|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Biz şike yapmamıza rağmen bu kadar zor Şampiyon oluyorsak ya korkunç balon bir takımımız var(ki bence takım harika bu sene CL'de gruptan çıkacaktık konu bitecekti...asıl bunlara yazık oldu) ya da Trabzon büyük takım(giderlerse görecez onları).Alayımıza büyü yaptılar hiç birimiz anlamıyoruz !!!
Biz iyi Trabzon kötü olduğu halde;(ilk yarı üç büyükle içerde oynayıp yen 9 puan kap birde üstüne istanbulda gs ve bjk gene yen 12 puan ile derbyler lideri ol gibi şansta arkadan itelemese idi bu kadar yürümezlerdi bile). Ki biz şike yaptık buna rağmen götümüzden ter aktı !!! ise İyi ki şike yapmışız.Yoksa nice olurduk.Ya da;Samsunu 1-2 yenemeyip biz puan kaybetse idik averaj ile bize geçmek için üç farklı galibiyet gereken gese trabzona ilk yarım saatde üç gol atıp timsah gibi bekler,Ya da denizlide maç 17 dakka uzun oynatılır 9:45 ne karın ağrısı ise o hokkabazlık gelirbaşına,ya da geçen sene olduğu gibi trabzon gelir seni şampiyonluk eder gese ile ortaklığında başaramadığını bu sefer bursa ile yapar o sefer olmadı bu sefer gese yerine bursa şampiyon olur gibi şeyler gelirdi.Hiç durmadan senelerdir çalışıyorlar. İyi ki şike yapmışız çünkü yapmazsan yapan kazanıyor başka çare yokmuş zaten. Ne sporu yahu.Ormanda birileri ile şavaşırken geceleri herifleri uykuda yakalarsak kalk uyan delikanlı kimi savaşalım falan mı diyecektik?Takım komutanına ihanet olur mu burda? Şike yaptık bu bizim şikemiz değil başkanın ayıbı falan demek iblislerin tuzağına düşmektir. Karamanoğlu beyliği ile Osmanlı beyliğinin arasındaki tarihe kadar gider Fenerbahçe ile gese'nin kökenleri. Ne sporda centilmenlik ayağı falan? Şike yapmadık diyen mi var? Bizim Takımın Komutanı Büyük Başkan Aziz Yıldırımdır. Fenerbahçe Cumhuriyeti sürekli olduğundan başka birini seçip yolumuza devam edecez ama günü geldiğinde tekrar hegomanya kurarsak(24 Temmuz 1908'den bu güne olduğu kadar) Aziz Yıldırımın heykelini 20 sene sonra dikeriz.Tanrı belirsizliği kaldırır ise. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Gerçekleri görelim.Biz orta yaşıların yazdığı yazılar gençlere ters gelebilir,ama hayat böyle!!! Hayat çok sempatik bir şekilde şikeden ibarettir zaten!!! Şeffaflık falan herşey hikayedir!Hemicuda kardeşim , benim gibi orta yaşlı birisi olarak hayat tecrübesini yazdı!!Olay budur!Sempatik şekli budur zaten! Hayatta hiçbir şey göründüğü gibi açık ve şeffaf değildir!Herşey üçkağıda açıktır!Hayatın aslı zaten budur! Teşekkür ederim Hemicuda!! Sevgi ve saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Süper paylaşımlar bu değişik lezzet için teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 20 Mesajlar: 5
![]() |
Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık Aziz yıldırımın heykeli dikmek en iyi olcak bencede..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Gerçekleri görelim.Biz orta yaşıların yazdığı yazılar gençlere ters gelebilir,ama hayat böyle!!!
Bu konu bana ters gelmiyor çünkü biz bu yaşta neler gördüysek sizinde tecrübelerinizin 2 katı olduğunu varsayarsak gayet mantıklı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Fenerbahçe bu ülkenin her dönem en büyük ve en güçlü kulübüdür..Biz bile şike yapmak zorunda kalmıışsak, rakiplerimiz alasını yapmıştır.
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
sezonun hemen hemen her maçı seyrettim.bir eskişehir maçını 90 dakika izleyemedim.Sivas'a gittim canlı canlı izledim.hatta şike olan bu maçta(!) öldüm öldüm dirildim.
bütün maçlarda ankaragücü maçı hariç hepsinde soğuk terler döktüm dudaklarımı tırnaklarımı yedim. bu nasıl şaebeli bir sezondur.karşı takım da bütün maçlarını kazandı nerdeyse onlarla ilgili birşey yok. bu ülkede yapılan herşeyin bir nedeni var
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
bariz bir şekilde bizi ayakta saygı duruşunu çekiyorlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
Bu resmen Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur..
Bir düşünelim. -Yaklaşık iki sene önce Doğan Medya gurubuna gazetelerinde Deniz Feneri'ne ait belgeler yayınlanmasıyla birlikte maliyecileri üzerine salarak Aydın Doğan'ı bitirmek için düğmeye basıldı. Çünki Doğan medya gurubu ozamanlar çok güçlüydü ve hemen sesi kesildi ve buna karşılık hemen bir yandaş medya gurubu yaratıldı. -Şimdi sıra Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'da.Nedenide Fenerbahçe Aziz başkanın sayesinde akılalmaz bir biçimde ekomomik ve tesis üstünlüğünü sağlaması ve önüne geçilemz bir yükselişe geçmesi. Sayısız fenerium mağzası,devletten 1 kuruş almadan yapılan 55.000 kişilik stadı,Ankara Göl Başı tesileri,Lefter ,Can Bartu,Fikirtepe,yeni yapılan Topuk Yaylası tesisleri ve cok yakında bitecek olan Fenerbahçe-Ülker (15.000 kişilik) spor salonu.Bunların hepsi Fenerbahçe'yi ekonomik olarak çok büyüteçek tesisler.Daha bu sene bütçesi fazla vermiş bir Fenerbahçe'yi gelecek senelerde ekonomi bakımından düşünebiliyormusunuz. -Birde rakiplerine bakın. Gese Yeni başkanının finansı olmasa bu sene transfer bile yapamıyacak durumda.Bütçesi bizim yarımız kadar.Yakında kilyosu değerlendirmek için genel kuruldan yetki aldılar. Bjk Demirören'in babasından aldığı paralarla ayakta duruyor.Kulübün Demirörene okadar borcu varki,başkan olmak için kimse aday olmaya cesaret edemiyor.Etseler bile Demirören paramı isterim diye tehdit ediyor. Diğer takımları saymaya gerek yok.Çünki onlar Aziz başkanın sayesinde yayıncı kuruluştan aldıları para ile idere etmeye çalışıyorlar. İşte bu durumlardan dolayı Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı çökertmek için düğmeye basıldı. Ama unuttukları bir şey var.Biz ATATÜRK'ün takımıyız.O nasıl bir milleti yoktan var ettiyse,Fenrbahçe'de daha büyük ,daha güçlü ve bize yapılanları unutmadan küllerimizde tekrar doğarız.Herkes ayağını denk atsın.Bu böyle biline. Not:Çok yakında TÜSİAD'da bir operasyon yapılabilir.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|