesi lazımdı, Bende isterdim Fenrbahçenin başında kalıcı olmasını Ama o hemen hoca oldum sevdasına kapılınca bu yolda pekte başarılı olmadı, Bursaya giderse ne olur bilemem ama bence hala t.d. için yetersiz... Yorumcu olarak iyi ve öyle de kalmalı... |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
kimse bir işi anasının karnında öğrenmiyor
her şeyin bir ilki var bir yerden başlıyorlar daha sonra zaman içinde kendiliğinden olgunlaşıyorlar |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
T.V. yorumculuğundan bir adım daha öteye gecerse en çok ben mutlu olacağım..
TAPIYORUM desem günah olur çok çok seviyorum ama bir o kadar da kızgınım RIDVAN DİLMEN'e... |
|
|
|
#6 |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
the best 7
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 24- Deniz Barış Yaş: 24 Mesajlar: 728
![]() |
aslında bundan önceki teknik direktörlük kariyeri başarısız sayılmaz..hatta başarılı bile diyebiliriz..
ancak nedense bursanın rıdvana uygun bir takım olduğunu düşünmüyorum.. başlayacaksa da potansiyeli daha yüksek bir takımda başlasın.. türlü türlü problemlerle çalkalanan bir takımda kendiside zarar görecektir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
|
|
![]() |