|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Play-off sistemini beğendiniz mi? | |||
| Evet; lige heyecan katar |
|
5 | 27.78% |
| Hayır; hiç beğenmedim |
|
13 | 72.22% |
| Kararsızım |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tepeden inme bir şekilde getirilen yeni sistemi nasıl buldunuz?
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Para uğruna insanların tercihlerini yoksayan bir uygulama
Dijitürk'ün esiri olmuş Türk Futbolu Yani paranın
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Boktan bir sistem. İşe yarar bir şey olsa, İtalya, İngiltere, İspanya, Fransa, Almanya gibi futbolda bizden çok daha ilerideki liglerde uygulanıyor olurdu. Sezon boyunca "her maç final" heyecanı kalmayacak bu durumda. Digiturk'e esir oldular. Protesto ediyorum Ligtv yi açtırmayacağım
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence mükemmel oldu.
|
|
|
|
#5 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Alıntı:
Ancak eng.esp.ger.fra.ita gibi ülkelerde bizim gibi şu takım şöyle olsun (geçen sezon bazı tarafsız!kolpaların ts şamp.olsun isteği ve hatta uygulaması gibi) hesapları yok, manchester utd. şampiyonlğu garantilemiş ,can çekişen west bromwich'i son hafta çok acı bir şekilde yendi!. Kimsenin gıkı bile çıkmadı (spormax den maçı canlı izlemiştim) Fransada şampiyon olan lille, küme düşen arles i 90+da attığı golle zar zor yenebildi. (kanal a da o maçı izlemiştim) Barcelona, real'i parçalar ama küme savaşı veren herculesmiydi neydi onlara yenilir. (ntvspordan izlemiştim) Yani vesselam bizdeki gibi tümü para ile olmayan hatır yada o olmasın bu olsun teşvikleri avrupada yok arkadaşlar o yüzdende adamlar ekstra bir değişikliğe gereksinim duymyorlar. Sonuçlar herkesin hemfikirliğinde hazmediliyor. Yenen-yenilen dengesinin ve saygısının hiç bozulmadığı bir futbol dünyaları var adamların. Peki ya bizim?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kanaryaliçe
![]() |
Hiç beğenmedim.Play-off'tan önce 1.olan takımın emeğine yazık değil mi?Saçma.
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Murad doğru söylüyorsun da, şikeye karşı polisiye tedbirler alınabiliyor gördüğün gibi. Mesele polisiye-adlı tedbirleri genel ve ibjektif olarak uygulayabilmekte.
Her şeyi play off sürecine bıraktığında, sezonun genelindeki maçların heyecanı azalacak. Ezgi'nin dediği gibi bütün sezon verilen emekler 4-5 maçta silinecek.
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
ilk başlarda olumlu bakıyordum şuan bu durumdan vazgeçtim. futbolu iyice geri götürüyor mali. nasıl oluyorda bunun gibi bi adamı destekleyip başkan yapıyoruz aklım almıyor
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
şu şike davaları olmasaydı kadromuz bozulmasaydı bizden çok sevinen olmayacaktı buna.
gs ilk 4 e girdikçe lig sonunda zevkimiz katlanacaktı. gs bjk ts bunlarla yapacağımız grup tarzı maçlarda yıllarca ard arda şampiyon olurduk bu sistemle.şimdi nolur bilmiyorum.büyük ihtimalle seneye kaldırarlar.
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |