|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
Samsunspor karşılaşmasında oyuna Alex'le başlamamasıyla ilgili soruyu Aykut Kocaman, şu yanıtı verdi:
''Ligin ikinci yarısı 4 Ocak'ta başladı. 3 gün sonra Beşiktaş maçı oynayacağız. Bir ayda 8 lig, bir kupa karşılaşması oynadık. Bütün takımlar için yoğun geçen bir maç trafiği bu. Bu dinlendirmeyi pek çoğu için yapabilsem keşke. Alex son derece yıpranan oyunculardan biriydi. Beşiktaş maçı için dinlendirdik. Bu sene ekstra bir lig oynanıyor. En önemli etken de 34 maçtan sonra yukarıdaki 4 takımın şampiyonluk serisi oynayacak olması. 4 takım at başı gibi gidecek görünüyor. O döneme en diri girecek olan bir nebze de olsa avantaj sağlayacak gibi.'' Kaynak : http://www.internethaber.com/aykut-k...#ixzz1lGGvQeCq |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Maçı kaybedelim diyedir heralde
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,083
![]() |
maçı neden 1-0'dan 3-1'e verdik sorusunu sorsak?
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
büyük maçlar öncesi ve sonrası sanki her maç 3 puan değil miş gibi bir oyuncu dinlendirme yada o maçı aldık bu maçı almasakta olur sıkıntısı var maalesef
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Konsantrasyon antrenörlükte çok önemlidr. Bir takım iyi olsa bile maça mental olarak hazırlanamazsan tırtlarsın, bu kadar basit.
Şimdi derbi var ve konsantrasyon olayı hocaya gerek kalmadan kendiliğinden olacaktır....
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Oyuna değil Alex 3 tane Alexle başlasaydık ve sabaha kadar oynasaydık dünkü maçı alamazdık ....
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Samsun maci da besiktas maci da 3 puan.
Bunu gormuyor mu kimse?
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
alex olmasada bu kadronun samsun ve belediyeden kötü olduğunu kim söyleyebilir.oyuncuların ciddiyetsizliği,ve güçsüzlükleri gözle görülüyor.bu takım iyi antremanda yapmıyor yada aşırı yükleme çünkü çok sakatlık oluyor.bir şeyler ters gidiyor.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
orta saha dandik bizim baroni malın önde gideni sahaya inip dövesim geldi
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
Kötü oyun hem oyunculardaki fizik yorgunluktan hem kafa yorgunluğundan. Buna defanstaki uyumsuzlukta eklenince her maç bir iki tane gol yemeye başladık.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|