|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
UEFA Başkanı Michel Platini, Türkiye'ye gelmiyor
![]() Ali Can YAYCILI / hurriyet.com.tr ÖZEL ![]() 28 Eylül 2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım'ın 7 Ekim'de Türk Telekom Arena Stadı'nda Almanya ile oynayacağı karşılaşmaya geleceği ve 118 kez ile Türk futbol tarihinde en çok milli formayı giyen Rüştü Reçber'e, futbola yaptığı katkılardan teşekkür plaketi vereceği bildirilen UEFA Başkanı Michel Platini, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti. ![]() UEFA Başkanı'nın bu kararı vermesinde iki neden var. Bunlar; - Yaptığı açıklamalar nedeniyle, Fenerbahçe taraftarlarının kendisine olan tepkisinden çekinmesi. - Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik açtığı dava. PLATINI FENERBAHÇE İLE İLGİLİ NE SÖYLEMİŞTİ? UEFA Başkanı, son dönemde Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden çıkartılması sonrası yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Fransız futbol adamı A Milli takımın 6 Eylül'de deplasmanda oynadığı Avusturya maçı öncesi kendisine Türk basın mensuplarının "Fenerbahçe neden Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı?" sorusuna, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne neden alınmadığını gerçekten bilmiyor musunuz?" sorusuyla karşılık vermişti. Platini, daha sonra sözlerine devam ederek, "Bu konuda soruşturma devam ediyor. Bittiğinde herkes, her şeyi tüm ayrıntılarıyla öğrenecek. Fakat Türk futbolu için iyi günler olmadığı kesin" diye konuşmuştu. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18849553.asp
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
melemez melemez
dötü tutuşdu gelemez
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
Bu haberlerle gurur duymuyorum ben açıkcası iyice barbar olduk milletin gözünde.
|
|
|
|
#4 | |
|
Alex de Souza
![]() |
Alıntı:
eğer bi halt yiyorsa platini efendi korkmayacak...eğer korkuyorsa da ben bununla gurur duyarım elbet...koskoca uefa başkanı - efsane futbolcu platininin bizden korkmasi ne kadar önemli bir topluluk oldugumuzu gösterir...
|
|
|
|
#5 |
|
Alex de Souza
![]() |
"barbar" tabiri Osmanlı zamanında bize karşı Osmanlı tebaasında bulunan milletleri isyana teşvik etmek için ve bu yönde kamuoyu oluşturabilmek içim Avrupalı devletlerin kullandığı bir tabirdir...
o bol çatışmalı 1800 lü yıllarda da kimin barbar olduğu ortadadır...
|
|
|
#6 | |
|
T
Alıntı:
![]() Ben yine de böyle haberlerin altına "gel sen gel neler yapıcaz sana" tarzında yorumlarla gurur duymuyorum.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
![]() |
ben birşey yapmicam ama yapana da kızmicam...hakkımız yendi...bunun müsebbibleri bi tepki görmeli...
|
|
|
#8 |
|
T
Benim şu an en çok istediğim şey aklanalım tazminat davası açalım hem tüm dünya duysun aklandığımızı da hem de bunları ne kadar zarara sokabilirsek sokalım.
|
|
|
|
#9 |
|
Alex de Souza
![]() |
orası öyle tabi...
ama şu da var sokakta gördügüm trabzon formalılara dalmamak için kendimi zor tutuyorum...kim bilir başkası nasıldır...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|