Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Yönetimi

Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 11-09-2011, 14:26   #1
TrSametFB
Kiracı
Futbolcu: 95- Recep Niyaz
TrSametFB is on a distinguished road
Standart Platini Fener'den ne istiyor!

Platini Fener'den ne istiyor
Koray Durkal yazıyor........................................... ..........11 Eylül 2011

Tarih 27 Eylül 2007... UEFA’nın başındaki isim Michel Platini ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım aynı karede…

Amacı 2009 yılında UEFA kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Şükrü Saraçoğlu’nu ziyaret etmek olan Platini, daha sonra o dönemki teknik Direktör Arthur Zico ve Şenes Erzik'le birlikte FB TV'de çıktığı canlı yayında Sarı Lacivertliler’in mabedi için "Tek kelimeyle muhteşem" yorumunu yaptı.

Tarih 23 Nisan 2009

UEFA’nın başındaki isim Michel Platini ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım aynı karede…

Mayıs ayındaki finale sayılı günler kala yeniden Sarı Lacivertli kulübü ziyaret eden Platini bir kez daha Aziz Yıldırım’la bir araya gelerek son kontrolleri yapmış, başkanla birlikte oldukça samimi diyaloglar kurmuştu.

Tarih 6 Eylül 2011

UEFA’nın başındaki isim Michel Platini ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım karşı karşıya…

Çok değil aradan sadece 2 yıl geçti. Fenerbahçe ve UEFA başkanı Michel Platini iki düşman haline dönüştü. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Liginden men edilmesiyle birlikte Sarı Lacivertlilerin haklarını CAS’ta aramaya kalkması ipleri tamamen kopardı.

Michel Platini, Şampiyonlar Ligi’ne katılmalarına izin verilmeyen Fenerbahçelilere “Şikeyi ben mi yaptım. Bana değil, şikeyi yapanlara kızsınlar.”ifadeleriyle olayı farklı bir noktaya taşırken kafamda bambaşka sorular yarattı.

Peki, neden Platini için Şampiyonlar Ligi bu kadar değerli? Gerçekten temiz futboldan yana mı? Neden şike soruşturmasında adı geçen Trabzonspor ve Beşiktaş’la ilgili hiçbir açıklamada bulunmuyor? Neden Fenerbahçe’nin yerine soruşturma kapsamında yer alan Trabzonspor’u devler ligine dâhil ediyor?

Bu ve buna benzer pek çok soruyu düşünürken aslında cevabın bir tane olduğunu anlamam çok zor olmadı.

Fenerbahçe, şike soruşturmasıyla birlikte Avrupa’da PR çalışmalarını arttırdı. Özellikle UEFA’nın koordineli bir şekilde çalıştığı Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) ile yaptığı toplantılar sonucunda Rummenige ile Platini’yi karşı karşıya getirmeyi başardı. Bu momentumun bozulması Şampiyonlar Liginin dağılması ve yaklaşık 2,5 milyar Euro’luk bir pazarın kaybolması demekti. Bu pazarı ve itibarı yok etmekte koltuğunuzu kaybetmek anlamına geliyor.

Platini bu uğurda değil Fenerbahçe’yi Türkiye’yi bile satmaktan hiç çekinmeyeceğini son dönemdeki tavırlarıyla fazlasıyla ortaya koymuştur. Benden söylemesi…

Bu arada sormadan geçemeyeceğim; hangi takımın küme düşeceğine sezon sonu karar vereceğiz diyen Sayın Aydınlar karar verdiğiniz takım şampiyon olup Şampiyonlar Ligine kalırsa o zaman ne yapacaksınız? Play “OUT” mu diyeceksiniz ?
TrSametFB isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 18:04   #2
BraveDeer
Landstreicher
BraveDeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
BraveDeer is on a distinguished road

Platini Fenerbahçe'den ne istiyor bilmiyorum ama Fenerbahçe'lilerden çok güzel şeyler alacaktır ülkemizi ziyaret ederse.Kadıköy'ün sosislileri meşhur bilen bilir...
Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim.

Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık.
Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık.
Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık.
BraveDeer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 19:45   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Platini fazla hesap yapmasın. Fırtınalar kooartır ortalığı yerle bir ederiz. Her şey alt üst olur ve yeni bir düzdn kurulur. Biz de orada yerimizi alırız. UEFA biter Avruoa depkasmanlı ligi kurulur. Ben o zamsn görürüm seni Fransı oğluz Fransız

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 22:15   #4
spawn
Misafir
spawn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
spawn is on a distinguished road

Avrupanın büyükleri tepesine binmiş zaten birde çatlak ses bizden çıkarsa platini langırt oynamaya başlar bu saatten sonra
Eski 11-09-2011, 22:31   #5
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Alıntı:
spawn isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avrupanın büyükleri tepesine binmiş zaten birde çatlak ses bizden çıkarsa platini langırt oynamaya başlar bu saatten sonra
sayın erzikide alsınlar oda savunmayı tutar langırtta

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 22:33   #6
TrSametFB
Kiracı

Langırt federasyonu başkanı mişel pilatini
Eski 11-09-2011, 22:42   #7
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Alıntı:
TrSametFB isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Langırt federasyonu başkanı mişel pilatini
bu çok iyiydi

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-09-2011, 02:01   #8
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu çok iyiydi
o haysiyet yoksunu oraya bile çok
Eski 12-09-2011, 10:05   #9
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MURAD is on a distinguished road

Adamda klasik fransa tabiatı var. Türklerden hiç hazetmez bunlar. İngiltere zaten bunlara felaket muhalif. Daily mirror ve the sun gazeteleri fenerbahçenin, mahkeme kararı olmaksızın alınan men kararını şiddetle kınayıp kınayıp druyor. İngiltere bizden daha çok basın lobisi yapıyor zaten. Gerçi onların derdide uefa mengenesindn kurtulmak. Barclays Premier League bana göre dnyanın en prestijli,popülaritesi ve saygınlığı en çok olan ligi. Haliyle ingilizler, ispanya italya ve almanya ile lobi oluşturup uefa ile bğlarını minimize etmeyi düşünüyorlar. Haklılarda. Zaten ispnyollarda aşağı yukarı ingilizlerle anı fikirde. Bir kaç yıl içerisinde şl nin yerine yeni bir AB ye benzer br futbol konsorsiyumu kurrlar.

Platini aynı hagi gibi yeşil sahalardan sonra futbol camiasında hiçbir b.ka yaramayan bir canlı varlık. Ben diyim bakteri, siz diyin öglena İşi gücü lobi ve para. Bırakın Fenerbahçeyi, Türkiye bile adamın umrunda değil. Bizil ingiliz ve ispanyol lbilerin harekete geçirmemiz lazm. Gerekirse şu sıralar dünyada ivmesi yükselen başbakanla bile konuyla ilgili legal lobiler yapılmalı. Bu fransız menşeili ve korkuluk asbaşkanlı uefanın suylunu ısıtmalı.....
Eski 12-09-2011, 12:11   #10
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
MURAD isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamda klasik fransa tabiatı var. Türklerden hiç hazetmez bunlar. İngiltere zaten bunlara felaket muhalif. Daily mirror ve the sun gazeteleri fenerbahçenin, mahkeme kararı olmaksızın alınan men kararını şiddetle kınayıp kınayıp druyor. İngiltere bizden daha çok basın lobisi yapıyor zaten. Gerçi onların derdide uefa mengenesindn kurtulmak. Barclays Premier League bana göre dnyanın en prestijli,popülaritesi ve saygınlığı en çok olan ligi. Haliyle ingilizler, ispanya italya ve almanya ile lobi oluşturup uefa ile bğlarını minimize etmeyi düşünüyorlar. Haklılarda. Zaten ispnyollarda aşağı yukarı ingilizlerle anı fikirde. Bir kaç yıl içerisinde şl nin yerine yeni bir AB ye benzer br futbol konsorsiyumu kurrlar.

Platini aynı hagi gibi yeşil sahalardan sonra futbol camiasında hiçbir b.ka yaramayan bir canlı varlık. Ben diyim bakteri, siz diyin öglena İşi gücü lobi ve para. Bırakın Fenerbahçeyi, Türkiye bile adamın umrunda değil. Bizil ingiliz ve ispanyol lbilerin harekete geçirmemiz lazm. Gerekirse şu sıralar dünyada ivmesi yükselen başbakanla bile konuyla ilgili legal lobiler yapılmalı. Bu fransız menşeili ve korkuluk asbaşkanlı uefanın suylunu ısıtmalı.....
şuan bizim işimize en çok yarayacak lobi almanya ve italya. birincisi almanyada uefa başkanlığına göz koyan biri varmış platini fena tırsıyor ondan ikincisi neden italya derseniz juvenin feneri örnek göstermesiyle interi de elerlerse inter başlarına bela olur. eğer elemezlerse juve başlarına bela olur

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama