Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Diğer Branşlardan Haberler

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 10-03-2009, 10:51   #1
fbs1907
Guest
Standart Potada derbi bitti kavga devam ediyor

10.03.2009

Efes Pilsen Antrenörü Ataman'ın, "Üç hakem de arkalarındaydı" sözlerine, F.Bahçe'den sert yanıt: "Bugüne kadar meydanı boş bulanlar, bundan sonra karşılarında bizi görecek."..

Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen maçı bitti ama iki kulüp arasında söz düellosu sürüyor. Efes Pilsen Antrönerü Ergin Ataman'ın, "8 bin kızgın taraftar ve üç hakem F.Bahçe'nin arkasındaydı. Bizi ancak zaten böyle bir ortam sağlayıp yenebilirlerdi. Ben oyuncularımı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler. FIBA döneminde Yunanistan'da böyle maçlar oynanırdı. Hakemler seyirci baskısından etkilendiler. Play-off'ta burada bize yapılanların aynısını biz de yapacağız" sözlerine sarı-lacivertliler daha sert yanıt verdi. Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Sorumlusu Nedim Karakaş, Efes Pilsen'in sert oyununa hakemlerin göz yumduğunu belirterek, "Maçı tekrar izlediğimizde, rakibimizin agresif oyunu ve yaptığı kasti faulleri tekrar görüyoruz. Ergin Ataman'ın yaptığı açıklamayı hayretle karşıladım. Sahada dayak yiyen, kaşı patlayan, kan revan içinde kalan onlar değil, bizim oyuncularımızdı'' diye konuştu.

BU GÜCÜ KİM SAĞLIYOR!

Rasim'in maçın gidişatını değiştirebilmek için hakemlerce diskalifiye edildiğini düşündüğünü söyleyen Karakaş, "Hakemlerin Efes Pilsen'e tanıdığı sonsuz krediye dikkati çekmek istiyorum. Rakip takımın koçu saha içine defalarca girerek itiraz ediyor, bu gücü nereden buluyorlar onu da bilemiyorum. Kakiouzis hakeme resmen küfür etti ve cezasız kaldı. Buna rağmen hakemlerden şikayetçi olmalarını anlamadım. 'Ayhan Şahenk'te aynısını yapacağız' diyorlar. Sahada neyin ne olduğunu izleyen herkes gördü" derken, "Bugüne kadar meydanı boş bulanlar, bundan sonra karşılarında Fenerbahçe Ülker'i görecekler. Hiç kimse heveslenmesin şampiyon yine Fenerbahçe Ülker olacak'' dedi.

sabah
Eski 10-03-2009, 10:52   #2
fbs1907
Guest

ne o ergun,
bir yenilgiyle dağılmışsın...
Eski 10-03-2009, 11:27   #3
Navigator
SarıKanaryalar Yönetim
Navigator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
Navigator is on a distinguished road

zoruna mı gitti?
çevreye sataşmayı bırakın.
bu ne yav herkesin derdi Fener olmuş

Uğruna Feda Bu can.
1907 ÜNİFEB

SE
Navigator isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-03-2009, 19:17   #4
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Kakiouzis hakeme resmen küfür etti
küfürü bilemem ama nerdeyse dövücekti hakemi,ama hakem ağzını açamadı

Ergin Ataman gene sallıyor şampiyonuz diye,ejk ilede öyle diyordu Uleb çeyrek finalinde daha geseyi yenememişlerdi

umarım playoflarda yarı finalde eşleşiriz,finalde ejk yada geseyi istiyorum ben

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama