Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 05-04-2010, 00:54   #1
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road
Icon2 Özer,Guiza ve Selçuk

Fatih abi Özer konusunda sıkıntıyı dile getirmiş ama bende başka oyuncularla beraber ekleyip Özer konusundada kendi fikrimi belirtmek istedim

Başlıkta Özer ile Guiza ve Selçuk diye ayırdım Selçuk olumlu onlar olumsuz yani aradaki fark bu
Guiza oyundan çıktı oyuna Gökhan girdi şimdi ne diyoruz daha doğrusu Guiza'yı beğenen yada yada yararlı olduğunu söyleyen renkdaşlar yada futbol severler Guiza atamıyor ama çok pozisyona giriyor,e Gökhan'ı gördük takım iyi oynadı ve Gökhan bir çok top aldı savunma arkasına Guiza gibi bocalamadı yada zayıf kalıp düşmedi mücadele etti bazen pozisyonu değerlendiremedi ama geleni attı yani takım iyi olunca Guiza'nın savunma arkasına koşu yapmasını marifet olarak görmemek gerektiğini defalarca söylemeye çalıştım bugünde bununla örneklendirmek istedim

Özer'ide Uğur Boral ile kıyaslıyım Uğur olsaydı bugün bu maç 4 olurdu abartmıyorum yani Özer yapamıyor bu kanat işini orası kesin he teke tek yakaladığında adam geçiyormu hayır,peki adam geçmek için girişimi varmı,oda hayır ne yapıyor Özer koşuyor peki 20 yaşında genç bi kardeşimizi oyuna alsak ne yapar bu takımda koşar yada İbrahim Üzülmez ejk de ne yapıyor koşuyor
Özer eğer sakatsa oynatma beni hocam desin takım resmen eksik oynuyor.

Selçuk iki haftadır elinden geleni yapıyor ve iyide yapıyor onuda Cristian ile karşılaştırıcam fizik olarak ayakta kaldı gene baskıda yaptı ben Cristian'dan bunu pekte görmedim Emre'de arkasına güvenli baktı rahat etti Selçuk gerçektende iki haftadır yarar sağlıyor bugün son dakikadaki pas hatası dışında hatada hatırlamıyorum.

Özer ve Guiza eksileri ile Selçukta artısı ile takımın performanslarında fark yarattılar.

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-04-2010, 00:58   #2
alpiero
SarıKanaryalar Yönetim
alpiero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
alpiero isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

özer en çok koşan futbolcumuzdu. ama nebileyim bazen çok gereksiz işler müdürlüğü yapıyor. basit oynaması lazım. ya da ara sıra mehmetle yer değiştirsinler ne bileyim 15 dk'da bir olabir. 5 dk sağa geçiversin.
Bekleyecek 15 Sene
Hiç Alışık Değiliz Biz
Keriz Gibi Beklemeye
Şerefinle Tarihinle
EN BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE

alpiero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-04-2010, 10:13   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Fenerbahçe'nin girdiği pozisyonları gol yapma oranı % 28.
Kakakula'nın girdiği pozisyonları gol yapma oranı % 56.
Makakula'nın attığı gol sayısı, Semih, Güiza ve Gökhan'ın toplamından fazla.
Bizim Fehmi "Güiza takımın ağzına takılmış tıpa gibi" diyordu da gülüyordrum. Çok haklıymış, işte hesap meydanda.

Özer konusundaki eleştirilere fazla katılmıyorum. Hücuma gerekli katkıyı sağlayamasa da, bence çalışkanlığı ile rakibin o kanadını bitiriyor. Oynadıkça, kendine güveni arttıkça hücuma sağladığı fayda da artacaktır.

Selçuk oynadıkça açılıyor. Arap atı gibi. Sezon başından beri Cristian oynayacağına Selçuk oynasaydı, Emre'den çok daha fazla verim alabilirdik. Dünkü muhteşem Emre gerçeğinin altındaki temel sebep, yanında oynayan Selçuk'un ona sağladığı dirençti.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-04-2010, 15:33   #4
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

emre birde sinirlenmese
ya bu emrede gizli şeker mi var acaba
çok çabuk sinirleniyor aslında şekerini bi kontrol ettirse iyi olur.

selçuk için bir laf demiyeceeğim çünkü onu bu sitede en çok savunanlardan biride bendim adam 2 tehlikeli ameliyat geçirdi
oynadıkça açılır dedim kötü olduğu maçlarda oldu ama bir futbolcu oynadıkça süper olur.
Eski 06-04-2010, 20:17   #5
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özer konusundaki eleştirilere fazla katılmıyorum. Hücuma gerekli katkıyı sağlayamasa da, bence çalışkanlığı ile rakibin o kanadını bitiriyor. Oynadıkça, kendine güveni arttıkça hücuma sağladığı fayda da artacaktır
sadece koşuyor işte sorun orda
ben çok ümitliyim Özer'den ama bu güvensizlik nereden geliyor anlamadım

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama