|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
![]() Porto'dan ağır tahrik! Teknik direktör Ferreira, “Türkiye´deki atmosferi biliyorum ama ben, 90 dakika bağıran seyirci görmedim. Önce bağırıp sonra susarlar” dedi. ‘Güzel maç olacak’ Grupta ikinci sırada olmaları bir avantaj gibi gözükse de, her şeyi açıklamayacağını söyleyen Ferreira, Fenerbahçe ile güzel bir maç oynayacaklarını dile getirdi. Bir basın toplantısı düzenleyen Porto Teknik Direktörü, şu açıklamalarda bulundu: “Telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Biz çok genç bir ekibiz. Fenerbahçe de Devler Ligi’nde başarılı maçlar çıkardı. Ofansif oynamayan kolay kolay gol atamaz. Ayrıca böyle maçlarda top yuvarlaktır.” ‘Havayı biliyorum’ “Bunun için maçın gidişine göre değişik pozisyonlar alabiliriz. Fenerbahçe’nin gücünü biliyoruz ama biz de güçlüyüz. İyi hazırlandık ve bunun karşılığını almayı umut ediyoruz. En iyi bildiğimiz şeyi en iyi şekilde yapacağız. Geçen sene Beşiktaş’a karşı mücadele ettim ve Türkiye’deki atmosferin nasıl olacağı konusunda fikrim var. Ancak ben, hiç 90 dakika bağıran seyirci görmedim. İlk etapta bağırırlar. Biz onları duymamaya çalışacağız.” fanatik.com.tr
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Eğer biz sizden fazla deil birazcık üstün oynarsak
o kadıköy cehennemini hayatın boyunca unutumazsın oralara kimler gömüldü senin haberin varmı hödük mal mal konusup adamı tahrik etme koskoca portonun teknk trektörüne yakışmadı bu açıklama
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bunlar bizans oyunları,
adamlar TÜRKLERİ çözdüklerinden böyle konuşuyor ve davranıyorlar, Onlar için Türkler çabuk sinirlenip,çok çabuk gaza gelenlerdir. O yüzden adama saymayı bırakalım, Taraftar taraftarlığını yapıp takımına DESTEK verirse, Takımda normal topunu oynarsa zaten POrtonun şansı olmayacaktır.. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
altınıza bez bağlayıp cıkın..
sonra ayıp olur tüm avrupa macı ızleyecek..
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Bu tahriklen Porto'yu.....
|
|
|
#6 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
nerde gerizekalı niye bizi bulur anlamadım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
''F'' Tipi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 23 Mesajlar: 851
![]() |
Bu açıklama iyi olmuş taraftarı dahada gazlar
|
|
|
|
#8 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Sanada Yazık Olucak Malesef
|
|
|
#9 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Çenen işlemesin sus biraz!
Görücez akşamına ..
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
doru sölemiş adam
önce bağırıp sonra susarlar demiş bunda ne var ki ?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|