|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
![]() Potada büyük gün! Beko Basketbol Ligi'nde ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker, karşı karşıya geliyor. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan önemli maçta Galatasaray Cafe Crown, rakibi Fenerbahçe Ülker'i ağırlamaya hazırlanırken, zorlu karşılaşmada Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin 13. haftasındaki derbi mücadelesi öncesi Galatasaray 22 puanla lider Efes Pilsen'in ardından ikinci sırada, Fenerbahçe Ülker ise 21 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Murat Özyer'in görevine son verilmesinin ardından, teknik danışman Koray Mincinözlü takımın başında derbi maça çıkacak. Günün programı şu şekilde; 15:30 Efes Pilsen - Kepez Bld (Ayhan Şahenk) 16:00 Casa TED Kolejliler - Mersin BŞB (TOBB) 17:00 Banvit - Türk Telekom (K.A.Acar) 17:00 P.Karşıyaka - Oyak Renault (Karşıyaka) 17:00 M.Selçuk Ünv - Aliağa Petkim (Selçuk Ünv) 19:00 G.Saray Cafecrown - F.Bahçe Ülker (A.Şahenk)
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
ya şu maçı bare Sky Türk verseydi ya
![]() spormax ![]() ulan hafta sonu futbol yok basketbol yok ne yapıcaz anlamadım ki
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
spormax şifresiz veriyormiyor mu maçları. Ben bir çok maçı izledim.
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
sizde Digitürk var sanırsam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
GFB 06
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 99- Deivid De Souza Mesajlar: 155
![]() |
Ayhan Şahenkin potalarında zorlanıcaz gibi geliyor.O salondaki potalarda birşeyler var.Efes pilsen bile abdi ipekçide o kadar maç kazanamamışken ayhan şahenk te kazandı.
İnş Terbiye eder yılın ilk derbisinde biz kazanırız.
Genç Fenerbahçeliler & Ankara Tayfa Korkumuz ölmek değil,Seni yalnız bırakmak... SEVDAMIZA KİMSE ENGEL OLAMAZ... Sarhoş Etti Formandaki Arman Ruhumuzu Eritir İçimizdeki Sevdan...! Arkandan bağıran bunca kardeşin aşık sana Sefa Reis... Bu tribünün ne cefasından vazgeçeriz nede SEFAsından... |
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
![]() |
maçı izlemek için aklıma gelen tek çare,saat 22:30'a kadar skoru öğrenmek yok
o saatte Fb Tv'den tekrarını izliyicem artık
![]() |
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Alıntı:
bir de, istemeden de olsa duyabilirsin sonucu..
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
istemedende olsa duyma olasılıklarına karşı her türlü spor kanalı,alt yazıyı takibini yasaklıyorum kendime Daha önce Nba maçlarında yapıyordum geç saatte olduğu için gündüz tekrarını bekliyordum
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
çok iyi bir çıkış yakaladık... GS'da hoca değişikliğine gitti normal şartlarda kazanacağımızı düşünüyorum
başarılar fenerbahçe |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|