|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Futbol Federasyonu, iki aylık performansı ile Türk Futbol Tarihi'nin en eyyamcı, en kötü ve Türk futboluna uzun vadede en fazla zararı verebilecek potansiyele sahip federasyonu gibi görünüyor. Verdikleri tüm kararlar eyyam ve kıyakçılık kokuyor. Yabancı sayısını sınırsızlandırıp bazı takımlara kıyak yapıyorlar ve bir TFF Yönetim Kurulu Üyesi'nin bunu itirafı maalesef kameralara yakalanıyor. Şike olayını öteliyorlar. Etik Kurulu topluyorlar. Sonra da "Delil yok. Gizlilik kararı var" diyorlar. Bu sefer de UEFA'ya rezil oluyorlar. Gizlilik kararı Etik Kurul toplanmadan önce de vardı. O halde bu kurulu niye oluşturup kozmik odayı kurdunuz beyler? Avrupa'da köy takımlarının uyguladığı play-off sistemini apar topar Türkiye'ye getirip sözüm ona ligde heyecan ve kaliteyi arttıracaklarmış. Bursaspor'un cezasını kaldırıveriyorlar. Hem komik hem de tüm sporseverleri aptal yerine koyan bir gerekçe ileri sürülmüş: Bursa seyircisinin iyi hali. Bursaspor'un son bir aydaki Gomel ve Anderlecht maçlarında seyirci taşkınlık yapmamış. Sevgili Aydınlar; siz bizi aptal mı zannediyorsunuz? Gomel'in seyircisi mi geldi? Gomel ve Anderlecht ile Bursaspor'un seyircisinin ne alıp veremediği olsun? SONLARINI HAZIRLIYORLAR Ve dün akşam bomba patlıyor. TFF, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men ettiğini açıklıyor. Ama bunu inisiyatifiyle yapmıyor, yapamıyor. UEFA, "Ya Fenerbahçe çekilsin, ya da sen göndermeyeceksin. Yoksa Türk futbolu ağır cezalarla karşılaşabilir" ultimatomunu verince federasyonda herkesin paçaları tutuşuyor. Haftalardır alınamayan karar, bir çırpıda çıkıveriyor. Yapmayın bunları... Hem kendinizin hem de Türk futbolunun sonunu hazırlıyorsunuz. Futbol Federasyonu'nda bu kadar saygın isim, bu kadar başarılı işadamı bir araya gelmişken saygın olmayan böylesine kararlara imza atmak niyedir acaba? Ahmet Çakar
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 37
![]() |
Hep diyoruz ya madem şuçluyuz elde sağlam delil var uefaya verirsin cezayı kesersin uefaya bildirirsin gereğini yapar. Adamlar siz yapın diyor işin vebalini siz üstünüze alın olaki Feneri boşu boşuna oynatmazsanız yüklü tazminatı ödemeniz gerekirse vatandaşın vergisinden kendiniz ödeyin.
Nasılsa bu kararı alan tff bünyesindeki kimsenin cebinden çıkmayacak o paralar.
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 33
![]() |
Kendisi önce verdiği sözü yerine getirip "bikini"yi giysin. Haricinde şahsım adına adam yerine koyup okumam bile.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
erman denen o tutarsız ve kahve ağızlı konuşma özürlü adamdan bin katlı iyidir ahmet çakar yinede
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
ya bu adamdan nefret ediyordum ama böyle giderse yavaş yavaş sevmeye başlıyacağım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Şimdi bu daha önce vurulduğu için sezdi olacakları o yüzden kıvırıyor.
Göt korkusu adamı dansöz eder. Bu da bir şey tabi. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
bu adam tam film yapımcısı olmalı
sevilla maçı sonrası yaşadıklarını anlatırken bir videosu varki olamaz böyle bir şey eve geldim demiyorda, '' saat 02:05 sularında ayaklarımın verdiği komut ile düşünceme işleyen kararlarıma uyup eve gidiyordum ''
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]()
|