|
|
#1 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maçın fazla detayına girmek istemiyorum
Sadece Daum'un Guiza ve Özer ısrarını anlamak mümkün değil Bilhassa Özer 90 dakika rakibe çalışmaya devam etti Bazı arkadaşlar ama çok koştu abi diyecekler ama durum bu maalesef Onun dışında başında Tolunay eziğinin olduğu takıma koymak ayrı bir zevk Bu geceki oyun disiplini için takıma teşekkür ederken Neden bunun sezon başından beri uygulanamadığını sormadan da edemiyorum Şu disiplinin yarısı uygulanabilseydi şimdi 10-15 puan farkıyla liderdik İş yine son maçta çözülecek gibi duruyor Son maça kalırsa işimiz zor Lakin demin Onur'un yazdığı bir tespit vardı Son maçla ilgili o tespiti sizlerle paylaşmam farz sanırım Onur'un da müsaadesiyle tabii ![]() Alıntı:
Alex'in biraz daha sorumluluk almasının zamanı geldi bence Kaptan dümene geçerse işimiz dahada kolaylaşır
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
özer bu sezon öncesi sakatlıktı ameliyattı iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi.önümüzdeki sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirirse belli olur nasıl topçu olduğu. ağır ve kuvvetsiz., sürat ve güç kazanması lazım.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ve yetenekli olduğundanda eminim Ama şu an sol açıkta takımı 1 kişi eksik oynatıyor İddaa mı tekrarlıyorum : Şu an sol kanatta Wedo-Santos oynamalı
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
rahat rahat bir maç izleyemedik diyorduk.
işte izledik. herkes tv karşısında maçın başında yeneceğimizden emin oldu bence. Özer konusunda katılıyorum abi vederson daha yararlı olur
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Ben voleybolcu kızlarımızı izledim. Onlarla sevinip onlarla üzüldüm. Hepsine helal olsun. Formanın hakkını verdiler. Futbol maçı için yorum yapamayacağım. Sonradan öğrendiğime göre sezonun en iyi futbollarından birisini oynamış Fenerbahçe. Rıdvan Dilmen öyle dedi.
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
hatta voleybol maçı başlamadan önce sarı melekler 3-0 yapar, kayseri maçının 2 yaısını izlerim filan diyordum ama,olmadı. canları sagolsun. yalnız italyanlar özellikle x takım y takım gibi takımın adı olmaktansa, sadece kupalara ambargo koyan bir takım meydana getirmişler.(ben bunu anladım_kupalara takım olarak degil,ülke bazında ele alıp,kuruyorlar) maç 2-0 dan 2-2'ye gelinçe çakılıp kaldım. (maçı radyodan dinleyebiildim)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Özer kötüydü ama ona fazla kızmayalım
Çocuk hala sakat sakat oynuyor
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Her oyuncu kendi bölgesinde verim verir. Alex'in yerine oynatılmalı mı? Oynatılabilir. Alex daha önce solda oynamış bir oyuncu çünkü. Maç içerisinde eğer Alex den verim alamazsan o zaman Özer i tekrar sola çek yada çıkar Alex'i oraya koy yerinede sol ayaklı birini yerleştir.
Şimdi diyeceksiniz ki o zaman kanat organizasyonları ne olucak? Zaten dün akşama kadar yapılan bir kanat organizasyonu yoktu ki. Takım kanattan sadece Gökhan ile geliyordu. Daum kanat oyunu oynatan bir adam değil. Öyle olsa tek forvet oynatmazdı
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|